Θεσσαλονίκη-vintage electronics

Χριστόδουλος Καλλιανίδης

LK

Μαγκούφης.
Staff member
Πόντοι
1,788
Όσο και να έψαξα ΔΕΝ βρήκα τίποτις (και είμαι στην αγορά 24/7).

Ξέρει κάποιος κάνα ΜΑΓΑΖΙ (όχι αγγελίες) στη Ζαλονίκη με vintage electronics;

Φχαριστώ!

fleamail είπε:
Χμμ, στα στενά κάτω και μετά από την Ρωμαϊκή αγορά έχει διάφορα μαγαζάκια με τέτοια πράγματα... Τοσίτσα, Φιλίππου κτλ και γύρω από το beat bazar
Εκαμα μια βόλτα, και απο στοά Μοσκοφ...δεν βρήκα κάτι ανάλογο, θα ξαναπεράσω.

Θεκνς!

Λάκη, συνιστώ το αριστουργημα "Κατασκευή Χρονομηχανής με Υλικά Ευρέσιμα στο Σπίτι" :)

AuditoryDriving είπε:
Λάκη, συνιστώ το αριστουργημα "Κατασκευή Χρονομηχανής με Υλικά Ευρέσιμα στο Σπίτι" :)
Δεν μπορώ να πώ ότι κατάλαβα ακριβώς, αλλά έχω κάνει ήδη πλιάτσικο σε συγγενείς και φίλους.  ;D ;D

LK είπε:
Δεν μπορώ να πώ ότι κατάλαβα ακριβώς, αλλά έχω κάνει ήδη πλιάτσικο σε συγγενείς και φίλους.  ;D ;D
Μάλλον το ίδιο πράμα λέτε

bouzoukleri είπε:
Μάλλον το ίδιο πράμα λέτε
Νυχτα πήρα ένα μιξερ* από την μάνα μου, ΔΕΝ ξέρω αν το πήρε είδηση ακόμα.  ;D ;D ;D ;D

*για κέικ όχι για ήχο  :P ;D ;D ;D

LK είπε:
Εννοω πως πιο πιθανο ειναι να φτιαξεις τη χρονομηχανη, να γυρισεις πισω στο χρονο και να παρεις τα vintage που θες (που θα ναι της εποχης τότε βεβαια αρα οχι vintage, αλλα αλλη κουβεντα αυτη) παρα να καταφερεις να βρεις καλο vintage πραμα πλεον :)

AuditoryDriving είπε:
Εννοω πως πιο πιθανο ειναι να φτιαξεις τη χρονομηχανη, να γυρισεις πισω στο χρονο και να παρεις τα vintage που θες (που θα ναι της εποχης τότε βεβαια αρα οχι vintage, αλλα αλλη κουβεντα αυτη) παρα να καταφερεις να βρεις καλο vintage πραμα πλεον :)
όχι,  παίζουν αρκετά , ειδικά στην Αθήνα.

Αναφέρεις όχι αγγελίες και με περιορίζεις, γιατί έχω έναν γνωστό, που τον ελκύει η τρίτη ηλικία (near death experience και έτσι  :P ) και ψάχνει για καταχωρύσεις διάλυσης νοικοκυριού, λόγω χηρείας, όπου, φυσικά, δεν πάει για το νοικοκυριό, αλλά για τη χήρα. Θα μπορούσες να κάνεις το ανάποδο...  :P :P :P  ;D ;D ;D

(in a more serious note) στην περιοχή γύρω από το υπουργείο (προς Εγνατία) έχει κάτι ξεχασμένα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών. Επίσης, στο πάρκο Νέας Ελβετίας έχει μάντρες/παλαιοπωλεία, που ίσως σε καλύψουν (ένας φίλος αγόρασε από εκεί, κοψοχρονιά, καρέκλα μπαρμπέρη).

:)

mustafank είπε:
 (ένας φίλος αγόρασε από εκεί, κοψοχρονιά, καρέκλα μπαρμπέρη).

:)
Ηλεκτρική;;; ;D ;D ;D Θα πάω και από εκεί μιαν βόλτα.

Ηλεκτρική;;;  ;D  ;D  ;DΘα πάω και από εκεί μιαν βόλτα.
Φημες λενε οτι καπως ετσι γραφτηκε το Ride The Lightning....

fleamail είπε:
Επίσης έχει ένα χιπστεράδικο page στο fb "vintage for sale" με χιπστεράδικες τιμές όμως...
Αθηνα είναι αυτό. Ακομα καλλιτερο είναι το retrosexoual...αλλά και πιο ακριβόν!

Φιλαράκι στο λόφο του Καστά έχεις ψάξει? Τις κάλτσες του έχει λαίμαι ο αρχαιοκάπελας, μέχρι και μούμιες  ;D ;D ;D

Βρήκα διάφορα (με τιμές παλιατζίδικου- και όχι είναι hip το vintage) , που με υπερκάλυψαν.

Αν έχει κάποιος τις ίδιες ανησυχίες, ας στείλει p.m. να τον ενημερώσω.

Διατηρώ το δικαίωμα να τον παραπληροφορήσω , μέχρι να κάνω το πλιάτσικο που θέλω.  ;D ;D ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back