- Πόντοι
- 4,208
Τα καλύτερα έρχονται. ;D ;D ;DTamtam είπε:Ωχ... έχει ξαναγίνει αυτή η συζήτηση στο νόιζ και δεν είχε καθόλου καλά αποτελέσματα.
Τα καλύτερα έρχονται. ;D ;D ;DTamtam είπε:Ωχ... έχει ξαναγίνει αυτή η συζήτηση στο νόιζ και δεν είχε καθόλου καλά αποτελέσματα.
Την κάνω με ελαφρά πριν έρθουν οι συνταξιούχοι και μετατρέψουν το thread σε βουλή των Ελλήνων.fusiongtr είπε:Τα καλύτερα έρχονται. ;D ;D ;D
vagelism είπε:Θα ηθελα απο περιεργεια να ρωτησω τα μελη τι κανει- τι σημαίνει για το καθέναν- μια μουσικη.."καλή"?
Φυρί φυρί το πας να με πεθάνεις εσύ. ;D ;D ;D ;D ;Dmanosx είπε:ο συνθέτης έχει πεθάνει τουλάχιστον πριν 200 χρόνια.
Δηλαδή δεν σου έχει τύχει ποτέ, να καταλαβαίνεις/αισθάνεσαι ότι κάποια μουσική είναι καλή, αλλά να μην σε αγγίζει?Η δικη μου αποψη ειναι οτι καλη μουσικη ειναι οτι με αγγιζει εμενα.
Ειναι λιγο αλαζονικο αυτο αν το καλοσκεφτειτε.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι μηπως τελικα ...η καλη μουσικη ειναι κατι τελειως υποκειμενικο κ προσωπικο? Δεν ξερω..fusiongtr είπε:Φυρί φυρί το πας να με πεθάνεις εσύ. ;D ;D ;D ;D ;D
Δηλαδή δεν σου έχει τύχει ποτέ, να καταλαβαίνεις/αισθάνεσαι ότι κάποια μουσική είναι καλή, αλλά να μην σε αγγίζει?
Επίσης αν ότι αγγίζει εσένα δεν αγγίζει τον δίπλα?
Δεν είναι καλή μουσική?
Όχι βρε συ, μην το παίρνεις στραβά.vagelism είπε:Σε καμια περιπτωση δεν θελω να μετατρεψω το θεμα σε flame..
απλα ρωτησα απο περιεργεια.
Αν εχει ξανασυζητηθει παρακαλω να αφαιρεθει..το αρχικο μου ποστ μου.
Αλλα δεν μπηκα να θιξω κανεναν.
Συμφωνω απολυτα μαζι σου.Πνοή και Νύξη είπε:ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ
Αυτή είναι για μένα η λέξη κλειδί.
Εδώ θυμηθήκαμε τον Κωνσταντέα, σε λίγο και τον ... Μαλαθρώνα. :laugh:dimsonic είπε:που τους θυμήθηκες αυτους....
Αυτο που πρεπει να καταλαβεις ειναι οτι ΔΕΝ υπαρχουν πλεον "εταιρειες".οι εταιρείες δεν θέλουν πιά να ρίξουν λεφτά στο ροκ.Το θεωρούν ντεμοντέ, όχι ότι δεν υπάρχουν εταιρείες.
Θα ρίξουν τα λεφτά
φυσικα και το κανεις και ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ αυτοι που "ανταμοιβονται".....φτανει να κανεις τον κοπο να ακουσεις και κατι ΜΕΤΑ το 1975 ;Dαλλά δείχνει την ίδια στιγμή ότι ο κόσμος γουστάρει και ανταμειβει πραγματικά εξω από το σωρό αυτούς που λενε κάτι.
ρε συ Νίκο, δεν με ενδιαφέρει να καταλάβωSuperfunk είπε:Αυτο που πρεπει να καταλαβεις ειναι οτι ΔΕΝ υπαρχουν πλεον "εταιρειες".
Τουλαχιστον με τον τροπο λειτουργιας των προηγουμενων ετων.
Οπως επισης οτι "δεν ριχνουν λεφτα" οι καλλιτεχνες πανε στις περισσοτερες περιπτωσεις ΕΤΟΙΜΕΣ δουλειες..
Ασε που το ΚΟΣΤΟΣ της ηχογραφησης ενος αλμπουμ της BEYONCE (ολα προγραμματισμενα και virtual φανταζομαι στο....I PHONE του αντρα της ;D ) ειναι τουλαχιστον το 1/40 της ηχογραφησης του αλμπουμ των GRETA... ;D...
φυσικα και το κανεις και ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ αυτοι που "ανταμοιβονται".....φτανει να κανεις τον κοπο να ακουσεις και κατι ΜΕΤΑ το 1975 ;D
Superfunk είπε:φυσικα και το κανεις και ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ αυτοι που "ανταμοιβονται".....φτανει να κανεις τον κοπο να ακουσεις και κατι ΜΕΤΑ το 1975 ;D
Φυσικά you can teach. Εδώ η μάνα μου έχει facebook και ο πατέρας μου έκοψε το κάπνισμα στα 81 του.μπορεί να είναι έτσι τα πράγματα.εγώ είμαι με τον Walsh
ισχύει και το you can't teach an old dog...![]()
Με ΤΙΠΟΤΑ δεν ικανοποιήστε ρε βρωμογεροι ;D ;Dmanosx είπε:Γιατί αυτοί που παράθεσες είναι μετά το 75; ;D ;D ;D Τους είδα και νόμιζα ότι έγινε λατίνος ο Plant ;D ;D ;D
Ειδες για να ΠΑΙΡΝΕΙΣ το ΦΑΡΜΑΚΟ σου? (εγω παιρνω 3 την ημερα και η παλιογκρινιαρογεριαση μου εχει πεσει κατα 50% σε ενα ετος)Πνοή και Νύξη είπε:Φυσικά you can teach. Εδώ η μάνα μου έχει facebook και ο πατέρας μου έκοψε το κάπνισμα στα 81 του.
Κι εγώ με τον Joe είμαι. (και τον Bonamassa γιατί όχι). Αλλά θεωρώ ότι στην εποχή μας το κριτήριο της αισθητικής είναι πιο ανεπτυγμένο σε αυτούς που ασχολούνται.
Εδώ υπάρχει studio που κάνει live mix και direct ηχογράφηση/χάραξη σε βινύλιο, κασέτα, ταινία. Εν έτει 2018. Στο Κιλκίς. Τι mojo και δε συμμαζεύεται; Εγώ ξέρω πάμπολλες μπάντες που ηχογραφούν live όλοι μαζί. Ωραίες μουσικές και ωραία παιγμένα πράματα. Κι έχει για όλα τα γούστα ε; Και jazz και swing και μέτσολ και απ' όλα. Παλιά μόνο ροκ παλιογκιρίσιο πετύχαινες. Το βίντεο ούτως ή άλλως μιλάει για μια μουσική που δεν μας αφορά. Με τον ίδιο τρόπο που δεν με αφορούν τα ριάλιτι, το λάιφστάιλ και το λακρός.
Τωρα και στο DetroitΕδώ υπάρχει studio που κάνει live mix και direct ηχογράφηση/χάραξη σε βινύλιο, κασέτα, ταινία. Εν έτει 2018. Στο Κιλκίς.