The Odyssey (2026) - Οι απόψεις των καλλιτεχνών του Noiz

Και στην ταινια "Αρχιμηδης", ο πρωταγωνιστης να εχει μαθησιακες δυσκολιες, και να μην μπορει να προσθεσει νουμερα με περισσοτερα απο δυο ψηφια, διοτι αλλιως θα προσβληθουν τα παιδια με τις ιδιες δυσκολιες.

Και μια Αντιγονη θα ηταν ωραια, να σκοτωνει στο τελος τον Κρεοντα με στριφογυριστη κλοτσια, για να συμβαλει στη γυναικεια ενδυναμωση.

Αλλα το καλυτερο θα ηταν με το Σωκρατη. Πρωταγωνιστης δε θα ηταν ο Σωκρατης αλλα ο Μέλητος και ο Λυκων, οι κατηγοροι του, οι οποιοι μεσα απο μεγαλο αγωνα θα καταφερουν μετα απο πολλες περιπετιες να καταδικαστει ο εριστικος φιλοσοφος Σωκρατης, που δε σεβονταν το safe space των Αθηναιων και τους προκαλουσε με τον τοξικο μαιευτικο του λογο.

Τρεχω να υποβαλω τα σεναρια στο Hollywood, θα σκισουμε

Αν περιμένει κάποιος να μάθει ιστορία απο το χόλυγουντ,είναι σαν να περιμένει να εμπλουτίσει τις γνώσεις του στην κλασσική μουσική πηγαίνοντας σε Live του Ricky Martin.

Αν σε αυτό προσθέσεις και το κακό εκπαιδευτικό μας σύστημα,οπου παπαγάλοι προσπαθούν να αποδώσουν και να μεταδώσουν ιστορία και μυθολογία,χωρίς να ξεκαθαρίζουν οι ίδιοι τις διαφορές,το νόημα,η τις μεταβλητές,τότε δημιουργείται ενα εκρηκτικό μείγμα παρερμηνείας.

Το οτί διανύουμε αποδεδειγμένα έναν σύγχρονο μεσαίωνα,με όλα τα χαρακτηριστικά που τον αποτελούν είναι δύσκολα αντιληπτό και κατανοητό για το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου,με τον παραλογισμό και την διαστρέβλωση να αποτελούν το βασικό στοιχείο έκφρασης του,την ισορροπία να απέχει εντελώς σαν επιλογή κατεύθυνσης,οδηγόντας στα άκρα και φυσικά την σύγκρουση να φαίνεται σαν η μόνη λογική λύση.

Οι Χολυγουντιανοί κάνουν την ωραία Ελένη μαύρη,γιατί έτσι γουστάρουν,οι άλλοι δέν γνωρίζουν,η και γνωρίζουν οτί δέν υπήρξε ποτέ σαν πραγματικό πρόσωπο,αλλά έχουν λόγο για το πώς πρέπει να είναι,γιατί και αυτοί έτσι γουστάρουν και μα τον θεό,δέν θα με αφήσουν να δω μια γαμημένη ταινία,να περάσω λίγες ευχάριστες ώρες μέσα σε ένα κινηματογράφο.

Εξω όλοι και η ταινία να παιχτεί ασπρόμαυρη.
Το βέλος πίσω από το κάθισμα ποίος το έριξε?

Αν περιμένει κάποιος να μάθει ιστορία απο το χόλυγουντ,είναι σαν να περιμένει να εμπλουτίσει τις γνώσεις του στην κλασσική μουσική πηγαίνοντας σε Live του Ricky Martin.

Αν σε αυτό προσθέσεις και το κακό εκπαιδευτικό μας σύστημα,οπου παπαγάλοι προσπαθούν να αποδώσουν και να μεταδώσουν ιστορία και μυθολογία,χωρίς να ξεκαθαρίζουν οι ίδιοι τις διαφορές,το νόημα,η τις μεταβλητές,τότε δημιουργείται ενα εκρηκτικό μείγμα παρερμηνείας.

Το οτί διανύουμε αποδεδειγμένα έναν σύγχρονο μεσαίωνα,με όλα τα χαρακτηριστικά που τον αποτελούν είναι δύσκολα αντιληπτό και κατανοητό για το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου,με τον παραλογισμό και την διαστρέβλωση να αποτελούν το βασικό στοιχείο έκφρασης του,την ισορροπία να απέχει εντελώς σαν επιλογή κατεύθυνσης,οδηγόντας στα άκρα και φυσικά την σύγκρουση να φαίνεται σαν η μόνη λογική λύση.

