- Πόντοι
- 938
Έρχεσαι στον ίσιο δρόμο άσωτε!Επίσης με τρώει ένα τέτοιο
Έρχεσαι στον ίσιο δρόμο άσωτε!Επίσης με τρώει ένα τέτοιο
...δεν είμαι σίγουρος!!!Έρχεσαι στον ίσιο δρόμο άσωτε!
Όταν παώ σπίτι του, λέω, φέρτο να το δούμε και η απάντηση είναι:Το αστείο δε, είναι ότι με το "ζαβλάκωμα" έχω παίξει ελάχιστες φορές- είναι όργανο... ντουλάπας, όχι γιατί δεν παίζει καλά, παίζει υπέροχα, αλλά δεν θέλω να το φθείρω- και παίζω με τα άλλα κούτσουρα.
Άρα στις κιθάρες υπάρχει THE ONE;Παλιά, βρισκόμουν σε αυτή την κατάσταση. Και ήμουν συνέχεια στα τηλέφωνα με τον @Nestoras. "Έλα, είδες τίποτα; Μήπως από αλλού, βρήκες τίποτα;" Ήθελα (μεταξύ άλλων) ένα vintage JB. Είχε καταντήσει αρρώστια - άσε δε που αγόρασα και έναν σκασμό πετάλια, τα οποία βρίσκονται στη ντουλάπα.
Τελικά, αγόρασα το JB των ονείρων μου (απ' το εξωτερικό) και έγινε το θαύμα: Το ξεπέρασα!
Και νομίζω ότι μόλις ικανοποιηθεί το... ανικανοποίητο, κάπου εκεί σου φεύγει η μούρλα.![]()
Φτιάχνοντας germanium πετελάκια που πιάνουν ραδιόφωνο,οπου είναι και τα λιγοστά έξοδα σε kitάκια που κάνω τα τελευταία χρόνια,μου έχει μπεί η ιδέα να αγοράσω ραδιοσυχνότητα στα ερτζιανά.
Ολο τον άλλο εξοπλισμό νομίζω τον διαθέτω ήδη.
Είμαι έτοιμος για να εκπέμψω.
Θα ήθελα πάντως να είναι δυνατό ακριβώς το αντίθετο. Με συναρπάζει ο μηνιμαλιστικός εξοπλισμός. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει το τέλειο gear. Δεν θα είχα πρόβλημα να είχα μόνο μία κιθάρα, εάν και εφόσον αυτή ικανοποιούσε όλα μου τα κριτήρια. Αλλά δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν την έχω βρει.
Παιδιά δεν θέλω να γειώσω την κουβέντα αλλά πάρτε μια στρατοκαστερ με noizless να ξεμπερδεύετε, δεν τα κάνει όλα το ίδιο καλά αλλά τα κάνει αρκετά καλά με τη βοήθεια κατάλληλου υπόλοιπου εξοπλισμούαν θελεις και "γρηγορο" μπρατσο για τις καφροσολιες, και ψωμομενο για τις μπλουζιες, και σταθερο καβαλαρη για το μπιστιγμα, και κανα τρεμολο για τις τζεφμπεκιες, και αυτα σε ολους τους συνδυασμους και ολα τα χρωματα καληνυχτα![]()
Ημουν ετοιμος να δηλωσω την ιδια ακριβως ανωμαλια/ασθενεια.Θα ήθελα να θέσω έναν σχετικό με το θέμα προβληματισμό μου:
Το ότι θεωρώ ότι απεξαρτήθηκα δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι μου έχει φύγει η εξοπλιστική ανωμαλία. Δηλαδή πλέον κάνω το εξής:
Αν ένα σετ gear (η τάδε κιθάρα, στον τάδε ενισχυτή, με τα τάδε πετάλια) έχει φτάσει στο ηχητικό επίπεδο που με ικανοποιεί απόλυτα, καταχωρείται πλέον στον εγκέφαλό μου ως "ολοκληρωμένο πρότζεκτ" και τότε παύω να το χρησιμοποιώ.
Εν ολίγοις παίζω μόνο με συνδυασμούς gear που θεωρώ ότι έχουν περιθώριο ηχητικής βελτίωσης ενώ τα ολοκληρωμένα δεν τα ακουμπάω (μήπως τα χαλάσω; δεν ξέρω).
Άλλος με τέτοια ασθένεια;
Παιδιά δεν θέλω να γειώσω την κουβέντα αλλά πάρτε μια στρατοκαστερ με noizless να ξεμπερδεύετε, δεν τα κάνει όλα το ίδιο καλά αλλά τα κάνει αρκετά καλά με τη βοήθεια κατάλληλου υπόλοιπου εξοπλισμού
Για μένα σε όλα υπάρχει "THE ONE". Kατά βάθος είμαι Πλατωνικός, ψάχνω ακόρεστα το ιδεατό πρότυπο. Αν το βρω, αν γίνεται να βρεθεί, προχωράω στα υπόλοιπα που παραμένουν μυστήρια προς εξερεύνηση. Κι όπως προείπα, είχα μόνο μία Les Paul για 10 χρόνια. Πριν τη Les Paul είχα μια Telecaster για 9 χρόνια την οποία χάρισα όταν πήρα τη Les PaulΆρα στις κιθάρες υπάρχει THE ONE;
Καλά που μου θύμισες τί ξέχασα...!!!!Υπάρχουν και οι 7χορδες, 8χορδες κτλ...![]()
Καλά που μου θύμισες τί ξέχασα...!!!!
![]()
Τι πάει ρε παιδιά να πει holy grail? δεν αλλάζετε γούστα μέσα στο χρόνο?