- Πόντοι
- 1,788
μου αρεσει και κιτρινηΩραία είναι όταν είναι καινούρια ρε γαμωτο αλλά όταν κιτρινίζει είναι σα γαριασμένο πουκάμισο...![]()
μου αρεσει και κιτρινηΩραία είναι όταν είναι καινούρια ρε γαμωτο αλλά όταν κιτρινίζει είναι σα γαριασμένο πουκάμισο...![]()
Αν είναι δώσε και κάτι παραπάνω και πήγαινε μία Γερμανία, άκουσέ πολλές και διάλεξε.
Πόσο, μα πόσο... eightίλας είσαι; Άσε που μου θύμισες το "θες λεφτά; Πάρε ομόλογα ΕΤΒΑ"Πάντως αν θέλετε σοβαρή επένδυση επενδύστε σε ομολογα ελληνικού δημοσίου με ρήτρα ECU
Εντωμεταξύ ο Marshall είναι ΚΟΥΚΛΟΣ όταν φαίνεται και το panel από πάνωΔεν χρειαζομαι και δεν θελω να αγορασω ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα...
Εχω 4 high end USA Telecasters, 2 USA Stratocaster,1 Rickenbacker 360, 1 Gretsch White Falcon, 1 αρχαια φσΜποινΓκCruscianelly elite, 2 ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ/ΠΟΥΠΟΥΛΕΝΙΕΣ σε βαρος Partscaster Tele με κορυφαια κΣυλα & μαγνητες, την καλυτερη Jazzmaster που εχω παιξει ποτε,μια super customized strat και μια υπεροχη tele (που φαραει FW χορδΑΙ) που μου έχει φτιάξει ο @argytar ,3 ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟΥΣ handwired ενισχυτες ,οτι πεταλι χρειαζομαι σε 2 πεταλιερες....
και στο 95% του παιξιματος και των ηχογραφησεων μου παιζω ΜΟΝΟ με αυτα.....τα αλλα απλως τα βλεπω
Προβολή συνημμένου 50390Προβολή συνημμένου 50391Προβολή συνημμένου 50392
Υπέροχες, αλλά δεν νιώθεις να σου λείπει μια... explorer;Flying V 2018
Les Paul studio 1996
SG 2018
Les Paul traditional 2016
Αφού είδα V, η explorer ήταν η ακόλουθη (λογική) σκέψη που έκανα.ότι λείπει μια ES-style. ΟΧΙ όμως εγώ ή ο @Terry RoscoeBeck5, εμείς προτείνουμε Explorer!![]()
Δεν θέλω να μπω σε αυτή την λογική... Πήρα την δόση μου από μια Harley Benton explorer με ΕMG και μάλλον δεν είναι του στυλ μου.Υπέροχες, αλλά δεν νιώθεις να σου λείπει μια... explorer;
Δεν έχω κάποια αγαπημένη, ο διακαής μου πόθος ήταν πάντα η les paul στα δεξιά αλλά για πιο γκαζιαρικες μέταλ καταστάσεις προτιμώ τις V και LP studio (καθαρά λόγω μαγνητών)Ποια είναι η αγαπημένη σου @John Goumis ?
Νομίζω ότι η explorer ηχητικά δεν λείπει. Λείπει μια Les Paul με T-Tops, και πολύ λιγότερο για τον @John Goumis μια Junior.Ενας σοβαρός άνθρωπος, θα έβλεπε την πιο πάνω συλλογή και θα σχολίαζε ότι λείπει μια ES-style