Οι Χολυγουντιανοί κάνουν την ωραία Ελένη μαύρη,γιατί έτσι γουστάρουν,οι άλλοι δέν γνωρίζουν,η και γνωρίζουν οτί δέν υπήρξε ποτέ σαν πραγματικό πρόσωπο,αλλά έχουν λόγο για το πώς πρέπει να είναι,γιατί και αυτοί έτσι γουστάρουν και μα τον θεό,δέν θα με αφήσουν να δω μια γαμημένη ταινία,να περάσω λίγες ευχάριστες ώρες μέσα σε ένα κινηματογράφο.

Εξω όλοι και η ταινία να παιχτεί ασπρόμαυρη.
Το βέλος πίσω από το κάθισμα ποίος το έριξε?
Θέλω να πετάξω Κρήτη για πρώτη φορά στη ζωή μου απλά και μόνο για να είμαι στο πίσω κάθισμα του σινεμά όταν βλέπεις την ταινία και να μασουλάω ποπκορν 🍿 🍿 🍿 στο αυτί σου δίπλα να κάνει κρατς κρουτς να μην μπορείς να συγκεντρωθείς και να βλέπω να ποστάρεις στο noiz 😅

Δεν έχει σημασία αν υπήρξε η Ωραία Ελένη, ο χαρακτήρας αυτός είναι στοιχείο του δυτικού πολιτισμού, δηλαδή του πολιτισμού γενικά καθώς δεν υπάρχουν και πολλοί πολιτισμοί. Οι μαύρη Ελένη στην εν λόγω ταινία λέει ''Να, και εμείς οι μαύροι είμαστε μέρος του δυτικού πολιτισμού, ήμασταν εκεί στο ξεκίνημα του'' κάτι που δεν είναι αλήθεια αλλά δεν είναι και τόσο κατακριτέο. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι η ηθοποιός αυτή στην συνέντευξη της δεν δείχνει να έχει ίχνος ευγνωμοσύνης που θα παίξει το ρόλο της ζωής της, την πιο όμορφη κατά το μύθο γυναίκα του κόσμου... Είναι αυθάδης, αχάριστη και αστοιχείωτη καθώς νομίζει ότι κάνουν remake κάποιας παλιάς ταινίας... Δεν αξίζει πρωτίστως σαν άτομο αλλα και σαν εμφάνιση αυτό το ρόλο

Last edited:
Όπως δεν κολλάει η μαύρη Ελένη, όσο και να προσπαθούν να πείσουν για το αντίθετο, είναι σαν να παίζω σε κοινό ένα τραγούδι που ξεκινάει με ακκόρντα Ι-IV-V (Happy birthday) και ξαφνικά να αρχίσω να παίζω μελωδία phrygian dominant (Misirlou/ Pulp fiction).
Όσο και να προσπαθήσω να πείσω το κοινό "εε, αυτές οι νότες actually κολλάνε, απλά είναι jazzy!"... θα με έχουν πάρει με τις ντομάτες. Ή έχω δίκιο ή τα αυτιά του κοινού ξέρουν πως απλά αυτές οι νότες δεν ταιριάζουν.
Και ο νοών νοείτω.

Θέλω να πετάξω Κρήτη για πρώτη φορά στη ζωή μου απλά και μόνο για να είμαι στο πίσω κάθισμα του σινεμά όταν βλέπεις την ταινία και να μασουλάω ποπκορν 🍿 🍿 🍿 στο αυτί σου δίπλα να κάνει κρατς κρουτς να μην μπορείς να συγκεντρωθείς και να βλέπω να ποστάρεις στο noiz 😅
Ναι,γιατί εγώ νομίζεις θα είμαι μέσα στην συγκέντρωση,μην τύχει και χάσω το νόημα.Δέν έχω τέτοια θέματα,πίτσες και μπύρες μέχρι το ταβάνι και ελα δίπλα.

