The Tele-guy

Abraxas

Μέλος
Πόντοι
36
Ποιος είναι αυτός ο περίεργος που παίζει με την Τέλε???

Tele_guy.jpg

Απαντήσεις, και πολλά άλλα, πολύ σύντομα!!

Stay tuned! :wink:

δεν ξερω δεν ειμουν εκει! :lol:

Εγώ κατάλαβα ακόμα και που είναι ο τρελαμένος!!!! :wink: Μα με την Μεξικάνα????? Με την Custom shop επρεπε να "γκαζώνει"!!

Εγώ κατάλαβα ακόμα και που είναι ο τρελαμένος!!!! :wink: Μα με την Μεξικάνα????? Με την Custom shop επρεπε να "γκαζώνει"!!
Την είχε καβατζάρει... άλλος! :wink: :lol: :lol: :lol:

Αχαααααα........ θα του άρεσαν τότε τα......ΧΟΝΤΡΑ!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δεν ξέρω ποιος είναι...8)

Πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ από τον τρόπο που κρατάει την κιθάρα και έχει κλειστά τα πόδια του, συμπεραίνω ότι είναι ένα πολύ ... βασανισμένο αγόρι :lol: :lol:

Δεν ξέρω ποιος είναι...8) Πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ από τον τρόπο που κρατάει την κιθάρα και έχει κλειστά τα πόδια του' date=' συμπεραίνω ότι είναι ένα πολύ ... βασανισμένο αγόρι :lol: :lol:[/quote']ασε!!αλλα μετα αρχισε να του αρεσει (η τελε! :lol: )

Αη ολρέντυ νόου :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Εντ' date=' χάου ντου γιου νόου μαι ντήαρ Μπομπ? :?: :D :D[/quote']

Αη νόου, μπηκόζ άη'β σήν νέηκηντ πίκτσερς οφ χίμ! :wink:

Ήτανε που ήτανε κάπως... ιδιάζουσα περίπτωση, του βάλατε και τα περίεργα πάνω στο πρόσωπο και τον αποτελειώσατε!!! :lol: :lol: :lol:

Επειδή κατάλαβα ποιός είναι λοιπόν αλλά όχι το πού, ποιό είναι το μέρος της φωτογραφίας ωρέ παιδιά; :?

Αη νόου' date=' μπηκόζ άη'β σήν νέηκηντ πίκτσερς οφ χίμ! :wink:[/quote']

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Που να δεις και το ΒΙΝΤΕΟ!!

(my lips are sealed...) 8)

Επειδή κατάλαβα ποιός είναι λοιπόν αλλά όχι το πού' date=' ποιό είναι το μέρος της φωτογραφίας ωρέ παιδιά; :?[/quote']

Όλες οι λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν! Αυτή τη στιγμή οργανώνονται τα ντοκουμέντα! :D :D

Που να δεις και το ΒΙΝΤΕΟ!!

(my lips are sealed...) 8)

Όλες οι λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν! Αυτή τη στιγμή οργανώνονται τα ντοκουμέντα! :D :D
πονος!!!!!!! :lol:

απαπαπαπαππαπα......ζημιες............... :D :D :D :D

Βασιλη με ξεβρακωσες εντελως....προσπαθω να περασω τα βιντεο στο pc απο το κινητο...αλλα εχω προβλημα..... :cry: :cry:

Μου αρεσε παντως που παιξαμε με χοντρα μπρατσα.....και μας παιρναν ματι.... :D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back