ξέρουμε ποιοι μουσικοί παίζουν; ο μπασίστας κελαηδάειaudiokostas είπε:Το reverb στη φωνή γενικώς είναι άντε γειά αλλά το παίξιμο και ο ήχος των (live παρακαλώ) μουσικών από πίσω είναι πάρα πολύ καλός.
ξέρουμε ποιοι μουσικοί παίζουν; ο μπασίστας κελαηδάειaudiokostas είπε:Το reverb στη φωνή γενικώς είναι άντε γειά αλλά το παίξιμο και ο ήχος των (live παρακαλώ) μουσικών από πίσω είναι πάρα πολύ καλός.
Θα είναι, οταν ξεβαψει κι αυτος, υπομονηNestoras είπε:Πέστα, έπρεπε ο Stan να είναι στην επιτροπή.
To λευκό Yamaha Nathan East το κάνει να κελαηδάει ο Γιάννης Γρηγορίου.ipbass είπε:ο μπασίστας κελαηδάει
Μπορεί ακριβώς αυτό να είναι το πρόβλημα. Το τζινάκι/μπλουζάκι και η συνεσταλμένη παρουσία με την ξεχωριστή φωνή που συνυπάρχει με τον κενό εντυπωσιασμό. Που έχει συνθηκολογήσει αισχρά και έγινε μέρος του. Χάσαμε τα μέχρι πριν διακριτά όριά μας κύριοι. Εξοργιστείτε κύριοι ενάντια στο θάνατο του φωτός και στις εντυπωσιακές εξόδους με τζινάκι/μπλουζάκι.warpie είπε:Πιο ακριβως ειναι το τοπικ? Τα shows ή η φωνη της κοπελας?
Γιατι εγω ακουσα ενα 16χρονο με τρομερο timbre και μερικα λαθη στη τεχνικη που ευκολα
βελτιωνονται. Προσωπικα θα ηθελα να την ακουσω να τραγουδαει κατι απο zeppelin ή Joplin ;D
Επισης γουσταρω τρελλα εμφανιση (τζινακι/μπλουζακι).
Δεν εχω τηλεοραση πανω απο 10 χρονια οποτε δε μπορω να πω με σιγουρια αλλα απ'οτι εχω καταλαβει ως διαγωμισζομενος πρεπει να το "παρακανεις" (και τραγουδιστικα και εμφανισιακα) για να "νικησεις" σε αυτα τα "shows" και μ'αρεσε πολυ το γεγονος οτι η κοπελια εκανε ακριβως το αντιθετο και εντυπωσιασε.
EDIT: Προσωπικα θα ηθελα να την ακουσω να τραγουδαει (με τη συγκαταθεση του audiokostas φυσικα) κατι απο zeppelin ή Joplin
sorry, amendedaudiokostas είπε:....ή Klaus Nomi ή Joe Cocker έστω, γιατί "βγάζει από τη ψυχούλα της μια ροκιά που με κάνει και ταξιδεύω".
Βρε συ ειλικρινά.warpie είπε:sorry, amended
Και τελικά θα καταντήσει να τραγουδάει ό,τι της γράψει ο Φοίβος και ο Θεοφάνους. ;D 8)gdevelek είπε:ξεχωριστή και ωραία χροιά έχει αλλά δεν έχει προσωπικότητα, ωριμότητα και σκηνική παρουσία
αυτό σημαίνει πως μάλλον θα αποδειχθεί one-trick-pony
Joplin δεν θα καταφέρει να τραγουδήσει, Zeppelin ίσως μπαλάντες, μάλλον προς Tori Amos την κόβω
Πολυ πιθανον. Πανω σ'αυτο που λες...BillTrantos είπε:Και τελικά θα καταντήσει να τραγουδάει ό,τι της γράψει ο Φοίβος και ο Θεοφάνους. ;D 8)
Μια απο τα ιδια επι χιλια....theoctapus είπε:Να την χέσω αυτή την βιομηχανία.
pericles είπε:
Καλα κατσε να μπορεσει να τα τραγουδησει...BillTrantos είπε:Και τελικά θα καταντήσει να τραγουδάει ό,τι της γράψει ο Φοίβος και ο Θεοφάνους. ;D 8)
Χρυσοστομε !!!!Superfunk είπε:επισης μου κανει μεγαλη εντυπωση που στο αμερικανικο κανεις διαγωνιζομενος δεν εχει πει ουτε ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.... ;D ;D ;D
;Dgeorge956 είπε:Ειλικρινα θλιβομαι οταν σε τετοιες "ελληνικες" εκπομπες δεν βρισκεται ΚΑΝΕΙΣ διαγωνιζομενος να πει ενα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΙΚΟ τραγουδι.... λες και θα τον πουνε ΨΩΡΙΑΡΗ...