Όπως δεν κολλάει η μαύρη Ελένη, όσο και να προσπαθούν να πείσουν για το αντίθετο, είναι σαν να παίζω σε κοινό ένα τραγούδι που ξεκινάει με ακκόρντα Ι-IV-V (Happy birthday) και ξαφνικά να αρχίσω να παίζω μελωδία phrygian dominant (Misirlou/ Pulp fiction).
Όσο και να προσπαθήσω να πείσω το κοινό "εε, αυτές οι νότες actually κολλάνε, απλά είναι jazzy!"... θα με έχουν πάρει με τις ντομάτες. Ή έχω δίκιο ή τα αυτιά του κοινού ξέρουν πως απλά αυτές οι νότες δεν ταιριάζουν.
Και ο νοών νοείτω.
Με τους υπόλοιπους στον εξώστη,με σποράκια χωρίς αλάτι.
Οι άλλοι έκαναν διάσπαση του ημιτονίου και γεμίζουν με κόσμο,εκεί θα κολλήσω για μιά Blockbuster ταινία από το χόλιγουντ,που αν τους πείς που είναι η Ελλάδα στον χάρτη θα έχουμε δράματα.
Δεν έχει σημασία αν υπήρξε η Ωραία Ελένη, ο χαρακτήρας αυτός είναι στοιχείο του δυτικού πολιτισμού, δηλαδή του πολιτισμού γενικά καθώς δεν υπάρχουν και πολλοί πολιτισμοί. Οι μαύρη Ελένη στην εν λόγω ταινία λέει ''Να, και εμείς οι μαύροι είμαστε μέρος του δυτικού πολιτισμού, ήμασταν εκεί στο ξεκίνημα του'' κάτι που δεν είναι αλήθεια αλλά δεν είναι και τόσο κατακριτέο. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι η ηθοποιός αυτή στην συνέντευξη της δεν δείχνει να έχει ίχνος ευγνωμοσύνης που θα παίξει το ρόλο της ζωής της, την πιο όμορφη κατά το μύθο γυναίκα του κόσμου... Είναι αυθάδης, αχάριστη και αστοιχείωτη καθώς νομίζει ότι κάνουν remake κάποιας παλιάς ταινίας... Δεν αξίζει πρωτίστως σαν άτομο αλλα και σαν εμφάνιση αυτό το ρόλο

Λίγα λόγια για το χόλιγουντ.
Μια παρέα πλουσίων χωρίς κανένα φιλοσοφικό υπόβαθρο απο όλο τον κόσμο,που μαζεύονται σε βίλες και καταναλώνουν ουσίες κάνοντας ανταλλαγή σωματικών υγρών,βραβεύοντας εν συνεχεία σε μεγαλειώδες εκδηλώσεις ο ένας τον άλλο.

Λίγα λόγια για το χόλιγουντ.
Μια παρέα πλουσίων χωρίς κανένα φιλοσοφικό υπόβαθρο απο όλο τον κόσμο,που μαζεύονται σε βίλες και καταναλώνουν ουσίες κάνοντας ανταλλαγή σωματικών υγρών,βραβεύοντας εν συνεχεία σε μεγαλειώδες εκδηλώσεις ο ένας τον άλλο.

Καλό είναι να αποφεύγονται τέτοιες γενικεύσεις.Δεν είναι όλο το Χόλιγουντ έτσι.Υπάρχουν εξαίρετοι άνθρωποι (ηθοποιοί και film makers) που τιμούν το ψωμί πολυτελείας που βγάζουν από την καλύτερη δουλειά του κόσμου κατά τα λεγόμενα τους.Με τη στάση τους απέναντι στο κοινό και τους συναδέλφους τους.
...Και στην τελική κανένα φιλοσοφικό υπόβαθρο δεν είναι απαραίτητο για να φτιάξεις και να ερμηνεύσεις σωστές σκηνές.
Ταλέντο,σεβασμός και ενσυναίσθηση είναι υπεραρκετά.

Καλά ρε @kpeyos το ποστ που ρώτησα αν μεταφράζεται ο Όμηρος στα γερμανικά βρήκες να σβήσεις; Και το σκεφτόσουν και όλη τη νύχτα;
Ή μήπως μπήκε κανένας μοντ, το διάβασε και αποφάσισε να μην ανεχτεί την παραβίαση κανονισμών που έκανε το ποστ;

Εγώ ειλικρινά ρώτησα και αν κάποιος ξέρει ας απαντήσει: Ο Όμηρος μεταφράζεται στα γερμανικά?

