- Πόντοι
- 2,148
another one bites the dust...
https://www.tlife.gr/eidhseis-nea/ioanna-touni-mairi-synatsaki-emeinan-xoris-reyma-me-ta-neogennita-mora-tous-sto-spiti-vinteo/1374487/?utm_source=newsit.gr&utm_medium=Referral&utm_campaign=latestboxΤι λεει, τα γνωστα. Η Σαουδικη Αραβια εχει το πετρελαιο, και οι μπιζνες εστρεψαν αλλου τα βλεμματα. Οπως ακριβως και η Ρωσια εχει το αεριο, και τοσα χρονια τα βλεμματα αδιαφορουσαν για το εσωτερικο μακελειο του κοντου δικτακτορα. Οπως ακριβως και οι αριστεροι εχουν αντιθετα συμφεροντα ( και κομπλεξ) με τη δυση, και κανουν ηρωα τον κοντο.
Τα ιδια παντα και παντου.
Δεν μπορούν νσ αναλώνονται σε πενιχρό μισθό ρουτινιαρικης δουλειάς με ενα σαράβαλο αμάξι που δεν έχουν να του βάλουν βενζίνη και να μένουν σε μικρο σπιτάκι με νοίκι με παρηγοριά την αγάπη τους και τα εν οικω τα εμπορεύονται εν δήμω.Πλεον το 1984 μοιαζει με αισιοδοξο παραμυθακι. Τουλαχιστον εκει σε εβλεπε μονο ο μεγαλος αδερφος, αυτες εδω τις βλεπει ο καθε πικραμενος. "Παιδια, μου τελειωσε το κωλοχαρτο, καντε λαικ οσοι γουσταρουνε κωλοχαρτο softex, και subscribe για να μαθετε πρωτοι με ποια εφημεριδα σκουπιστηκα"
Δεν μπορούν νσ αναλώνονται σε πενιχρό μισθό ρουτινιαρικης δουλειάς με ενα σαράβαλο αμάξι που δεν έχουν να του βάλουν βενζίνη και να μένουν σε μικρο σπιτάκι με νοίκι με παρηγοριά την αγάπη τους
Είπε αλείφοντας το μαύρο του χαβιάρι στην Γαλλική του βουτυρωμένη γαλέτα, μυρίζοντας τον καπνιστό σολομό και τα αυγουλάκια πέρδικας πάνω στο τραπεζάκι Ελισάβετ Α'....Πεινάμε ?
Είμαι ένα λουλουδάκι, απροστάτευτο μικρούλιεΠεινάμε ?
Είπε αλείφοντας το μαύρο του χαβιάρι στην Γαλλική του βουτυρωμένηγαλέτα,ΜΠΑΓΚΕΤΑ μυρίζοντας τον καπνιστό σολομό και τα αυγουλάκια πέρδικας πάνω στο τραπεζάκι Ελισάβετ Α'....
Θα λέτε Κούλης και θα κλαίτε....
Λογικό..., εκλογές πλησιάζουν!Δεν ξέρω τι λέτε ‘σείς εγώ πήρα αύξηση σήμερα.
Ευτυχώς που έχουμε ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔεν ξέρω τι λέτε ‘σείς εγώ πήρα αύξηση σήμερα.
Καλύτερο από τα 3.
Εγω πηρα 3
Η τρια ή τα τρια παλι τρια ειναιΚοίτα μην σου κάνουνε τα τρία δύο.