Άμα τον πληρώνεις...παίζει και τούρκικα καλά!!! ;D Και μένα με πλησίασε...αλλά δεν δέχθηκα την εκμετάλευση ;D ;Dshelter είπε:Απλά με εξέπληξε που δέχτηκε να παίξει blues-οειδή!
Άμα τον πληρώνεις...παίζει και τούρκικα καλά!!! ;D Και μένα με πλησίασε...αλλά δεν δέχθηκα την εκμετάλευση ;D ;Dshelter είπε:Απλά με εξέπληξε που δέχτηκε να παίξει blues-οειδή!
Αυτό δεν είναι τίποτα αγαπητέ. Εγώ σε δεδομένη φάση, επιστρέφοντας στη θέση του τραγουδιάρη, τράβηξα και μια γερή κουτουλιά στο μικρόφωνο η οποία ευτυχώς δεν έγινε ευρέως αντιληπτή.Από την μία οι κιθαρίστες και τα απειλητικά τους headstock, από πίσω ο γερανός του overhead, πιο εκεί ενισχυτές- stand- καλώδια, παραδίπλα πετάλια
Έλα υπερβολικέ, τι σου ζήτησα; Μόνο ένα Marathon customshop bass από ανακυκλωμένα κουτάκια κοκακόλας με plastic veneer από σακούλα Σκλαβενίτη... ;D Αλλά τέτοιος είσαι...marathon είπε:Άμα τον πληρώνεις...παίζει και τούρκικα καλά!!! ;D Και μένα με πλησίασε...αλλά δεν δέχθηκα την εκμετάλευση ;D ;D
Μην είσαι τόσο σίγουρος (και δεν είμαι Εβραίως).;D ;D ;D ;D ;DJazzjoker είπε:Εγώ σε δεδομένη φάση, επιστρέφοντας στη θέση του τραγουδιάρη, τράβηξα και μια γερή κουτουλιά στο μικρόφωνο η οποία ευτυχώς δεν έγινε ευρέως αντιληπτή.
Φρικη λεμε... ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Επιτέλους!!! Ένας άνθρωπος που κατάλαβε το... δράμα που βίωσα ;D Δεν μπορούσα να κάνω μισό βήμα...
Από την μία οι κιθαρίστες και τα απειλητικά τους headstock, από πίσω ο γερανός του overhead, πιο εκεί ενισχυτές- stand- καλώδια, παραδίπλα πετάλια
Μιλάμε δεν είμαι εγώ για... συνωστισμούς... θέλω άπλα για να αλυχτήσω ;D ;D ;D
Μόνο όταν θα κατέβεις και θα αλώσουμε τα big stages θα βρω την ευτυχία μου... ;D![]()
Στις 11:13 ΑΚΡΙΒΩΣ! ;D ;D ;Dfreerock1974 είπε:Φρικη λεμε... ;D
Να σαι σαν αλυσσοδεμενος και να χεις και το Νεστορα να σε περιμενει στη γωνια αμα σου φυγει καμια ψιλη.![]()
Αν ακούσεις Νέστορα στο cause we've ended as lovers που έβγαζε απίστευτο νεύρο και συναίσθημα (έπαθα μεγάλη πλάκα) δεν θα αντέξεις άλλο drive.Λιγη αδρεναλινη ρ αδερφε..κανα ντραιβ παραπανω
Περνάει και στους από κάτω αυτό Κώστα. Είσαι ξεσηκωτικός.Αλλά κοιτάζω να το διασκεδάζω όσο είμαι επάνω.![]()
Και ναι και όχι... Είχε νευριασμένο αλλά με άισθημα (και γκάζια) Jeff Beck, είχe του Gregg (που το ψιλο μπουμπούνισαν οι δυό τους ;D)...freerock1974 είπε:Τιποτα νευριασμενο ειχε η βραδια ;D,ή κινηθηκε σ αυτο το στυλ?
Λιγη αδρεναλινη ρ αδερφε..κανα ντραιβ παραπανω,καμια μπαγκετα σπασμενη,κατι τελοσπαντων...![]()
Ειμαι σιγουρος!audiokostas είπε:Παιδιά μια χαρά είναι.
Η ατμόσφαιρα του live δεν κρίνεται από βιντεάκια.
Το αποτέλεσμα ήταν και δείχνει καλό.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Και ναι και όχι... Είχε νευριασμένο αλλά με άισθημα (και γκάζια) Jeff Beck, είχe του Gregg (που το ψιλο μπουμπούνισαν οι δυό τους ;D)...
Αλλά τι να σου λέω... Που είναι αυτός ο... τομαροκρούστης να ανεβάσει και τα άλλα τα video να έχετε ιδίαν άποψη... ;D ;D ;D
+10000 ψηλέ, (μαχόγκανι) αυτό (ς) είναι ;D ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Η σωστή φωτό του Τζιβούρ
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dlongshadow είπε: