Θέμα Finder & Goldfoils (μεταξωτές κορδέλες)

Ο Μητσοτάκης δεν έχει δικαίωμα να είναι πρωθυπουργός πρώτον διότι δεν είναι Έλληνας και δεύτερον διότι έχει νοητική στέρηση μάλλον αυτισμό και διάφορες νευρώσεις όπως ναρκισσισμό. 

Είναι και αφορισμένος.

Είναι και αφορισμένος
Αυτό δεν το ήξερα.

Τώρα δεν πρόκειται να τον ψηφίσω με τίποτα.

Σκεφτόμουν να τον ψηφίσω για να έχουμε πολιτική σταθερότητα αν και δεν τον πάω, αλλά μετά από αυτό δεν πρόκειται.

ο Τσίπρας πήγε και στην εκκλησία την Ανάσταση.

Όπου δούνε νεκρούς και δυστυχία τρέχουνε όλοι αυτοί, και τα κανάλια μαζί.

Αλλά την πατήσανε, δεν ξέρανε ότι ο νεκρός θα αναστηθεί.

Σκεφτόμουν να τον ψηφίσω για να έχουμε πολιτική σταθερότητα αν και δεν τον πάω, αλλά μετά από αυτό δεν πρόκειται.

Και ο Χρυσός Φαρισαίος για φέτος απονέμεται...???

Όπου δούνε νεκρούς και δυστυχία τρέχουνε όλοι αυτοί, και τα κανάλια μαζί.

Αλλά την πατήσανε, δεν ξέρανε ότι ο νεκρός θα αναστηθεί.
Ο Τσίπρας πιστεύει.

Και είναι θαύμα ούτως ή άλλως να βλέπεις πρώην ΚΝΙΤΗ στην εκκλησία με λαμπάδα αχαχαχαχαχαχαχαχα?

Ο Τσίπρας πιστεύει.

Κι ο Λουτσέσκου πιστεύει.

Αλλά πρωτάθλημα δεν παίρνει, και μετά θα λέει "για μένα φέτος ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής, αλλά μου το κλέψανε κι αυτό".

Κι ο Λουτσέσκου πιστεύει.

Αλλά πρωτάθλημα δεν παίρνει, και μετά θα λέει "για μένα φέτος ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής, αλλά μου το κλέψανε κι αυτό".
Δεν ξέρω από ποδοσφαιρικά.

Εγώ είμαι ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, από οικονομία ξέρω, να έχει χρήματα ο λαός να ξοδεύει και να περνάει καλά, σε αυτό ειδικεύομαι χαχαχαχαχαχαχα?

Δεν ξέρω από ποδοσφαιρικά.

Εγώ είμαι ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, από οικονομία ξέρω ...

Αααα, συγγνώμη.

Ο Λουτσέσκου λοιπόν παίρνει 1.800.000 € τον χρόνο.

Εντάξει τώρα?

Αααα, συγγνώμη.

Ο Λουτσέσκου λοιπόν παίρνει 1.800.000 € τον χρόνο.

Εντάξει τώρα?
Να τον φορολογησουμε με 75% Και πάλι λεφτά θα έχει, πλούσιος θα είναι πολύ σε σχέση με έναν μεροκαματιάρη. Και έτσι θα δώσουμε αυξήσεις και θα αρχίσει η κατανάλωση πάλι και χτυπώντας την αισχροκερδεια παράλληλα θα δώσουμε και ώθηση στον ιδιωτικό τομέα, θα υπάρξει σύγκλιση. ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ=ΣΎΓΚΛΙΣΗ 

Αυτό δεν το ήξερα.

Εφόσον έχει δώσει θρησκευτικό όρκο και έχει αφορισθεί  από μητροπολίτη τίθεται αυτόματα εκτός εκκλησίας και ο όρκος του παύει να έχει ισχύ οπότε έχει εκπέσει  από το αξίωμά του.Ειναι παράνομος. 

Εφόσον έχει δώσει θρησκευτικό όρκο και έχει αφορισθεί  από μητροπολίτη τίθεται αυτόματα εκτός εκκλησίας και ο όρκος του παύει να έχει ισχύ οπότε έχει εκπέσει  από το αξίωμά του.Ειναι παράνομος. 
Ο λαός θα αποφασίσει σε λίγο καιρό ποιος θσ είνσι πρωθυπουργός. Όλοι έχουμε εναποθέσει τις ελπίδες μας στο σοφό λαό. Ο σοφός λαός θα αποφασίσει. 

Ο σοφός λαός θα αποφασίσει. 
???

%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%92%CE%91%CE%A4%CE%91-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%BF.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back