Ναι, είναι υπεραρκετά. Όμως, και τα τρία είναι προϊόντα μίας προσέγγισης που πάει πολύ πέρα από το συνηθισμένο "ότι φάμε, ότι πιούμε και ότι αρπάξει", άρα το φιλοσοφικό υπόβαθρο είναι προϋπόθεση. Στον αντίποδα, έχουμε στάρλετς και "ηθοποιούς" του ελληνικού στερεώματος, αν χρειάζεται να προσκομίσω κάποιο τεκμήριο.

Ναι, είναι υπεραρκετά. Όμως, και τα τρία είναι προϊόντα μίας προσέγγισης που πάει πολύ πέρα από το συνηθισμένο "ότι φάμε, ότι πιούμε και ότι αρπάξει", άρα το φιλοσοφικό υπόβαθρο είναι προϋπόθεση. Στον αντίποδα, έχουμε στάρλετς και "ηθοποιούς" του ελληνικού στερεώματος, αν χρειάζεται να προσκομίσω κάποιο τεκμήριο.
Τι φάση; Πρέπει να έχεις μελετήσει καντ και χαιντεγκερ για να έχεις ταλέντο, σεβασμό και ενσυναίσθηση;

Όχι, εννοεί φιλοσοφία-λογική, πρακτική φιλοσοφία. Όχι αν υπάρχει μεγαλύτερο άπειρο απ'το άπειρο.

Πρέπει να έχεις μελετήσει καντ και χαιντεγκερ για να έχεις ταλέντο, σεβασμό και ενσυναίσθηση;
Όχι δα. Ο Grey έγραψε για:

φιλοσοφικό υπόβαθρο

το οποίο εγώ αντιλαμβάνομαι ως στάση ζωής που ναι, οπωσδήποτε, θα οδηγήσει σε κάποιο είδος μελέτης. Πάντως, δεν έχω συναντήσει καμία ιδιαίτερη ενσυναίσθηση σε θιασώτες του αποφθέγματος που παρέθεσα νωρίτερα (περί όσων φάμε και όσων πιούμε).

Και στην ταινια "Αρχιμηδης", ο πρωταγωνιστης να εχει μαθησιακες δυσκολιες, και να μην μπορει να προσθεσει νουμερα με περισσοτερα απο δυο ψηφια, διοτι αλλιως θα προσβληθουν τα παιδια με τις ιδιες δυσκολιες.

Και μια Αντιγονη θα ηταν ωραια, να σκοτωνει στο τελος τον Κρεοντα με στριφογυριστη κλοτσια, για να συμβαλει στη γυναικεια ενδυναμωση.

Αλλα το καλυτερο θα ηταν με το Σωκρατη. Πρωταγωνιστης δε θα ηταν ο Σωκρατης αλλα ο Μέλητος και ο Λυκων, οι κατηγοροι του, οι οποιοι μεσα απο μεγαλο αγωνα θα καταφερουν μετα απο πολλες περιπετιες να καταδικαστει ο εριστικος φιλοσοφος Σωκρατης, που δε σεβονταν το safe space των Αθηναιων και τους προκαλουσε με τον τοξικο μαιευτικο του λογο.

Τρεχω να υποβαλω τα σεναρια στο Hollywood, θα σκισουμε
Κοίτα, όπως το είχα δει επιφανειακά, νόμιζα ότι αυτά που περιγράφεις, υπερβολικά μεν, ήταν καταγεγραμμένη πολιτική ενός συγκεκριμένου κόματος από το λαντ οφ χολιγουντ και έβλεπα όλη αυτή την τάση μέσα από αυτό το πρίσμα.

Αλλά δεν είμαι κορόιδο, το έψαξα λίγο περισσότερο, και έμαθα ότι τα στούντιο τέτοιου μεγέθους δεν ενδιαφέρονται για πολιτικές κλπ, το κάνουν μόνο γιατί φτιάχνει καλύτερο μπότομ λαιν. Το αποτέλεσμα δηλαδή μπορεί να είναι ταυτόσημο με "ιδεολογική πολιτική", αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Άλλωστε, είναι γνωστή η απολύτως ουδέτερη, σχεδόν εχθρική στάση των ανθρώπων του Χόλιγουντ απέναντι στο συγκεκριμένο κόμμα.

Μετά βέβαια σκέφτηκα πχ την γενναία Κάθλιν Κένεντι που την παραίτησαν, με όλες τις δόξες που αρμόζουν βέβαια σε χαι κλας κόρπορειτ στελέχη του επιπέδου της, αλλά ενημερώθηκα ότι αυτό έγινε πριν 40-50 χρόνια.

