- Πόντοι
- 36
Nαι γινεται, το χω δει και εγω.
LOL!!fleamail είπε:Δεν είναι αυτοκόλλητο! Τα βράδια μεταμορφώνεται σε fender telecaster 8)Transformers sticker?? ::
![]()
Αν έχεις καμιά πενηνταριά τέτοια όργανα, μπορείς και παραμπορείς... ;D ;Dmarathon είπε:...Φίλε fmakis μια προσωπική ερώτηση (χωρίς ίχνος κακίας και εάν θέλεις μου απαντάς). Κιθάρα παίζεις ή απλά είσαι συλλέκτης? Γιατί εγώ τουλάχιστον τέτοια καταπληκτικά όργανα που μας δείχνεις κατά καιρούς δεν θα μπορούσα να τα πουλήσω.
+1animae είπε:Fleamail, αξίζεις ban μόνο και μόνο που έχεις αυτοκόλλητο Autobots αντι για Decepticons.
Τι να σου πω φιλε εδω πουλησα Gibson 335 1967spy είπε:Αν έχεις καμιά πενηνταριά τέτοια όργανα, μπορείς και παραμπορείς... ;D ;D...Φίλε fmakis μια προσωπική ερώτηση (χωρίς ίχνος κακίας και εάν θέλεις μου απαντάς). Κιθάρα παίζεις ή απλά είσαι συλλέκτης? Γιατί εγώ τουλάχιστον τέτοια καταπληκτικά όργανα που μας δείχνεις κατά καιρούς δεν θα μπορούσα να τα πουλήσω.
Βασικα παιζω πληκτρα
...με κάλυψες!
Φλώροι!!!blue είπε:+1Fleamail, αξίζεις ban μόνο και μόνο που έχεις αυτοκόλλητο Autobots αντι για Decepticons.
soundwave rulez.
ffmakis είπε:Πολυ μου αρεσει η κιθαρα σου για δωσε πληροφοριες για το οργανο
ffmakis είπε:
Από απλή περιέργεια ποια είναι η κιθάρα που θέλεις; Η ES 335 για να την δώσεις δεν είναι. Gibson? Fender? μοντέλλο? δώσε λεπτομέρειες..ffmakis είπε:Οταν παρω την κιθαρα που θελω (1960-7) θα την κρατησω μεχρι να.......!!