Θέλω να πάρω ένα Β3...

Δεν βγάζει ούτε καν midi αυτό? Και θα θυσιάσεις εν έτσι 2022 τη δυνατότητα να γράφεις το παίξιμο σου και μετά να ασχολείσαι να τραβάς τα drawbars κλπ για να παίξεις με τη διαμόρφωση ή και να αλλάζεις ήχους κλπ για να σου κάτσουν στην παραγωγή? 

Παραγωγές θέλεις να κάμεις με το όργανο ή να γίνεις βιρτουόζος του Hammond και να πάρεις μια θεση στο hall of fame ΤΩΝ μεγάλων οργανιστων μετά από πολύ μελέτη και εξάσκηση. 

Αν είναι το δεύτερο που σε ενδιαφέρει, πάρε το CX3. Noμιζα πως βγαίνει και με midi. 

Έτσι κι αλλιώς το κόλπο είναι να γράφεις πρώτα το δεξί και μετά το αριστερό στις παραγωγές ώστε να φαίνεται ότι παίζεις και με δίσκαλο με διαφορετικές ρυθμίσεις drawbars, percussion κλπ. Οπότε το midi είναι μονο για να αλλάζεις καμιά νότα, οι αλλάγές drawbars όταν παίζεις με ένα χέρι δεν είναι καμιά επιστήμη, ούτε απαιτούν ιδιαίτερα skills. (Υ.Γ: Μ' αυτα και μ' αυτά θυμήθηκα τη μέρα που αγόρασα το Keyboard που είχε αφιέρωμα στον Al Cooper και άλλαξε η ζωή μου, γιατί προ ίντερνετ έπρεπε με το αυτί να ψάξω να καταλάβω ρυθμίσεις απ αυτά που άκουγα...συγκινήθηκα λίγο)

Μια χαρά έπαιζα με simulation χρόνια και στις κιθάρες και με φασόλια (behringer ουτε καν pod) και σήμερα με strymon. Το παν είναι να σου κάνει εσένα κλικ. Αν τώρα έρθει ο Χ που ξέρει πως είναι και μου στραβομουτσουνιάσει δεν μου λέει κάτι. 

Εντάξει τότε απάντησες μόνος σου την ερώτηση, παίρνεις το πιο πρακτικό και το φθηνότερο. End of story.

Διόρθωση: Αν θες ρίξε μια ματιά μπας και βρεις φθηνό και κανα παλιό Nord, έχει διάφορα μοντέλα με πολλούς καλούς ήχους και drawbars.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εμ τσιριζα μουθελες.

Κοπσανετσισυντακσιςτονγεροντοναιαλητεμετοτριτομνημονειω
Δεν μου παίρνεις μια καλύτερη κάρτα ήχου? Θέλω μια audient, πάρτη μου και θα στα δώσω όταν πάρω αύξηση. ?

Δεν μου παίρνεις μια καλύτερη κάρτα ήχου? Θέλω μια audient, πάρτη μου και θα στα δώσω όταν πάρω αύξηση. ?

Θαστινπαριοτσακαλοτος

ΙνεπολικαλωςακουΓω

Οποτεσε420χρονιαπουθακσαναβγουνθαεχειςπροτερεοτησ

βασικά δεν ξέρω πως φτάσαμε να υπονοηθεί εδώ μέσα ότι είμαι κάτι σαν τον Ωνάση ένα πράγμα
Όταν θα με ακούσετε και θα σταματήσετε να ζητάτε συμβουλές για αγορές οργάνων σε μουσικό φόρουμ, τότε θα βρείτε την εσωτερική γαλήνη.

Θαστινπαριοτσακαλοτος

ΙνεπολικαλωςακουΓω

Οποτεσε420χρονιαπουθακσαναβγουνθαεχειςπροτερεοτησ
ΣεοχτομηνεςθαπινωκαφεμετονυπουργοτονκυριοΤσακαλωτοτοπρωικαιτοβραδυθαπινωποτομετηΣκαρλετΤζοχάνσονκαιθαταραξουμετουςαριστουςυψηλομισθουςστηφορολογισχαχαχαχαχα

Μέχρι και το ξεφτιλισμενο?triton μου το Korg έχει ΦΟΒΕΡΟΥΣ ήχους HAMMOND
To Hammond που είχα στο DX7 ήταν το κάτι άλλο.

ΤΑ hammonds μάλλον.

Σήμερα θα προσπαθήσω να δω το φταίει και δεν μου ανοίγει το vintage organs της NI?

Σήμερα θα προσπαθήσω να δω το φταίει και δεν μου ανοίγει το vintage organs της NI?
To Β4 της NI το έχω 18 χρόνια.....και είναι ΤΕΛΕΙΟ....

To Β4 της NI το έχω 18 χρόνια.....και είναι ΤΕΛΕΙΟ....
Είμαι fan της NATIVE INSTRUMENTS.

Είναι η δημοκρατικοποίηση της μουσικής τεχνολογίας?

As real as it gets. ?

Δίνει τη δυνατότητα χρόνια και χρόνια ακόμα και στους φτωχούς σαν εμένα να έχουν την εμπειρία της χρήσης πανάκριβων μουσικών οργάνων και να αναδεικνύουν το ταλέντο τους με μερικά κλικ?

Αυτος προοδεψε πολυ τα τελευταια 3-4 χρόνια 
Ε, εντάξει, θέλει ακόμα για να το κατέχει, απλά τελευταία έχει μπει στο φηληινγκ, κάτι πάει να γίνει.?

Εγώ πάντως έφτιαξα το vintage organs, δούλεψε που δεν άνοιγε.

Να, ορίστε. Τι τα θες τα έξοδα??

vst και καθάρισες?

B3 1.mp3

B3 2.mp3

Attachments

Τετοιο βρε εχω. Τα κομβια θελω
αφού controller έχεις, δεν έχεις?

Αν δεν έχεις, αυτό και μην ακούς κανέναν? άμα σου πει πως είναι μάπα.

Και το συνηθίζεις και είναι ΕΡΓΑΛΕΙΟ.

Δεν βγαίνει βέβαια πια. Το βγάζουν με τα πλήκτρα.

Εγώ άμα χαλάσει ποτέ αυτό θα πάθω κατάθλιψη?

Είναι και ευαίσθητο στην αφή.

Novation_ZeroSLmkII-extra.jpg

Τώρα αν θες τα αυθεντικά τα drawbars και τα κομβία και το roland να πάρεις έτσι θα είναι περίπου.

Πάρε το Korg που λένε τα παιδιά.

τα αυθεντικα θέλω

και το roland μου την ψιλοσπάει, αλλά δεν μπορώ να κάνω αναθέσεις.

Το korg δεν το παίρνω. Θέλω midi

αυτά που κάνει αυτός εδώ δεν γίνονται με κλώνους ούτε με vst

τα αυθεντικα θέλω

και το roland μου την ψιλοσπάει, αλλά δεν μπορώ να κάνω αναθέσεις.

Το korg δεν το παίρνω. Θέλω midi

αυτά που κάνει αυτός εδώ δεν γίνονται με κλώνους ούτε με vst
εγώ διαφωνώ.

Γίνονται και με το vintage organs και με το roland VR

Αλλά το θέμα είναι πως το θέλεις εσύ.

Εσύ αποφασίζεις! όπως έλεγε και ο Βούρος στη σειρά. ?

Όσο το σκέπτομαι... το άτομο που πουλάει το KORG, το κάνει για να πάρει το Viscount. Δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back