Ναι, αλλά όλες αυτές που έγραψες είναι γριούλες πλέον.LK είπε:Να σου πω εγώ τη γνώμη μου.
Αν και δεν τοποθετήθηκα επ’ αυτής (της γυναικός), αλλά δεν τίθεται θέμα αν είναι καλή για κάποιον από εμάς.
Το θέμα είναι αν είναι καλή για το video clip…… των stones.
Και για να ξαναχρησιμοποιήσω το παράδειγμα των Duran Duran στο Girl Panic…..ναι μπροστά στις Naomi Campbell, Eva Herzigova, Cindy Crawford, Helena Christensen , Yasmin Le Bon και καμία άλλες 500αριά μοδελες/ κομπάρσες….είναι λίγη (κυριολεκτικά) ;D ;D ;D
Όπως τις θέλει ο καθένας, δεν αντιλέγω....αλλα οι 500αρια κομπαρσες είναι νέες.trolley είπε:Ναι, αλλά όλες αυτές που έγραψες είναι γριούλες πλέον.
Πάλι 1-0 υπερ των Stones.
α) την έβρισκα από εξαπανέκαθεν βαρετή και αντισεξουαλική και β) ούτε εκεί δεν τολμήσαν. Πήραν μια καραsafe γνωστόφατσα και την ξαμόλησαν. Ούτε να κουνηθεί ρε φοίλωσ ....trolley είπε:Το γράφω, πρώτον διότι αν είστε λακαμάδες να μου το πείτε και δεύτερον (να και τα σοβαρά) αν βρε σας φαίνεται λίγη η Κίρστεν λογικό είναι να σας φαίνονται λίγοι και οι Stones.
Σιχαίνομαι αυτό που έκανες και όχι δεν θα μπω σε αυτό το τριπάκι .... O0LK είπε:Σιχαίνομαι αυτό που θα κάνω, είναι thread hi-jack, αλλά δυο παραδείγματα τόσο σε μουσική όσο και σε Video , που αν και παίζουν «παλιά» μουσική, αποπνέουν ΦΡΕΣΚΑΔΑ….με σαφώς χαμηλότερο μπάτζετ
Εκτός αν είσαι ο Παρλιάρος οι Rolling Stones.audiokostas είπε:Όπως αντιλαμβάνεσαι, με πορδές δεν φτιάχνεις κουραμπιέ....
Ο οποίος παίζει και να βάζει σοκολάτα στις πορδές του....trolley είπε:Εκτός αν είσαι ο Παρλιάρος.
Actually, όχι.dimsonic είπε:Δεν ηταν?
Είσαι θεός.audiokostas είπε:ειδικά εκείνο το opening με την Alicia να τραβάει το ... πριν μπει στην αίθουσα, πρέπει να δημιούργησε ολόκληρη φουρνιά παιδόφιλων
Ξεπατίκωμα από αυτό μου φάνηκε εμένα....μην το γύρισαν και στο ίδιο μέρος ....matawan είπε:Post apocalyptic - αδεια πολη, κοσμος πουθενα, γκομενακι κανει ο,τι γουσταρει στους δρομους που δεν υπαρχει ψυχη, ρεντνεκ σε περιπολικο την ρωταει που βρηκε βενζινα. Αυτο.
dimsonic είπε:LA είναι
και οι βασικές ιδέες ήταν εδώ...
από εδώ ξεκινάνε όλα