και λιγο Βανδη παρακαλω??trolley είπε:Νέα Μπάντα : Reckless Samali Bakers
Madonna : Samali Preparation and Tasting
Βασίλης Παπακωσταντίνου : Pantera Tapes, Ποζεριά, Βαθυστόχαστες Ηλιτιότητες
Brian Frasier-Moore : Νέγρικη Ψυχή, Πόνος του Εργάτη, Τιμή και Δόξα στους τζαζίστες παπούδες μας, Παιδιά εγώ δε γυρνάω στο άσυλο
Μύρωνας Στρατής : Ακούσιες πτώσεις της κεφαλής εκατέρωθεν του κατακόρυφου άξονα με ελαφρά μετατόπιση της φράντζας ενώ το βλέμμα κυτάει σα να βλέπει για πρώτη φορά ανδρικό πρωκτό.
Μήτσος : Μεταφοραί
Κριστίνα Αγκιλέρα : Πάθος
SF : Βερολινέζικο Δέος, Τύμπανα (το έχω καταλάβει ότι κατά βάθος θες να παίζεις ντραμς και ότι έχεις βαρεθεί όλες αυτές τις μαλακίες με αρμονία και κουρδίσματα)
Evris : Τηλεκινητικά πλήκτρα ΜΗ συνδεδεμένα με το PA.
Κηθ Τζάρετ : Ανία και synths
το συγκεκριμενο video ειναι απο επισημο DVD οποτε μαλλον στο στουντιο θα το διορθωσανε ;DRayDTutto είπε:Στην αρχή ψάρωσα με Μαντόνα αλλά το λάθος στο 2,09 δεν ακούγεται. Οπότε κλειστό το volume.
δεν νομιζω τα dvd αυτα να τα φτιαχνουν για κιθαριστες που προσεχουν τετοιες λεπτομερειες.... ;DRayDTutto είπε:Νομίζω ότι αν το διορθώσαν δεν θα το έδειχναν καν... Θα έκαναν κανα μακρινό για δυο δεύτερα...
Ε καλά δεν δήλωσε κ ποτέ κιθαρίστας ο άνθρωπος.Τραγουδιστής είναι δεν χρειάζεται να ξέρει κιθάρα.Γιατί το κατακρίνεις?vagmer είπε:Εδω ο και καλα σουπερ ντουπερ ροκας Β.Παπακωνσταντινου γρατζουναει μια κιθαρα στο πουθενα...εδω και 30 χρονια δεν εμαθε ουτε ποσες χορδες εχει η κιθαρα...
στην τελικη η Μαντοννα ειναι μια αξια performer.
Εστω και αυτο που κανει(POP MUSIC), το κανει με ζηλο και υπευθηνοτητα....Αυτο μετραει στη ζωη,,,,