Πότε σε είπα εγώ χωριάτη ρε βλάχο; ε; πότε;atreu73 είπε:Το είπα και γω πριν για τα ελληνικά αλλά βγήκε ο όντιο και μου λέει άντε ρε γελοίε χωριάτη σόου του σταρ είναι όχι φωνή της Ελλάδας και τέτοια δεν έδωσα συνέχεια περίεργες μέρες νεύρα στον δρόμο κόρνα βγαίνει ο άλλος από το αμάξι βρίζει καυγάς.
Άμα το βλεπες θα ξερες ότι έχεις άδικο.Ειλικρινα θλιβομαι οταν σε τετοιες "ελληνικες" εκπομπες δεν βρισκεται ΚΑΝΕΙΣ διαγωνιζομενος να πει ενα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΙΚΟ τραγουδι.... λες και θα τον πουνε ΨΩΡΙΑΡΗ...
Από την στιγμή που υπάρχει ως κριτής ο Sir Tom Jones, όλα τα άλλα (ακόμα και το Φασολάκι ο Μαυρομάτης που ναι μαζί του) είναι φθηνά υποκατάστατα.το κακο ειναι οτι βλεπω το...ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ παραλληλα και δυστυχως......ποναει η συγκριση (οχι μονο της ...Αγκιλερα ;D με τη Βανδη ;D ;D ;D
Πράγματι,την Ελλάδα τη ρώτησε κανείς?atreu73 είπε:σόου του σταρ είναι όχι φωνή της Ελλάδας
Αυτοι οι Αγγλοι παντως they always rise to the challenge.. ;D..βαλατε στο Voice USA την καλύτερη φωνη των ΗΠΑ?Ε θα βαλουμε και εμεις την καλυτερη φωνη του UK.... ;DΑπό την στιγμή που υπάρχει ως κριτής ο Sir Tom Jones, όλα τα άλλα (ακόμα και το Φασολάκι ο Μαυρομάτης που ναι μαζί του) είναι φθηνά υποκατάστατα.
Κάτι εντελώς άσχετο με το φόρουμ πρέπει να σε είχε τσαντίσει άσχημα πριν γράψεις το παραπάνωfenderiarhs είπε:-Παιδια, μου αρεσει πολυ αυτη η τραγουδιστρια απο αυτο το talent show.
-Nαι αλλα το talent show ειναι γτπ.
-Ολα τα talent show ειναι γτπ.
-Δεν μου αρεσουν οι κριτες. Ο Αναξιμανδρος παντως ειναι χαλια.
-Kαλα σου λεω εγω ειδα friends σε αμερικανικο καναλι.....τερατα (και σημεια)
-Αφου δεν καπνιζεις ρε τι το θες το πλυντηριο?
ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ.
Δεν γράφουμε άρθρο στην Wikipedia, κουβεντα καφενείου κάνουμε, το ότι να 'ναι είναι απόλυτα έγκυρο και θεμιτό. Δεν καταβαίνω πρός τι το σχόλιο.fenderiarhs είπε:-Παιδια, μου αρεσει πολυ αυτη η τραγουδιστρια απο αυτο το talent show.
-Nαι αλλα το talent show ειναι γτπ.
-Ολα τα talent show ειναι γτπ.
-Δεν μου αρεσουν οι κριτες. Ο Αναξιμανδρος παντως ειναι χαλια.
-Kαλα σου λεω εγω ειδα friends σε αμερικανικο καναλι.....τερατα (και σημεια)
-Αφου δεν καπνιζεις ρε τι το θες το πλυντηριο?
ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ.
Νομιζω τον ακουσαν σε ενα live και τον τσεκαραν. Βιντεο κοιτανε τωρα οι Slipknot και εχει ανεβασει στο γιουτιουμπι drum covers και ενας Ελληνας που μου διαφευγει το ονομα τουMiltos23 είπε:Εξάλλου νομίζω οτι καπως έτσι δεν βρήκαν και οι Nile τον Κολλια? μεσω καποιον βιντεο του στο youtube.
αυτη τη version/cover ειπανcigaret13 είπε:Για την επιλογή του τραγουδιού που ερμήνευσαν ντουέτο οι κοπελιές, κανείς δεν είπε τίποτα : Ψάξαν πολύ (οι παραγωγοι?) για να κατασταλάξουν στο "I was made for loving you" των Kiss? Και μάλιστα σε τέτοια version, αργή γλυκανάλατη μπαλάντα. Το είπαν που το είπαν, ας έβγαιναν τουλάχιστον βαμένες (Kiss like)! ;D
Κώστας Μυλωνάς 8)Ritchie77 είπε:Νομιζω τον ακουσαν σε ενα live και τον τσεκαραν. Βιντεο κοιτανε τωρα οι Slipknot και εχει ανεβασει στο γιουτιουμπι drum covers και ενας Ελληνας που μου διαφευγει το ονομα του
Άσχετο, αλλά η Βανδή ανέβηκε 40 Levels στην εκτίμησή μου μόλις είπε "η Ελένη Βιτάλη είναι η μεγαλύτερη Ελληνίδα τραγουδίστρια".p0k0 είπε:Εμενα παντως μου αρεσε αυτη
http://www.youtube.com/watch?v=_p8Y5wU0PhI
που ειπε και Ελληνικο και ειναι και ταλενταρα ΚΑΙ "ταλενταρα".
EDIT.παραλιγο να μην γυρισει κανεις