ποιο δασος? της παρνηθας?δηλαδη?!
ενας DJ που μελεταει μουσικη...ειναι μουσικος???
Χέζουν οι αρκούδες στο δάσος?
απο τι?
απο φοβο?????
ποιο δασος? της παρνηθας?δηλαδη?!
vs έχεις δίκιο, δεν είναι μουσικοί. Εσύ τι άλλο παίζεις?ποιο δασος? της παρνηθας?δηλαδη?!
απο τι?
απο φοβο?????
vs έχεις δίκιο' date=' δεν είναι μουσικοί. Εσύ τι άλλο παίζεις?[/quote']ποιο δασος? της παρνηθας?δηλαδη?!
απο τι?
απο φοβο?????
δεν υποστηριζω οτι δεν ειναι μουσικοι...δεν με ενδιαφερει κιολας...
...σημασια εχει οταν τους ακους (οπωσ και οταν ακους μια μπαντα) να περνας καλα...
τωρα..εγω παιζω ποδοσφαιρο (δεξι μπακ), ρακετες (στην παραλια), πλειστεσιον, με το μικρο μου ανιψακι...
είναι ήδη αρκετή ευλογία να ασχολείσαι με τη μουσική' date=' τι να την κάνεις την αποκλειστικότητα;[/quote']
ανα γεια σου... :wink:
Οι τραγουδιστες τοτε δεν ειναι μουσικοι???Μουσικοί: Αυτοί που παράγουν μουσική παίζοντας κάποιο μουσικό όργανο..
Ρε παιδια θα τρελαθουμε τελειως?Η λεξη μουσικος ειναι πολυ βαρια για να την αποδιδετε στον καθενα! ΜΟΥΣΙΚΟΣ ειναι αυτος που γνωριζει μουσικη θεωρια' date=' αρμονια, διαβαζει πενταγραμο πολυ καλα, ειναι αρτιος εκτελεστης στο οργανο του και κατεχει την τεχνικη του, γενικα ειναι αυτος που εχει σπουδασει μουσικη και μπορει ανα πασα στιγμη να μπει σε ενα στουντιο,να του δωσουν μια παρτα και να ηχογραφησει με αλλα 30 οργανα!!Αυτος που απλα γρατσουναει η ειναι αυτοδιδακτος ειναι ΟΡΓΑΝΟΠΑΙΧΤΗΣ!Αυτος που γραφει κομματια με στοιχειωδεις γνωσεις μουσικης ειναι ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟΣ!Αυτος που γραφει συνθεσεις βασισμενες αυστηρα στους κανονες της μουσικης ειναι ΣΥΝΘΕΤΗΣ!Αυτος που ενορχηστρωνει τις συνθεσεις ή τα τραγουδια καποιου ειναι ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗΣ!(Και μη μου πειτε παλι για αυτοδιδακτους κλπ,ο Hendrix στην εποχη του σιγουρα ηταν ο κορυφαιος ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ στον κοσμο,καταπληκτικος τραγουδοποιος αλλα ΟΧΙ ΜΟΥΣΙΚΟΣ!) Τελος, αυτος που γνωριζει ελαχιστα η τιποτε απο τα παραπανω και αλλαζει δισκους η κανει μιξεις και συνοθυλευματα μουσικων θεματων,ειναι DJ. [/quote']
Καλά τα λές.
Κι αυτός που ψήνει σουβλάκια είναι σουβλακοψήστης, όχι εστιάτορας.