- Πόντοι
- 423
Εδώ μέσα δεν την γλύτωσαν άλλοι κι άλλοι, ο Ringo και οι Beatles θα την γλυτωναν? ;D ;D
Στους Doors drums επαιζε ο Τολης Βοσκοπουλος γιατι ο Densmore ηταν ΑΜΠΑΛΟΣ ,κΣερω τι σου λεω φιλωους το διαβασα στο ΧΩΝΙ.cos_dr είπε:Εγώ τους Doors γούσταρα
RayDTutto είπε:Το πρόβλημα με αυτή και άλλες συζητήσεις όπως αυτή είναι ότι ο καθένας έχει άλλο ορισμό για το "καλός". Χαίρω πολύ θα μου πείτε. Αλλά έτσι είναι.
corrected gataki ;Dειναι οτι καποιοι πρσπαθουν να αποδειξουν οτι ο ηλιος βγαινει απο την δυση και δυει στη ανατολη....
αυτό!...trolley είπε:Θεωρώ, ότι το περισσότερο που μπορεί να ζητηθεί από έναν δάσκαλο είναι να μην εμποδίζει το μαθητή στο να αποκτήσει επίγνωση του πόσο λίγη είναι η τεχνική που χρειάζεται για τη δημιουργία αριστουργημάτων.
Διαφωνώ εντελώς με τα παραπάνω.trolley είπε:Είναι πάντως ακριβές, ότι ένας συνηθισμένος δάσκαλος, μόνο τεχνική μπορεί να διδάξει.
Αυτά που βρίσκονται πέρα από την τεχνική, δεν μπορεί να είναι αντικείμενο διδασκαλίας: στην καλύτερη περίπτωση, ο μαθητής (δια του δασκάλου του) θα μάθει να τα αναγνωρίζει και να τα εκτιμά, αλλά όχι να τα εφαρμόζει.
Κάνω παράθεση στον εαυτό μου για να πω ότι εκτός από τους sex pistols, θα ήθελα να απαντηθούν οι παραπάνω ερωτήσεις και για μια ακόμα μπάντα.fusiongtr είπε:Ρε σεις δεν ξέρω τι λέτε για τους Beatles, αλλά εγώ θέλω να μάθω για τους sex pistols.
Ήταν άμπαλοι?
Έκαναν πολλούς να πιάσουν μουσικά όργανα και να παίξουν?
Έχουν μουσική αξία?
Ήταν καλοί συνθέτες?
Ήταν καλοί μουσικοί?
Με ποιούς θα τους συγκρίνατε για να αποφανθείτε αν αξίζουν ή όχι?
Ωρα είναι να ακούσουμε ότι και Dave Grohl δεν ειναι καλός νταμμερfusiongtr είπε:Τους Nirvana.
Θέλεις τώρα να πάω στον Νο 1 τρισχειρότερο ντράμερ τεράστιας μπάντας?LK είπε:Ωρα είναι να ακούσουμε ότι και Dave Grohl δεν ειναι καλός νταμμερ;D ;D ;D
Και τον Kirk για άσχετο τον έχουν οι θέλω να γίνω πετρούτσις/γκοβαν. ;Dfusiongtr είπε:Θέλεις τώρα να πάω στον Νο 1 τρισχειρότερο ντράμερ τεράστιας μπάντας?
Θέλεις?
Lars τον λένε, κι όλα τα παιδάκια κλαίνε. ;D ;D
ποιόν είπαν άσχετο?LK είπε:Και τον Kirk για άσχετο τον έχουν οι θέλω να γίνω πετρούτσις/γκοβαν. ;D
κιθαριστας δεν ειναι τουτος??? ;DLK είπε:Ωρα είναι να ακούσουμε ότι και Dave Grohl δεν ειναι καλός νταμμερ;D ;D ;D