- Πόντοι
- 398
Πολύ μπλα μπλα , αλλά και μεγάλες αλήθειες που όμως σηκώνουν πολύ συζήτηση.
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ναι αν το μονο που ακους ειναι Radio Love ισχυει... ;Ddimsonic είπε:Το σημερινό σκουπιδιαριό βλέπω να κραταέι σχεδόν 10ετία (κάποιοι και 2) και να εξακολουθούν να βγάζουν τα ίδια σκουπίδια.
Και φυσικα οι Beatles ΔΕΝ απευθυνονταν σε 14χρονα (μη κΣεχνας οτι οι ΙΔΙΟΙ ηταν 17χρονα ;D) και ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ τα κομματια τους ηταν ΜΝΗΜΕΙΑ της ποπ μουσικηςκι οι Beatles σε 14χρονα απευθύνθηκαν στην αρχή, αλλά...μέσα σε μόλις 2-3 χρόνια βγάλανε αριστουργήματα. Το ίδιο και οι σύγχρονοί τους.
Ετσι ειναι τα ΓΕΡΑΜΑΤΑ αγαπητε.... ;DNestoras είπε:Από τη στιγμή που βγαίνουν καινούργια πράγματα με ταχύτητα φωτός και η ενημέρωση με ταχύτητα χελώνας, λυπάμαι αλλά δεν δύναμαι να παρακολουθήσω.
καλά τώρα μην επιμένεις πολύ σ αυτό.Superfunk είπε:Ναι αν το μονο που ακους ειναι Radio Love ισχυει... ;D
Και φυσικα οι Beatles ΔΕΝ απευθυνονταν σε 14χρονα (μη κΣεχνας οτι οι ΙΔΙΟΙ ηταν 17χρονα ;D) και ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ τα κομματια τους ηταν ΜΝΗΜΕΙΑ της ποπ μουσικης![]()
dimsonic είπε:καλά τώρα μην επιμένεις πολύ σ αυτό.
κομμάτια σαν το she loves you ή love me do για 14χρονα ήταν (τουλάχιστον στο σπίτι μας τα σιγκλάκια από την αγγλία από 14χρονη ήρθαν - ας ήμουν εγώ 8 ) .
Σήμερα μπορεί να είναι μνημεία της ποπ.
Θα πρέπει να περιμένω 50 χρόνια για να δω του Μπίμπερ τι θα γίνουν, αλλά δε μου βγαίνουν τα νούμερα ;D
και δεν είναι μόνο αν ακούς radio love ή radio shit.Superfunk είπε:Ναι αν το μονο που ακους ειναι Radio Love ισχυει... ;D
1975 ;DLK είπε:Μέχρι και το 1980 βγήκαν μουσικές -ταινίες και ό,τι αλλο θες που δεν σου φτάνει μια ζωή να τα ανακαλύψεις/απολαύσεις.
Ποιός ασχολείται.....από εκει και πέρα ;D ;D ;D
Αν θα επιμεινω λεει ;Dκαλά τώρα μην επιμένεις πολύ σ αυτό.
ΜΠΡΟΥΚΛΗΣ και ο Dimsonic (εδω ο κοΖμος στην Ελλαδα δεν ειχε να φαει το 1962 και αυτος εκανε εισαγωγη Bealtes Singles) μονο εγω ειμαι φτωχος εδω μεσα ;D ;D ;D(τουλάχιστον στο σπίτι μας τα σιγκλάκια από την αγγλία από 14χρονη ήρθαν - ας ήμουν εγώ 8 ) .
Πεντε ειναι....ακουει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Coldplay,Blur & Suede ..... ;D ;DΚάτσε να μεγαλώσουν τα παιδιά σου (δεν ξέρω πόσο είναι) εκεί να δεις.
Superfunk είπε:Αν θα επιμεινω λεει ;D
https://www.beatlesbible.com/songs/love-me-do/
Στα 15 του το εγραψε ο θεος τα ασμα....δεν ξερω και πολλους 15χρονους να εχουν καταφερει να γραψουν τετοια ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ τοσο μικροι ;D
ΜΠΡΟΥΚΛΗΣ και ο Dimsonic (εδω ο κοΖμος στην Ελλαδα δεν ειχε να φαει το 1962 και αυτος εκανε εισαγωγη Bealtes Singles) μονο εγω ειμαι φτωχος εδω μεσα ;D ;D ;D
Πεντε ειναι....ακουει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Coldplay,Blur & Suede ..... ;D ;D
Δηλ. γκρουπ 25 ετίας και βάλε.Superfunk είπε:Πεντε ειναι....ακουει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Coldplay,Blur & Suede ..... ;D ;D
Ακριβως αλλα απλα επιβεβαιώνει οτι ο τυπος δεν κΣερει τι του γινεται...πάντως αυτό που λέει για τους συνθέτες στιχουργούς ίσχυε και στο παρελθόν
Ναι ρε συ αφου και εγω ΓΕΡΟΣ είμαι...Nestoras είπε:Δηλ. γκρουπ 25 ετίας και βάλε.
μια χαρά?Superfunk είπε:Και να με συγχωρει η χαρη σου ΜΙΑ ΧΑΡΑ ακουγονται αυτα που εχουν γραψει...
Οχι ΟΛΑ τα songwriting teams που παραθετω.dimsonic είπε:μια χαρά?
ποιά?
αυτά που έχουν γράψει ποιοί?
οι μπιμπεροτραγουδοποιοί?