- Πόντοι
- 2,148
σύμφωνα με κριτικές το βιβλίο του είναι μια σκέτη απογοήτευση, γιατί λένε μιλάει στο τρίτο πρόσωπο και αντί να αναφέρεται σε ιστορίες και ανέκδοτα, λέει μόνο πως μεγάλωσε και πόσο καλός είναι κλπ κλπ.pericles είπε:Τωρα που εγραψε και βιβλιο θα πεσει πολυ γελιο (μαλλον εχει παρει το φτυαρακι του και θαβει κοσμο ) ισως να ξεθαφτηκε το θεμα με σκοπο να ενισχυσει τις πωλησεις του βιβλιου του.Μπορει να κανω και λαθος.
Μιας και θελουμε να ξερουμε ποιος ειναι καλος ντραμμερ και ποιος οχι ιδου ο κατα την ταπεινη μου γνωμη ορισμος : καλος ντραμμερ ειναι αυτος που εξυπηρετει το κομματι και το αναδεικνυει χρωματιζοντας το καταλληλα .με τροπο που να σε ''κουναει '' η να σε καθηλωνει αναλογα το ειδος της μουσικης και το χρονο και τοπο που παιζεις live η ηχογραφεις.
Καλο βραδυ σε ολους και παω νακουσω Something !!!!!
Θα συμφωνήσω στο φαφλατάς, ίσως για μένα πιό σωστός χαρακτηρισμός είναι χωρατατζής, αλλά πέρα από όλα αυτά ήταν σίγουρα καλός, σωστός και συχνά απλός drummer ο ίδιος. Σήμερα....ίσως το έχει χάσει.
Τελευταία τον είδα και τον άκουσα στις τελευταίες ηχογραφήσεις του μακαρίτη του Coryell το 2012 αν δεν κάνω λάθος, δεν έχω τώρα το dvd πρόχειρο.
Ήδη είχε βαρύνει πολύ....
Δεν είναι όμως ο μόνος που το χάνει.
Για μένα (και πάλι θα πω ότι στεναχωρέθηκα που έγινε βαβούρα στο νοιζ, αντί συζήτηση με το νήμα μου) είναι ανεξήγητη και παράξενη η δήλωσή του το 1980 όταν ήταν μάλιστα 40 ετών. Σίγουρα δεν το είχε χαμένο τότε. Από την άλλη, drummer δεν είμαι και είχα και έχω ακόμα τα singles των beatles από 7-8 χρονών όταν τα αγόραζε εισαγωγή ο αδερφός μου από αγγλία, και μπορώ να αναγνωρίζω το "ιδιόρυθμο" παίξιμό του Ringo. Δεν μου μοιάζει για Purdie πουθενά στους πρώτους 3 δίσκους....διότι γι αυτούς μιλάει και για 21 κομμάτια. 21 την εποχή εκείνη μάλιστα ήταν 2 δίσκοι...
Συνεπώς μιλάμε για ο,τιδήποτε πριν το a hard day's night και φυσικά όχι για τα μετέπειτα πολύ γνωστά και πολύ περισσότερο δικά τους πράγματα.