The Noiz Playmates! (ΗΟΤ)

fender stratocaster vintage 70's , ΠΟΛΥ καλοφτιαγμενο οργανο , το "U" μπρατσο ειναι πολυ βολικο :D :D

H μαυρη ειναι EKO , αντιγραφη les paul , του πατερα μου.Την ειχε παρει το 1970 5 χιλλιαδες δραχμες(ουαου) και παιζει ακομα...περιττο να πω οτι ο ηχος της ειναι απο αλλο πλανητη....

ffmakis είπε:
Σειρα εχουν τα πλεουμενα!!

Gibson ES 137 gold hardware

th2169_1.jpg

th3ab6_1.jpg
Gibson Les Paul Custom 1980

GibsonlespaulCustom1980001.jpg

GibsonlespaulCustom1980002.jpg

...Φίλε fmakis μια προσωπική ερώτηση (χωρίς ίχνος κακίας και εάν θέλεις μου απαντάς). Κιθάρα παίζεις ή απλά είσαι συλλέκτης? Γιατί εγώ τουλάχιστον τέτοια καταπληκτικά όργανα που μας δείχνεις κατά καιρούς δεν θα μπορούσα να τα πουλήσω. Έχω την 1η κλασσική μου που έπαιζα στο ωδείο πρίν 40 χρόνια, η ακουστική μου είναι 25ετίας...αυτά τα όργανα είναι κομμάτι της ζωής μου και δεν μπορώ να τα αποχωριστώ...πως κάποιος θα μπορούσε να πουλήσει αυτή τη μοναδική ΕS 137 που μας δείχνεις...

marathon είπε:
...Φίλε fmakis μια προσωπική ερώτηση (χωρίς ίχνος κακίας και εάν θέλεις μου απαντάς). Κιθάρα παίζεις ή απλά είσαι συλλέκτης? Γιατί εγώ τουλάχιστον τέτοια καταπληκτικά όργανα που μας δείχνεις κατά καιρούς δεν θα μπορούσα να τα πουλήσω.
Αν έχεις καμιά πενηνταριά τέτοια όργανα, μπορείς και παραμπορείς... ;D ;D

Fleamail, αξίζεις ban μόνο και μόνο που έχεις αυτοκόλλητο Autobots αντι για Decepticons.

spy είπε:
...Φίλε fmakis μια προσωπική ερώτηση (χωρίς ίχνος κακίας και εάν θέλεις μου απαντάς). Κιθάρα παίζεις ή απλά είσαι συλλέκτης? Γιατί εγώ τουλάχιστον τέτοια καταπληκτικά όργανα που μας δείχνεις κατά καιρούς δεν θα μπορούσα να τα πουλήσω.
Αν έχεις καμιά πενηνταριά τέτοια όργανα, μπορείς και παραμπορείς... ;D ;D
Τι να σου πω φιλε εδω πουλησα Gibson 335 1967

Οταν παρω την κιθαρα που θελω (1960-7) θα την κρατησω μεχρι να.......!!

Βασικα παιζω πληκτρα

ffmakis είπε:
Πολυ μου αρεσει η κιθαρα σου για δωσε πληροφοριες για το οργανο

ΩΧ...Νάτη έρχεται η πρόταση...;D

ffmakis είπε:
Οταν παρω την κιθαρα που θελω (1960-7) θα την κρατησω μεχρι να.......!!
Από απλή περιέργεια ποια είναι η κιθάρα που θέλεις; Η ES 335 για να την δώσεις δεν είναι. Gibson? Fender? μοντέλλο? δώσε λεπτομέρειες..

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back