- Πόντοι
- 2,148
Η τρια ή τα τρια παλι τρια ειναιΚοίτα μην σου κάνουνε τα τρία δύο.
Τρια δυο εξι τα εκανε ο Αλ6
Η τρια ή τα τρια παλι τρια ειναιΚοίτα μην σου κάνουνε τα τρία δύο.
Άμα είχε πάρει τα 3 θα το καταλαβαίναμε από το γλαφυρό του ύφος.Και που ξέρεις εσύ ποια 3 πήρε?
Αυτό δεν το ήξερα.Είναι και αφορισμένος
ο Τσίπρας πήγε και στην εκκλησία την Ανάσταση.
Και ο Χρυσός Φαρισαίος για φέτος απονέμεται...???Τώρα δεν πρόκειται να τον ψηφίσω με τίποτα.
Σκεφτόμουν να τον ψηφίσω για να έχουμε πολιτική σταθερότητα αν και δεν τον πάω, αλλά μετά από αυτό δεν πρόκειται.
Ο Τσίπρας πιστεύει.Όπου δούνε νεκρούς και δυστυχία τρέχουνε όλοι αυτοί, και τα κανάλια μαζί.
Αλλά την πατήσανε, δεν ξέρανε ότι ο νεκρός θα αναστηθεί.
Ο Τσίπρας πιστεύει.
Δεν ξέρω από ποδοσφαιρικά.Κι ο Λουτσέσκου πιστεύει.
Αλλά πρωτάθλημα δεν παίρνει, και μετά θα λέει "για μένα φέτος ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής, αλλά μου το κλέψανε κι αυτό".
Δεν ξέρω από ποδοσφαιρικά.
Εγώ είμαι ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, από οικονομία ξέρω ...
Να τον φορολογησουμε με 75% Και πάλι λεφτά θα έχει, πλούσιος θα είναι πολύ σε σχέση με έναν μεροκαματιάρη. Και έτσι θα δώσουμε αυξήσεις και θα αρχίσει η κατανάλωση πάλι και χτυπώντας την αισχροκερδεια παράλληλα θα δώσουμε και ώθηση στον ιδιωτικό τομέα, θα υπάρξει σύγκλιση. ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ=ΣΎΓΚΛΙΣΗΑααα, συγγνώμη.
Ο Λουτσέσκου λοιπόν παίρνει 1.800.000 € τον χρόνο.
Εντάξει τώρα?
Εφόσον έχει δώσει θρησκευτικό όρκο και έχει αφορισθεί από μητροπολίτη τίθεται αυτόματα εκτός εκκλησίας και ο όρκος του παύει να έχει ισχύ οπότε έχει εκπέσει από το αξίωμά του.Ειναι παράνομος.Αυτό δεν το ήξερα.
Τώρα δεν πρόκειται να τον ψηφίσω με τίποτα.
Σκεφτόμουν να τον ψηφίσω για να έχουμε πολιτική σταθερότητα αν και δεν τον πάω, αλλά μετά από αυτό δεν πρόκειται.
Ο λαός θα αποφασίσει σε λίγο καιρό ποιος θσ είνσι πρωθυπουργός. Όλοι έχουμε εναποθέσει τις ελπίδες μας στο σοφό λαό. Ο σοφός λαός θα αποφασίσει.Εφόσον έχει δώσει θρησκευτικό όρκο και έχει αφορισθεί από μητροπολίτη τίθεται αυτόματα εκτός εκκλησίας και ο όρκος του παύει να έχει ισχύ οπότε έχει εκπέσει από το αξίωμά του.Ειναι παράνομος.
Μετά τις εκλογές, ο λαός.....!Εγω εχω εμπιστοσύνη στο λαό. Ο λαός ξέρει και θα αποφασίσει σοφά.