Όχι βέβαια. Απλά υπογραμμίζω τις αρετές του άλλου οργάνου, εξ' αντιθέσεως.
Άλλωστε νόμιζα ότι έκανες πλάκα, με τα γελάκια που έβαλες.
Σε ρώτησα αν γύρισες, επειδή είχες πει ότι κάπου θα πήγαινες σήμερα το πρωί.
Και γι' αυτό έχει λύση το Reface...
OXI!!!!!!!!!!!!!!!!?
Με πείραξε αυτό που έγραψες διότι Τις επιλογές οργάνων τις καθόρισε ο Dim. Δεν έθεσε θέμα αμιγώς "φυσικού" οργάνου. Η τοποθέτηση μου λοιπόν είναι δίκαια. Το όργανο το Roland είναι εξαιρετικό. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟ.
Και δεν είναι ωραίο να το κοροϊδεύουμε? που έχει pitch bend? Είναι ένα εξαιρετικό όργανο, με εξαιρετικές κριτικές και δυνατότητες και θα το προτιμούσα έναντι του reface και για το σύνολο της μηχανής ήχου με την υπόλοιπη αλυσίδα (φιλτρα, εφφε, ελεγχος, περιβάλλουσες) και πολλά άλλα.
Είναι ΑΔΙΚΟ και για την ψηφιακή οθόνη.
Εντάξει, να το πάρω χιουμοριστικά. Οκ.
αν μιλάμε μόνο για τα αυθεντικά ή τους κλώνους τους παλαιάς τεχνολογίας, για την πραγματική εμπειρία που επιθυμεί να ζήσει ο χρήστης δεν τίθεται θέμα φυσικά.
Αν μιλάμε για ήχους, δυνατότητες εγώ είμαι τις άποψης πως τα ψηφιακά, VA, VST whatever είναι ισάξια και χρηστικότερα, μια βόλτα στο youtube που έχουμε στην εποχή μας πείθει, αλλά και η άλλη άποψη σεβαστή είναι. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα αποδεχτούν σε σχέση με τα αυθεντικά ποτέ.
Το θέμα δεν είναι που πήγα. Πήγα γιατί ήθελα να πάω.
Το θέμα είναι τι θα γίνει γιατί δεν ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ την ΑΚΡΙΒΕΙΑ .
Γιατί δεν την αντέχουμε? χαχαχαχαχαχαχα?
It's ok.
Οι αρετές του άλλου οργάνου είναι δεδομένες, εξάλλου τα άλλα προσπαθούν να το μιμηθούν και αυτό μόνο το κάνει να έχει δεδομένα μεγαλύτερη αξία από τις προσομοιώσεις. Προσωπικά εγώ, αν ο OP έβαζε δεδομένο στο ερώτημά του πως θέλει το αυθεντικό όργανο και ανάλογες προτάσεις δεν θα πόσταρα καν.
Αυτά.
Πολλά είπα, δεν μιλάω άλλο. ?