Πότε έχουν εκλογές εκεί στο χόλιγουντ είπαμε; Α, πέρυσι. Κρίμα, μεγάλη ευκαιρία χαμένη.

Την είδα εχθές.
Μέτρια. Της έβαλα 7/10 imdb και θα της εβαζα 6.7 αν είχε δεκαδικά.

Δεν μαρεσε το pacing και τα edits. Εκτός από σκηνές που είναι πιο αργές και ανέπνευσε λίγο το έργο. Δεν μαρεσε ο Οδυσσέας. Όχι ότι είναι κακός ο Matt Demon αλλά δεν ήταν σωστά γραμμένος ο ρόλος του. Δεν συνδεθήκαμε με τον πρωταγωνιστή όσο θα έπρεπε. Η πλοκή και το στορυ θα ήθελα να είχε περισσότερο βάθος και να μην βασίζεται τόσο πολύ στο να είναι επιφανιακά εντυπωσιακό με τα ηχητικά εφέ. Αν την δεις στο σπίτι παίζει να την βαρεθείς. Μου έκανε λίγο ξαναζεσταμένο φαγητό το έργο.

Το μεγαλύτερο παράπονο μου overall είναι το εξής: η λέξη Οδύσσεια χρησιμοποιείται από τους Έλληνες μερικές φορές για να περιγράψουμε ότι κάποιος πέρασε ένα γιγάντιο γολγοθά. Έχει ιδιαίτερο βάρος σαν έννοια, και αυτό ακριβώς το έργο δεν μου το έβγαλε καθόλου. Θα προτιμούσα μια linear ιστορία (όχι τοσα πολλά flashbacks και εναλλαγές πίσω μπρος δεξιά αριστερά) που να μας έκανε να νιώσουμε την "Οδύσσεια" που πέρασε ο Οδυσσέας.

Με Ευρωπαϊκή παραγωγή/σκηνοθέτη θα μπορούσε να γίνει πολύ καλύτερο.

Δεν είχε βάθος το έργο.

Όχι δα. Ο Grey έγραψε για:

το οποίο εγώ αντιλαμβάνομαι ως στάση ζωής που ναι, οπωσδήποτε, θα οδηγήσει σε κάποιο είδος μελέτης. Πάντως, δεν έχω συναντήσει καμία ιδιαίτερη ενσυναίσθηση σε θιασώτες του αποφθέγματος που παρέθεσα νωρίτερα (περί όσων φάμε και όσων πιούμε).
Δλδ φιλοσοφικό υπόβαθρο= στάση ζωής που θα οδηγήσει σε κάποιο είδος μελέτης.

Οκ, δεν θα το ερμήνευα ποτέ έτσι. Ίσως έχουμε ένα πρόβλημα με τις έννοιες, αλλά δε βαριέσαι.

Ο @Grey btw έγραψε οτι ΔΕΝ χρειάζεται φιλοσοφικό υπόβαθρο για να έχεις ταλέντο, σεβασμό και ενσυναίσθηση, με το οποίο συνφωνώ.

Τώρα για τους "όσοι φάμε και όσοι πιούμε", μάλλον συμφωνώ μαζί σου αλλά δεν καταλαβαίνω καν γιατί αναφέρονται.

Δλδ φιλοσοφικό υπόβαθρο= στάση ζωής που θα οδηγήσει σε κάποιο είδος μελέτης.
Όχι.
Στάση ζωής πρώτα --> Μελέτη --> Διαμόρφωση Φιλοσοφικού Υπόβαθρου.

Αλλά ας μην επεκταθούμε. Τώρα υπάρχουν ποστς ανθρώπων που είδαν την ταινία. Οι περιφερειακές συζητήσεις (μας) θα μοιάζουν όλο και πιο άσχετες με το θέμα.

