The Noiz Playmates! (ΗΟΤ)

Νομίζω οτι από τις δύο κρυφές αυτή που κρέμεται από ψηλά δεν είναι ούτε κρυφή ούτε κιθάρα  ???

Πρέπει να είναι το μπάσο της τρίτης φωτογραφίας από το κολάζ.

Πωπω πως φαίνεται οτι είμαι μπασίστας  :-X

Σας ταπωσα ολους! ;DΕχω στην κατοχη μου(λεμε τωρα...) ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ,ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ κιθαρα!!!!!!!!!Η οποια:

ΔΕΝ κουρδιζει,ΔΕΝ ξεκουρδιζει,ΔΕΝ θελει νταμερ- μπασιστα-πληκτρα,ειναι παναλαφρη ,παιζει απιστευτο παπαδαριο και το σημαντικοτερο οταν τελειωσεις εχεις ΤΡΕΛΛΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ :D

Μετα απο αυτο να κλειδωθει το θεμα δια παντος 8)

Εμ εδω σε θελω !Βρες μου εσυ αλλη στρατ που να μην χρειαζεται μαγνητες ;D

chord άντε και στην eurovision σου εύχομαι. Γιατί ο Ισπανός ποιο μάγκας είναι;  ;D

να και η δικιά μου μαζί με το καινούργιο της σύντροφο - JCM2000 TSL-100..(τον TSL-602 σύντομα τον αποχωρίζομαι... :'()

Gibson Les Paul Standard '60s

Μια αγενής διακοπή εκ μέρους μου.

Το φόρουμ δεν είναι chat.

Το'παμε 100 φορές.

Oταν ανεβάζεις φωτο δεν τις υπολογίζεις να μείνουν κανα δυό μέρες... ffmakis!

Εσβησα καμμια δεκαριά ποστ με "άσφαιρες¨φωτό που ήταν "removed or deleted by photobucket".

Ελεος ρε φίλε! ΑΥτή τη δουλειά θα κάνω; Θα τρέχω από πίσω να σβήνω τα άκυρα ποστ που δημιουργούνται;

Ανεβάζετε φωτό σε λογικές διαστάσεις για να μπορούν όλοι να τις βλέπουν. Επίσης μη τις ανεβάζετε κάπου προσωρινά.

Μια χαρά είναι και στο Noiz.

Ξεφτιλίζεται το θέμα μετά χωρίς ζουμί.

yameth είπε:
....

Oταν ανεβάζεις φωτο δεν τις υπολογίζεις να μείνουν κανα δυό μέρες...

Ανεβάζετε φωτό σε λογικές διαστάσεις για να μπορούν όλοι να τις βλέπουν.

Επίσης μη τις ανεβάζετε κάπου προσωρινά.

....
+137

Πιστεύω ότι η επισύναψη των εικόνων (όταν αυτές αντιπροσωπεύουν το "ζουμι" της συζήτησης) είναι εκ των ουκ άνευ. 

Αλλά το ίδιο θα ήθελα να προτείνω και για όλα τα αρχεία, π.χ. .mp3 clips.  :)

Λοιπον ξεχαστηκαμε!

Σαν gentleman οικοδεσποτης του ποστ ηρθε η ωρα να ανεβασω μερικα οργανα και εγω!  :)

tele.jpg

glitterstrat.jpg

sg.jpg

fenderblackie80.jpg

strat50s.jpg

custom.jpg

jemmy.jpg

gibson.jpg

dan.jpg

jazzbass.jpg

press.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τhanx alderbody!

Οι υπολοιπες φωτο που ειναι?  .....αντε παιρνω απουσιες.. ::)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Άψογη Constantine!

Αυτό το χρώμα με είχε ψαρώσει και μένα τρελά, αλλά όταν έπεσα πάνω σε αυτή που τελικά πήρα το ξέχασα....Πάντως εκπληκτικό χρώμα και φυσικά κιθάρα

Στην παρακάτω φώτο τα μωρά μου...αριστερά η anderson για την οποία ο λόγος (είναι λίγο φλου, γιατί ήθελα να επικεντρώσω το ενδιαφέρον στην Huber)

Πανεμορφες!!

Μια fireburst quilt σε σώμα Hollow PRS από μαονι βλέπω κάπου στο δικό μου μέλλον...

αλλες δυο πιο artistic απο την Anderson

Απ απ έτσι και η ironbird με το σωστό headstock

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back