- Πόντοι
- 28
Να κι'άλλος που θέλει επειγόντως μαθήματα ιστορίας της μουσικήςcos_dr είπε:Αυτοί είναι οι Beatles? Και ακούω beatles, beatles.
Αύριο με τον κηδεμόνα σου !
Να κι'άλλος που θέλει επειγόντως μαθήματα ιστορίας της μουσικήςcos_dr είπε:Αυτοί είναι οι Beatles? Και ακούω beatles, beatles.
Εντάξει ρε παιδιά.estpany είπε:Να κι'άλλος που θέλει επειγόντως μαθήματα ιστορίας της μουσικής
Αύριο με τον κηδεμόνα σου !
Καλά ρε, εννοείται πως έκανα πλάκα , ΟΚ ? Αλλωστε πρώτα εγώ παραδέχτηκα την άγνοια μου για το όχι και τόσο πρόσφατο μουσικό ιστορικό γίγνεσθαι της παρέας των σκαθαριώνε...cos_dr είπε:...Αλλά με εγκαλείς με τον κηδεμόνα μου, προϋποθέτοντας να γνωρίζω την ιστορία των beatles ....
ναι, δεν σου είπα, εγώ την πλάκα και το χιούμορ τα γουστάρω πολύ περισσότερο από τους beatles χωρίς να αμφισβητώ την τεράστια αξία τους και επιρροή τους αλλά μου έδωσες ένα τυχαίο έναυσμα να πω κάποιες σκέψεις. Έτσι είναι, έτσι.estpany είπε:Καλά ρε, εννοείται πως έκανα πλάκα , ΟΚ ? Αλλωστε πρώτα εγώ παραδέχτηκα την άγνοια μου για το όχι και τόσο πρόσφατο μουσικό ιστορικό γίγνεσθαι της παρέας των σκαθαριώνε...
το θέμα με σένα μάνα μου είναι άμα σου δώσουν έναυσμα γράφεις....ΠΟΛΛΑ..... ;Dcos_dr είπε:ναι, δεν σου είπα, εγώ την πλάκα και το χιούμορ τα γουστάρω πολύ περισσότερο από τους beatles χωρίς να αμφισβητώ την τεράστια αξία τους και επιρροή τους αλλά μου έδωσες ένα τυχαίο έναυσμα να πω κάποιες σκέψεις. Έτσι είναι, έτσι.
Το κάνει ... εξ'επίτηδες (το έλεγα πολύ αυτό πιτσιρικάς). ;D ;D ;Ddimsonic είπε:το θέμα με σένα μάνα μου είναι άμα σου δώσουν έναυσμα γράφεις....ΠΟΛΛΑ..... ;D
Εγώ δεν το βλέπω σαν θέμα.dimsonic είπε:το θέμα με σένα μάνα μου είναι άμα σου δώσουν έναυσμα γράφεις....ΠΟΛΛΑ..... ;D
εμ σου έδωσα έναυσμα...cos_dr είπε:Εγώ δεν το βλέπω σαν θέμα.
Γράφω αυτά που νομίζω πως χρειάζεται να γραφτούν για να γίνω κατανοητός.
Τώρα δεν μπορώ να ικανοποιήσω τους πάντες όσων αφορά τις απόψεις μου, τον τρόπο που τις εκφράζω, φροντίζω όσο το δυνατόν να μην παραβαίνω κανόνες του φόρουμ και εν γένει την....... κοινώς αποδεκτή δεοντολογία.
Δεν νομίζω να είναι θέμα το να λες πολλά γιατί είναι ανάλογα με το θέμα, τις παραμέτρους που του διέπουν, την εφαρμοσμένη αλλά και τη φιλοσοφική διάσταση πάντα σε συνάρτηση με τις προτιμήσεις τα προσωπικά πιστεύω, το γνωσιακό επίπεδο, τις εμπειρίες των συνομιλουμένων κλπ.
όλες οι απόψεις σε όλα τα μεγέθη έκφρασής τους χωράνε, με προϋποθεση βέβαια την τήρηση των κανόνων του φόρουμ και πιστεύω και της συντήρησης ενός κλίματος ενότητας και αλληλοσεβασμού της κοινότητός μας.
Αυτό είχα να πω.
Καλα δεν ξαναμιλάω ούτως η άλλως.dimsonic είπε:εμ σου έδωσα έναυσμα...
πες ρε φίλε...διαφωνώ και τελειώσαμε.
Κάτω τα χέρια από τα νιάτα!!!!!!cigaret13 είπε:Κάτω τα χέρια σας (όλων σας...) από τον cos_dr!
Σου χάλασα τα stats ενώ πήγες να με υποστηρίξεις.cigaret13 είπε:Κώστα, δύο "διαφωνώ" έχω όλα κι όλα κι αυτά από εσένα..... : :-X > Μου χαλάς το ίματζ! : ;D
+1....cigaret13 είπε:Κώστα, δύο "διαφωνώ" έχω όλα κι όλα κι αυτά από εσένα..... : :-X > Μου χαλάς το ίματζ! : ;D
άσε το έχει η μέρα σήμερα....cos_dr είπε:@cigaret13
στην έχωσε και o dimsonic.
Black Tuesday σε βρήκε στα Χ
Για τους Beatles έχουμε να πούμε τίποτε άλλο?dimsonic είπε:άσε το έχει η μέρα σήμερα....
nasty mood....