Καλό είναι να αποφεύγονται τέτοιες γενικεύσεις.Δεν είναι όλο το Χόλιγουντ έτσι.Υπάρχουν εξαίρετοι άνθρωποι (ηθοποιοί και film makers) που τιμούν το ψωμί πολυτελείας που βγάζουν από την καλύτερη δουλειά του κόσμου κατά τα λεγόμενα τους.Με τη στάση τους απέναντι στο κοινό και τους συναδέλφους τους.
...Και στην τελική κανένα φιλοσοφικό υπόβαθρο δεν είναι απαραίτητο για να φτιάξεις και να ερμηνεύσεις σωστές σκηνές.
Οι εξαιρέσεις δέν αποτελούν τον κανόνα,απλά τον επιβεβαιώνουν,γι αυτό θα δείς και αρκετές από αυτές να εναντιώνονται σε αυτόν.
Αναλόγος του τί προσπαθείς να μεταφέρεις κινηματογραφικά και με πιό σκοπό,είναι ανάλογα και τα εργαλεία που θα χρησιμοποιήσεις.

Σε αυτην την βιομηχανία λοιπόν,θεός είναι το χρήμα και τίποτα άλλο,κατι που προσαρμόζει ανάλογα και το προιόν που θα βγεί,γι αυτό θα δείς π.χ αρχαίους Ελληνες να μιλούν και να χαιρετιούνται σαν παίκτες NBA η ράπερ,ασχέτος αν φιλμογραφικά,το αποτέλεσμα είναι καλό για να περάσεις κάποιες ώρες βλέποντας το.
Το να κρατάς βασικά πράγματα σε αυτό που προσεγγίζεις,απαιτεί ένα βασικό φιλοσοφικό υπόβαθρο,που αν θές και βοηθάει καλύτερα και να διαθέτουν ορισμένοι,να βουτήξουν δηλαδή σε βάθος,θα το θυσιάσουν,για τον απώτερο σκοπό που είναι το χρήμα.

Το ταλέντο,θέλει και μαεστρική τοποθέτηση,γιατί αν μου βάλεις απόψε τον μέσι σέντερ μπάκ,θα θας 10 γκόλ,αυτό πάει και για τον Matt Demon που ο χριστός και η παναγιά μου τον κάνανε και οδυσσέα,που έχει ανατιναχτεί πιό πολλες φορές και απο χειροβομβίδα σε στρατόπεδο νεοσυλλέκτων,υπάρχει πραγματικά κάποιος εδω μέσα που τον θεωρεί ταλέντο υποκριτικής για να υποδυθεί έναν τέτοιο ρόλο,αν ναι,τον παρακαλώ να το δηλώσει με επιχειρήματα,αλλα όλοι πέσανε στην μαύρη Ελένη,
ο σεβασμός πρέπει να ξεκινάει από την προσέγγιση και μετά θα επεκταθεί και στην εικόνα,γιατί απλά ωραία πλάνα και ακροβατικά που δέν βγάζουν νόημα δέν αρκούν και αν η πρώτη λέξη που υπάρχει σαν στόχος είναι "χρήμα",η ενσυναίσθηση γίνεται απλά συναίσθηση,του τι πάς να βγάλεις και θα προσαρμοστείς γύρω από αυτό.

Θα πάω να το δώ,γιατι απλά μου αρέσει το πανί και διάφορα "ψυχρά ρεαλιστικά"πλάνα του Nolan,(οπως το πανοραμικό πλάνο του αεροπλάνου που πέφτει στην θάλασσα στο "Δουνκέρνη") η ακριβώς το αντίθετο που περιμένουν να δουν οι περισσότεροι,τα εφέ δηλαδη,ενω εμένα μου αρέσουν οι στατικές/αργές του αναφορές και να περάσω την ώρα μου.

Το να ψάχνω βάθος σε μια τέτοια ταινία,είναι εξ αρχής μιά κακή επιλογή για να περάσει κάποιος μέσα στην αίθουσα.

Έτσι πέρασα καλά με το Super Mario Bros Movie (πριν λίγα χρόνια), που δεν περίμενα ψυχανάλυση του Μάριο, ήθελα κάτι ανάλαφρο και fun, όπως τα games. Ενώ διάβασα μετά κριτικές που θέλανε, τρομάρα τους, κάτι άλλο με βαρύτητα, και δεν τις ένιωθα.

Για την Οδύσσεια περιμένει κανείς κάτι πιο βαθύ σίγουρα, αλλά για τέτοιες υπερπαραγωγές λίγο δύσκολο. Συμπαθώ Matt Damon αλλά ναι, εκείνος ο ηθοποιός στην Οδύσσεια των 90s μου βγάζει παραπάνω Οδυσσέα.

Edit: Ο Armand Assante δηλαδή.
images (35).jpeg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back