The Rolling Stones - In The Stars

Το ριφ μου θυμίζει κάποιο κομμάτι του Bryan Adams που δεν μπορώ να θυμηθώ, τον κατακλέψανε... Η καλλιτέχνες πρέπει να ξέρουνε πότε να σταματάνε πιστεύω

Καλή μπάντα... Αν βρούνε κανέναν μάγκα μάνατζερ ίσως έχουν μέλλον στη μουσισκή βιομηχανία...

FB_IMG_1774528284587.jpg

Μοιάζει λίγο,εχει γούστο σε κανένα live να μαγκώσει ο Mick τα απαυτά του σάν τον Μιχαλάκη.

Η αλήθεια είναι ότι η παραγωγή είναι αρκετά ποπ και καλογυαλισμένη. Επίσης ότι πλέον δεν ξέρεις ποιος παίζει τι από κιθάρες (και δεν εννοω μόνο τον Κιθ και τον Ρόνι).
Αλλά είναι Rolling Stones και είναι πιασάρικο.
Προσωπικά, ευχαριστώ από καρδιάς τα παλικάρια που στα 83 τους βγάζουν ακόμα τετοια μουσική.
Είναι η αγαπημένη μου μπάντα εξάλλου.

Μου κάνει εντύπωση που μια μπάντα σαν τους stones, που τις τελευταίες δεκαετίες έβγαζε νέο άλμπουμ ανά... 10 χρόνια, κυκλοφορεί σε λιγότερο από τρία χρόνια νέο άλμπουμ, λες και είμαστε στα 70s - 80s. Μάλλον προαισθάνονται ότι πέφτει η αυλαία σύντομα και για αυτούς...

Το κομμάτι θα το ακούσω αυριο.με την ησυχία μου, το προηγούμενο άλμπουμ ήταν πολύ καλό, και το τότε single "Angry" με την Sydney Sweeney στο βιντεοκλίπ ήταν καταπληκτικό, μακάρι και το καινούριο άλμπουμ να είναι εξίσου καλό

Επίσης ότι πλέον δεν ξέρεις ποιος παίζει τι από κιθάρες (και δεν εννοω μόνο τον Κιθ και τον Ρόνι).
80ρηδες super pop/rock stars γράφεις,που κατα πάσα πιθανόνητα να μήν ακούν ούτε το κουδούνι της πόρτας,εκεί λόγο μεγέθους οπου οι παρεμβάσεις πρέπει να τηρούν κάποια πρωτόκολλα αν δέν θές να πάς στο σπίτι σου στα πρώτα λεπτά,γνωρίζεις πρίν ακουστεί η πρώτη νότα οτί θα πέσει το editing της αρκούδας.
Το κομμάτι θα το ακούσω αυριο.με την ησυχία μου, το προηγούμενο άλμπουμ ήταν πολύ καλό, και το τότε single "Angry" με την Sydney Sweeney στο βιντεοκλίπ ήταν καταπληκτικό, μακάρι και το καινούριο άλμπουμ να είναι εξίσου καλό
...δέν χρειάζεται εδώ που τα λέμε να βρείς και βελανιδιά με παχύ ίσκιο για να το ακούσεις,αλλά λόγο οτι τα τύμπανα είναι λίγο πιο διακριτικά από ότι στο προηγούμενο,ίσως έχει περισσότερα rock στοιχεία.

Unpopular opinion!
Πραγματικά χαίρομαι και ανυπομονώ να το ακούσω. Το προηγμένο εγχείρημα τους, το Hackney Diamonds πραγματικά το έλιωσα στην ακρόαση! Φο-βε-ρο album, ίσως το αγαπημένο μου από τον κατάλογο τους, ακούγεται μονορούφι από την αρχή έως το τέλος με πραγματικά πολύ καλά, ευχάριστα, απλά και ΑΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΤΑ τραγούδια!! Κάναμε cover το angry με την μπάντα μας και ήταν το μοναδικό τραγούδι που περίμενα να παίξω! Μου έφτιαχνε την διάθεση κάθε φορά και με ανέβαζε, μου επικοινωνούσε το rolling stones hype. Ελπίζω να είναι και αυτό έτσι, αλλά δύσκολο να πιάσει για τα γούστα μου το level του προηγούμενου! Δεν ήταν όμως μόνο το single, σχεδόν όλα τα κομμάτια ήταν ευχάριστη έκπληξη, πλην του ελαφρώς κουραστικού και αχρειάστα στομφωδους sweet sounds of heaven (το παρα-εκανε η γκάγκα) και το ψιλο-άθλιο pop mess it up.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back