...ελπίζω να μην σου γυαλίσει την άλλη βδομάδα κανένα CS-80....!!!!?
Όχι βέβαια. Απλά υπογραμμίζω τις αρετές του άλλου οργάνου, εξ' αντιθέσεως.Κοροϊδεύεις τη γνώμη μου μήπως?
Και γι' αυτό έχει λύση το Reface......ελπίζω να μην σου γυαλίσει την άλλη βδομάδα κανένα CS-80....!!!!?
Με όλο το θάρρος, στο πρώτο σου ποστ λες ότι τα 385 ευρώ του ΦερΌφις είναι "μικρή χασούρα" (και συμφωνώ). Αυτό σημαίνει ότι για τα εισοδήματά σου, αυτό το ποσό δε λογαριάζεται σαν ανυπέρβλητο χάσμα. Το ΒιΣκάουντ απέχει από τον προϋπολογισμό σου, μόλις 300 ευρώ, άρα λιγότερο και από τα 385.Από την άλλη είναι ακριβό βίτσιο και μην ξεχνάμε πρέπει να περάσει κι από κογκρέσο κι ας είμαστε ήδη στη γερουσία.
Εντάξει, τσιμπάω... ποιο είναι αυτό το casio, μπορεί να έχω και εγώ κάποιο.Τώρα για μεταπωλητική αξία, ένα casio της κόρης μου όταν ήταν 3 ετών είναι σίγουρα καλύτερο.
OXI!!!!!!!!!!!!!!!!?Όχι βέβαια. Απλά υπογραμμίζω τις αρετές του άλλου οργάνου, εξ' αντιθέσεως.
Άλλωστε νόμιζα ότι έκανες πλάκα, με τα γελάκια που έβαλες.
Σε ρώτησα αν γύρισες, επειδή είχες πει ότι κάπου θα πήγαινες σήμερα το πρωί.
Και γι' αυτό έχει λύση το Reface...
Κοιτα ειναι καιρος πια που εχω ενηλικιωθει και παιρνω την ευθυνη των πραξεων μου αλλα ολα έχουν (και πρεπει να εχουν) καποιον έλεγχο.Όχι βέβαια. Απλά υπογραμμίζω
Με όλο το θάρρος, στο πρώτο σου ποστ λες ότι τα 385 ευρώ του ΦερΌφις είναι "μικρή χασούρα" (και συμφωνώ). Αυτό σημαίνει ότι για τα εισοδήματά σου, αυτό το ποσό δε λογαριάζεται σαν ανυπέρβλητο χάσμα. Το ΒιΣκάουντ απέχει από τον προϋπολογισμό σου, μόλις 300 ευρώ, άρα λιγότερο και από τα 385.
Εντάξει, τσιμπάω... ποιο είναι αυτό το casio, μπορεί να έχω και εγώ κάποιο.
Το όργανο το Roland είναι εξαιρετικό. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟ.
Κοιτα ειναι καιρος πια που εχω ενηλικιωθει και παιρνω την ευθυνη των πραξεων μου αλλα ολα έχουν (και πρεπει να εχουν) καποιον έλεγχο.
Πάντως το ότι είναι σκυλιά τα συγκεκριμένα, ούτε συζήτηση. Πολύ πολύ δύσκολο να σου βγάλουν κάτι.
Παρε το κερκυρΕίκο CX3.?
ε πως θα γίνει αυτό?
δεν φαντάστηκα ποτέ ότι μπορει να γίνεται και έτσι...Απλα το παιρνεις.
Συνθως γινεται μετα απο επικοινωνια με τον πωλητη.
Απορρίπτω τον ισχυρισμό ως απαράδεκτο.Ειναι Γ.Τ.Π μπροστα στο ΘΕΪΚΟ
4 λεπτά πριν, dimsonic είπε
εγω ξέρω τι ακούω.
Όποιος θέλει ας δει το βίντεο.
Δεν θα έλεγα ότι με απωθεί το VR
Με αυτό ως δεδομένο δε νομίζω να έδινα τόσα λεφτά απλά για την ευκολία του να μην ανοίγω υπολογιστή.
Κατανοώ απόλυτα όμως γιατί για κάποιον που πιθανότατα δεν έχει πιάσει στα χέρια του πραγματικό όργανο και δεν έχει ασχοληθεί εκτενώς με το σπορ (και διόρθωσε με αν κάνω λάθος) μπορεί να περνάει το Roland ως πειστικό αντίγραφο. Απ την άλλη για μένα είναι pure cheese.
Εγώ for the record? εν μέρει θα διαφωνήσω σε αυτά και ιδιαίτερα στην τελευταία παράγραφο.Είναι δική σου σαφώς η απόφαση αλλά αυτό που εγώ ακούω απ το Roland είναι ένας ήχος που θυμίζει πολύ περισσότερο το Arturia B3 ή το IK Β3-Χ παρά πραγματικό Hammond.
Με αυτό ως δεδομένο δε νομίζω να έδινα τόσα λεφτά απλά για την ευκολία του να μην ανοίγω υπολογιστή.
Κατανοώ απόλυτα όμως γιατί για κάποιον που πιθανότατα δεν έχει πιάσει στα χέρια του πραγματικό όργανο και δεν έχει ασχοληθεί εκτενώς με το σπορ (και διόρθωσε με αν κάνω λάθος) μπορεί να περνάει το Roland ως πειστικό αντίγραφο. Απ την άλλη για μένα είναι pure cheese.
Γενικά η Roland εδώ και πολύ καιρό βέβαια δε με πείθει ιδιαίτερα σε τίποτα. Είμαι και κάτοχος ενός System-1. Τουλάχιστον το βρήκα φθηνά.
Δεν ξερω αν στο ειπε κανείς εδω μεσα, αν βρεθει ενα σε αποσταση αναπνοης θα το δω πρωτα και μετα δεν εχω αντίρρηση.Δεν κΣερω αν το είπε κανείς εδώ μέσα αλλά...
ΠΑΡΕ ΤΟ CX3