- Πόντοι
- 923
Δεν βγάζει ούτε καν midi αυτό? Και θα θυσιάσεις εν έτσι 2022 τη δυνατότητα να γράφεις το παίξιμο σου και μετά να ασχολείσαι να τραβάς τα drawbars κλπ για να παίξεις με τη διαμόρφωση ή και να αλλάζεις ήχους κλπ για να σου κάτσουν στην παραγωγή?
Παραγωγές θέλεις να κάμεις με το όργανο ή να γίνεις βιρτουόζος του Hammond και να πάρεις μια θεση στο hall of fame ΤΩΝ μεγάλων οργανιστων μετά από πολύ μελέτη και εξάσκηση.
Αν είναι το δεύτερο που σε ενδιαφέρει, πάρε το CX3. Noμιζα πως βγαίνει και με midi.
Έτσι κι αλλιώς το κόλπο είναι να γράφεις πρώτα το δεξί και μετά το αριστερό στις παραγωγές ώστε να φαίνεται ότι παίζεις και με δίσκαλο με διαφορετικές ρυθμίσεις drawbars, percussion κλπ. Οπότε το midi είναι μονο για να αλλάζεις καμιά νότα, οι αλλάγές drawbars όταν παίζεις με ένα χέρι δεν είναι καμιά επιστήμη, ούτε απαιτούν ιδιαίτερα skills. (Υ.Γ: Μ' αυτα και μ' αυτά θυμήθηκα τη μέρα που αγόρασα το Keyboard που είχε αφιέρωμα στον Al Cooper και άλλαξε η ζωή μου, γιατί προ ίντερνετ έπρεπε με το αυτί να ψάξω να καταλάβω ρυθμίσεις απ αυτά που άκουγα...συγκινήθηκα λίγο)
Μια χαρά έπαιζα με simulation χρόνια και στις κιθάρες και με φασόλια (behringer ουτε καν pod) και σήμερα με strymon. Το παν είναι να σου κάνει εσένα κλικ. Αν τώρα έρθει ο Χ που ξέρει πως είναι και μου στραβομουτσουνιάσει δεν μου λέει κάτι.
Εντάξει τότε απάντησες μόνος σου την ερώτηση, παίρνεις το πιο πρακτικό και το φθηνότερο. End of story.
Διόρθωση: Αν θες ρίξε μια ματιά μπας και βρεις φθηνό και κανα παλιό Nord, έχει διάφορα μοντέλα με πολλούς καλούς ήχους και drawbars.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: