Tί άλλο να αγοράσεις από ένα σημείο και ύστερα

Πάντως αν θέλετε σοβαρή επένδυση επενδύστε σε ομολογα ελληνικού δημοσίου με ρήτρα ECU. Εναλλακτικά, υπάρχουν και τα ομόλογα SAMURAI.

εδώ και 2 χρόνια υπάρχει μεγάλη άρνηση (τουλάχιστον κιθαριστικά). Νομίζω είναι της ηλικίας θα το καταλάβετε όταν έρθει η ώρα. Μπορεί να είναι και περαστικό.
4 χρόνια σχεδόν από την τελευταία miusa και ένα από την ακουστική 00, σχεδόν ....δεν.
Το τελευταίο πετάλι πριν κανα ένα ενάμιση χρόνο ΔΕΝ βγήκε απο το κουτί του (μάλλον βγήκε μόνο μην ήταν doa και ξαναμπήκε με βγαλμένη την μπαταρία).
Αυτά παθαίνει κανείς αν ασχολείται με αλλότρια(=πλήκτρα)

Πάντως αν θέλετε σοβαρή επένδυση επενδύστε σε ομολογα ελληνικού δημοσίου με ρήτρα ECU
Πόσο, μα πόσο... eightίλας είσαι; Άσε που μου θύμισες το "θες λεφτά; Πάρε ομόλογα ΕΤΒΑ" 😄

Δεν χρειαζομαι και δεν θελω να αγορασω ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα...
Εχω 4 high end USA Telecasters, 2 USA Stratocaster,1 Rickenbacker 360, 1 Gretsch White Falcon, 1 αρχαια φσΜποινΓκ :ROFLMAO: Cruscianelly elite, 2 ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ/ΠΟΥΠΟΥΛΕΝΙΕΣ σε βαρος Partscaster Tele με κορυφαια κΣυλα & μαγνητες, την καλυτερη Jazzmaster που εχω παιξει ποτε,μια super customized strat και μια υπεροχη tele (που φαραει FW χορδΑΙ) που μου έχει φτιάξει ο @argytar ,3 ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟΥΣ handwired ενισχυτες ,οτι πεταλι χρειαζομαι σε 2 πεταλιερες....

και στο 95% του παιξιματος και των ηχογραφησεων μου παιζω ΜΟΝΟ με αυτα.....τα αλλα απλως τα βλεπω :ROFLMAO:

Προβολή συνημμένου 50390Προβολή συνημμένου 50391Προβολή συνημμένου 50392
Εντωμεταξύ ο Marshall είναι ΚΟΥΚΛΟΣ όταν φαίνεται και το panel από πάνω

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back