- Πόντοι
- 16
εδω και τα δικα μου 
Eξαιρετικές επιλογές, το καλύτερο σετάπ μέχρι στιγμής που έχω δει στο φόρουμ...12AX7 είπε:Τα πεταλάκια σε σειρά:
Fulltone Ultimate Octave - RMC Picture Wah - Keeley Compressor - Fulldrive Mosfet edition - TRex Alberta - EHX Micropog - Effectrode Tubevibe - EHX Smallstone - Voodoolab Tremolo - TRex Replica - TRex Room mate
...και το voxaki
Μενέλαε, καλύτερα να μην κάνεις τέτοια αστεία γιατί το είχα επιχειρήσει παλιότερα εγώ με άλλο μέλος του φόρουμ (όχι τον ffmaki) και το πήρε πάρα πολύ στραβά. Kαι όσον αφορά στον ffmaki, εγώ τον είχα αποπάρει αλλά είμαι σίγουρος ότι έχει να προσφέρει στο φόρουμ όσα κι ο καθένας μας...Ρε ffmakis, το όνομά σου τελειώνει σε -ρδηνογιάννης;;; ;D ;D ;D ;D Μας έχεις στείλει όλους ;D ;D
Ελπιζω τα σχολια να ειναι καλοπιστα...if_it_is είπε:Χαχα! Να υποθέσω πως ο chord έχει και μερικές heritage και suhr απ το ίδιο μαγαζί??Χαχαχαχαχαχα! ;D
AYTA EINAI!! ;Dοταν παιζω με αυτον εχω μονο ενα καλωδιο κ την κιθαρα τπτ αλλο....
ωπα! για δωσε specs.bluezlick είπε:οταν παιζω με αυτον εχω μονο ενα καλωδιο κ την κιθαρα τπτ αλλο....
χμμ... σαν "μελετη" πανω στον bluesbraker μου φαινεται...bluezlick είπε:θελετε specs? χαχαχαχα!
γελαω γιατι δεν ξερω τπτ απο ενυσχιτες κ μην περιμενετε να ακουσετε για λαμπες κ τετοια! θα τα πω απλα! ;D
ειναι 50watt (με 12 vintage 30) μαρσαλοκατασταση τα οποια σπανε σε 35 25 15(στη ουσια βρομιζει πιο πολυ κ ευκολα οσο πεφτουν τα watt) κ επειση στα 15 βρωμιζει πολυ ευκολα k μπορω εαν θελω με ενανα μαγικο δικοπτη να τον καθαρισω!
εχει δυο Inputs για κιθαρα (Bright Normal)κ ενα Volume για το καθενα κ οταν το συνδεω στο Bright λειτουργουν κ τα δυο volume με αποτελεσμα πειραζοντας τα να μπορω να φτιαχνω το eq! eq εχει αλλα αμα θες το απενεργοποιηεις με εναν διακοπτη κ δινει κατι παραπανω ο ενυσχιτης.
εχει επισης master volume οποιο κ αυτο απενεργοποιητε εαν θελεις αλλα κ precense! ολα τα λεφτα ειναι το ενσωματωμενο λαμπατο Tremolo!
εγω εχω παντα απενεργοποιημενο το eq κ τον ρυθμιζω απο το τα volume k to precense.
γενικα ειναι ενα μηχανημα το οποι φτιαχτηκε για να παιζει τερμα σε οποιονδηποτε χωρο χωρις να μαλωνω με κανενα!
Όχι ρε!chord είπε:Ελπιζω τα σχολια να ειναι καλοπιστα...Χαχα! Να υποθέσω πως ο chord έχει και μερικές heritage και suhr απ το ίδιο μαγαζί??Χαχαχαχαχαχα! ;Dκαι να μην δεχομαι καποιου ειδους μομφη για τις αγορες μου(αυτο μας ελειπε... :
)
Δεν εχω αναφερει κανενα μαγαζι μεχρι τωρα ακριβως για να μην ''κατηγορηθω'' γι αυτο.Πραγματι ολα απο κει ειναι αλλα κατοπιν συγκρισεων (που επισης δεν αναφερω για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις) ,και τα θεωρω πολυ καλες αγορες σε σχεση με την τιμη τους .Βεβαια ας μην ξεχναμε οτι ο καθενας ακουει και αλλα πραγματα...
Οχι heritage και suhr δεν εχω (δεν θα πουλησω και το σπιτι μου για τις κιθαρες) γιατι αν και ειναι εκπληκτικα οργανα με specs που τα βρισκει κανεις μονο σε custom shop αλλων εταιριων και φυσικα με εντελως αλλες τιμες (βλ. fender-gibson κ.λ.π) εγω προτιμω το real thing.Βιτσια ειναι αυτα...
Οποτε με το συμπαθειο αλλα οποιος ενδιαφερεται για καποια απο αυτα νομιζω υπαρχουν τροποι να βγαλει ακρη και εκτος του νοιζ![]()
ενας 'μαχημος' κιθαριστας εχει κανει 6 τουλαχιστον χρονια μπαλετο.! βασικο.Subfire είπε:Να ρωτήσω ρε παιδιά, με όλα αυτά τα πεταλάκια όταν θέλετε να αλλάξετε ήχο, από πχ κάτι καθαρό(με ένα σωρό εφέ) σε κάτι βρόμικο με άλλα εφέ, τι κάνετε? Σταματάτε το τραγούδι πάνω στο λάιβ και περιμένουν οι άλλοι να πατήσετε τα 25 κουμπιά? Ή αρχίζετε να χορεύετε πάνω στα πετάλια και με τα 2 πόδια?
Ρωτάω σοβαρά καθώς εγώ με ένα κουμπί και σε κάποιες αλλαγές ίσα που προλαβαίνω...