Θέμα Finder & Goldfoils (μεταξωτές κορδέλες)

Στην εποχή των άπειρων δημιουργών ανεξάρτητου περιεχομένου, στην εποχή που ο καθένας έχει ένα στουντιο στο σπιτι του με την κάμερα του κινητού του, το pc του και ένα freeware software επεξεργασίας εικόνας και ήχου, το γερασμένο ελληνικό κοινό θα ψηφίσει στην πλειοψηφία του σύμφωνα με τα μπλα μπλα της τελευταίας στιγμής των συστημικών ΜΜΕ

Και θα βλέπει να αναδεικνύονται ταλέντα μέσω των REALITY που δεν θα έχουν ελπίδα καριέρας ούτε σε ποσοστό 0,1% χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ?

Πως ειπαμε οτι λεγοταν το θεμα?
Αξιότιμα μέλη, εύλογο το ερώτημα... Το οποίο (μοιραία) μας οδηγεί στο επόμενο: Δεδομένης της άτυπης προεκλογικής περιόδου, που συντόμως θα μετατραπεί σε επίσημη, τι μέλλει γενέσθαι; Υπάρχει ο κίνδυνος ατελείωτων highjack νημάτων, που θα κατακλύζονται από το γνωστό "πουρουπουπού"- ένθεν και εκείθεν.  

Αυτό που θα προτείνω στον admin, είναι η δημιουργία μιας «πολιτικής παιδικής χαράς»(αν είναι εφικτό), για να ξεχαρμανιάζουμε εκεί και να μην κάνουμε άνω-κάτω το "μαγαζί".

Αυτά για τώρα και ελπίζω να επανέλθω με περισσότερα...

Αξιότιμα μέλη, εύλογο το ερώτημα... Το οποίο (μοιραία) μας οδηγεί στο επόμενο: Δεδομένης της άτυπης προεκλογικής περιόδου, που συντόμως θα μετατραπεί σε επίσημη, τι μέλλει γενέσθαι; Υπάρχει ο κίνδυνος ατελείωτων highjack νημάτων, που θα κατακλύζονται από το γνωστό "πουρουπουπού"- ένθεν και εκείθεν.  

Αυτό που θα προτείνω στον admin, είναι η δημιουργία μιας «πολιτικής παιδικής χαράς»(αν είναι εφικτό), για να ξεχαρμανιάζουμε εκεί και να μην κάνουμε άνω-κάτω το "μαγαζί".

Εγω φταίω γιστι με κάνετε mention αυτο με το παπάκι ? και το βλέπω και αρχίζω να γράφω απόψης ? Απο εδω και μπρος δεν το ξανακάνω. Εξ άλλου δεν έχω λογο. Θσ πέσει ?και θα πονέσει όπως ο προ-προηγούμενος. ? Εγω μόνο μουσικά θέματα και μάλιστα βλέπω πως στο music έχουν εξαιρετικά νέα κομμάτια και δεν εχω αξιωθεί να τα ακούσω. 

Πεινάμε πια και το πήραμε απόφαση. Θα πεινάμε. Χαχαχαχαχαχαχα ???

Αν φταις εσυ μια Κωστη αλλο τοσο φταιμε κι οι αλλοι που σιγονταρουμε...

Οπως έλεγε κι ο Γιωργος ολοι θα ζησουμε...

Δηλαδη 

Και συ με τα πολλαααα

Και μεις με τα λιγα

Παίρνω όλη την ευθύνη πάνω μου για όλα ?

Προχωράμε λοιπόν και όλα θα πάνε καλά ?

Φτιάξτε βρε ρεμάλια ένα club για πολιτικά να ξεχαρμανιάζετε εκεί μέσα, και να στέλνονται εκεί τα πετσοκομμένα θέματα που το γυρίζουν στο πολιτικό.

Φτιάξτε και ένα άλλο ξεχωριστό club "παιδική χαρά" που τόσο μας έχει λείψει, να λέμε τις π@π@ριές μας κάθε Παρασκεβή.

Αφού τα club δεν φαίνονται στην πρώτη σελίδα δεν υπάρχει θέμα ασούμε.

Άντε μπράβο λαίμαι ....

Μα όλα εγώ πρέπει να σκέφτομαι εδώ μέσα ασούμε?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Παίρνω όλη την ευθύνη πάνω μου για όλα ?

Προχωράμε λοιπόν και όλα θα πάνε καλά ?
Και σήκωσε στις στιβαρές του πλάτες όλο το βάρος της ευθύνης…

... για την ήττα με 4-0 από τον ουραγό της βαθμολογίας.

Μετά υπέβαλλε την παραίτησή του, και ο πρόεδρος είναι πάλι σε αναζήτηση προπονητή.

Μόνο μη φτιάξετε club για τον μπανυ και το σποτιφάι, γιατί αν δεν γράψω εγώ τουλάχιστον γι αυτά, στο κανονικό νοιζ θα νηστεύουμε

Σκέφτονται να με εκτελέσουν. Θα περάσω ΝΟΙΖοδικείο. Μήπως τη γλυτώσω με εξορία ?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back