Tί άλλο να αγοράσεις από ένα σημείο και ύστερα

Πάντως αν θέλετε σοβαρή επένδυση επενδύστε σε ομολογα ελληνικού δημοσίου με ρήτρα ECU. Εναλλακτικά, υπάρχουν και τα ομόλογα SAMURAI.

εδώ και 2 χρόνια υπάρχει μεγάλη άρνηση (τουλάχιστον κιθαριστικά). Νομίζω είναι της ηλικίας θα το καταλάβετε όταν έρθει η ώρα. Μπορεί να είναι και περαστικό.
4 χρόνια σχεδόν από την τελευταία miusa και ένα από την ακουστική 00, σχεδόν ....δεν.
Το τελευταίο πετάλι πριν κανα ένα ενάμιση χρόνο ΔΕΝ βγήκε απο το κουτί του (μάλλον βγήκε μόνο μην ήταν doa και ξαναμπήκε με βγαλμένη την μπαταρία).
Αυτά παθαίνει κανείς αν ασχολείται με αλλότρια(=πλήκτρα)

Πάντως αν θέλετε σοβαρή επένδυση επενδύστε σε ομολογα ελληνικού δημοσίου με ρήτρα ECU
Πόσο, μα πόσο... eightίλας είσαι; Άσε που μου θύμισες το "θες λεφτά; Πάρε ομόλογα ΕΤΒΑ" 😄

Δεν χρειαζομαι και δεν θελω να αγορασω ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα...
Εχω 4 high end USA Telecasters, 2 USA Stratocaster,1 Rickenbacker 360, 1 Gretsch White Falcon, 1 αρχαια φσΜποινΓκ :ROFLMAO: Cruscianelly elite, 2 ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ/ΠΟΥΠΟΥΛΕΝΙΕΣ σε βαρος Partscaster Tele με κορυφαια κΣυλα & μαγνητες, την καλυτερη Jazzmaster που εχω παιξει ποτε,μια super customized strat και μια υπεροχη tele (που φαραει FW χορδΑΙ) που μου έχει φτιάξει ο @argytar ,3 ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟΥΣ handwired ενισχυτες ,οτι πεταλι χρειαζομαι σε 2 πεταλιερες....

και στο 95% του παιξιματος και των ηχογραφησεων μου παιζω ΜΟΝΟ με αυτα.....τα αλλα απλως τα βλεπω :ROFLMAO:

Προβολή συνημμένου 50390Προβολή συνημμένου 50391Προβολή συνημμένου 50392
Εντωμεταξύ ο Marshall είναι ΚΟΥΚΛΟΣ όταν φαίνεται και το panel από πάνω

Προσωπικά αισθάνομαι ότι έχω φτάσει σε σημείο που από εδώ και πέρα ο,τι αγορες θα κάνω θα είναι για πράγματα που δεν θέλω αλλά χρειάζομαι, πχ καμιά ψηφιακή μπλιμπλικοπεταλιερα ή καμία Harley Benton fusion με steel frets για να παίρνω εκεί που δεν θέλω να χρησιμοποιώ μια πιο ακριβή.

Ευελπιστώ να μην ξανακάνω κάποια major αγορά κιθάρας ή ενισχυτή (γελάει ο κόσμος, ξέρω).

Όμως μετά από αρκετές αγορές και με 4 Gibson και 4 Marshall (φυσικά έχω και άλλες μάρκες, PRS, Fender, και γενικά καμία κινεζια είτε σε κιθάρες είτε σε ενισχυτές) νομίζω πως έχω κατασταλάξει ότι, για αυτό που κάνω ή τουλάχιστον για αυτό που θέλω να κάνω, είμαι της Gibson/Marshall φάσης (+ μερικά BOSS πεταλακια) οπότε κομπλέ. Το ταξίδι μου τελειώνει όπως ξεκίνησε (πάλι γελάει ο κόσμος, το ξέρω)

@John Goumis

Off-topic, αλλά δεν πειράζει: ποιες είναι οι 4 Gibsons σου;

Screenshot_2025-02-23-18-33-24-333.jpg

Flying V 2018
Les Paul studio 1996
SG 2018
Les Paul traditional 2016

H V είναι η τελευταία που πήρα και η μόνη μεταχειρισμένη, με τους EMGs όπως ακριβώς την ήθελα.

Στις άλλες κιθάρες δεν έχει γίνει καμία μετατροπή (μόνο τα knobs της sg και της studio για αισθητικούς λόγους και τα κλειδιά Grover στην studio)

Η αλήθεια είναι πως και με τη βοήθεια κάποιων που σβήνουν τα ποστ μου καταστρατήγησα αυτά που πρεσβεύω .
Θα ήταν 11 νομίζω, όταν αγόρασα μια Σκουίαρ Τέλε 180, την οποία στη πορεία αναβάθμισα, ηλεκτρικά-μαγνήτες-κλειδιά και φτάσαμε στο χιλιάρικο.
Άρχισα με μια λαγκ 120 γιούργια ακουστική.
Μετά πήγα να βρω μια έπιφον Τζάμπο ακουστική και κατέληξα πάλι με Λαγκ στα 350 που τη χάρισα
Πιο πριν είχα πάρει ένα ΝΟΡΔ μαζί με το Προ τουλς 6-7 κατοστάρικα, χάρισα την άδεια με έμεινε η κμβούρδα.
Πέρσι αγόρασα ένα dx ριφέις κι αυτό κάθεται
Πριν 5 χρόνια αντί για μια d18, ζήτησα να με φτιάξουν μια ακουστική με μπράτσο τέλε.
Πλέον έχω μια ακουστική, μια τέλε και μια σκουίαρ με μαγνήτες Ασημένιου σε ανοιχτό Λα.
Μια φλογέρα Γιαμάχα, ένα μαντολίνο Λαγκ και ένα DX Reface, το ΝΟΡΔ και κάτι αυγά (μαράκες) .
Είναι πολλά, η Τέλε και η ακουστική θα αρκούσαν, ειδικά κιόλας αν αναλογιστώ πως κάποτε είχα μόνο τη Τέλε και έπαιζα τα ΠΑΝΤΑ

Υπέροχες, αλλά δεν νιώθεις να σου λείπει μια... explorer;
Δεν θέλω να μπω σε αυτή την λογική... Πήρα την δόση μου από μια Harley Benton explorer με ΕMG και μάλλον δεν είναι του στυλ μου.
Ποια είναι η αγαπημένη σου @John Goumis ?
Δεν έχω κάποια αγαπημένη, ο διακαής μου πόθος ήταν πάντα η les paul στα δεξιά αλλά για πιο γκαζιαρικες μέταλ καταστάσεις προτιμώ τις V και LP studio (καθαρά λόγω μαγνητών)

Ενας σοβαρός άνθρωπος, θα έβλεπε την πιο πάνω συλλογή και θα σχολίαζε ότι λείπει μια ES-style
Νομίζω ότι η explorer ηχητικά δεν λείπει. Λείπει μια Les Paul με T-Tops, και πολύ λιγότερο για τον @John Goumis μια Junior.

AΝ όμως έπαιρνε μια Explorer, θα επιβαλλόταν να έχει επάνω είτε DiMarzio Super Distortions, είτε 496R/500T, είτε Dirty Fingers για να κάνει τη διαφορά. 😅

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back