- Λύσεις
- 2
- Πόντοι
- 1,918
Gaming! Είμαι GAMER άρα ΥΠΑΡΧΩ! You know.
Πρώτα αυτό και η μουσική έπεται.
Ναι εννοώ τι παίζεις κυρίως
θα βγούμε off topic. Παίζω κυρίως FPS και rally arcade και sims. Και τώρα τελευταία παίζω και τα παλιά ARCADES μέσω MAME.Ναι εννοώ τι παίζεις κυρίως![]()
Τουλάχιστον σε αυτό το thread θα παίξει κανενα σοβαρό beef να παρακολουθήσουμε με ενδιαφέρον και εμείς οι ουδέτεροι;νΑ πΑς Σε ΑλΛο ThReAd Να Τα ΠεΙσ ΑυΤα Τα ΠρΑγΜαΤα, ΕδΩ εΙνΑι ΜοΝο ΓιΑ gAmErS 111!11!!!1!!11![]()
Έπαιζα φανατικά από Pro Evolution Soccer 1 σε Playstation 1 με γιαπωνέζικο σχολιασμό, Roberto Larcos και Naldorinho, μέχρι και PES 2020 όπου η ταπεινή κάρτα γραφικών μου δεν σήκωνε πλέον το παιχνίδι και αποφάσισα να αφήσω τις μέρες του gaming στο παρελθόν. Μεγάλη απόφαση, μου άλλαξε τη ζωή καθώς επιτέλους μπόρεσα να επικεντρωθώ στην κιθάρα και είδα τρομερή βελτίωση.Α ρε Proπου σε καταντήσανε (eFootball). Εντωμεταξύ πέρα των φτωχών modes, το gameplay ναι μεν ακόμα το θεωρώ καλύτερο του FC, αλλά το peak ήταν το 2021, και φτάσαμε 2026.
![]()
Τώρα θα ήθελα κάτι για χαλάρωση πιό πολύ,εχει κάποιος κάποια πρόταση για pc?
Γραφικά μπορώ κάπου στην μέση και λίγο πάνω απο τον μέσο όρο στα σύγχρονα.
Ηρεμα πράγματα,κανένα γκόλφ,τέννις,εξομοιώσεις,οτι νανε...
Ας πάρουμε μια βαθιά, στωική ανάσα και ας αφήσουμε για λίγο στην άκρη τις εύκολες ιεραρχήσεις που διαχωρίζουν τις τέχνες σε υψηλές και χαμηλές. Η πραγματικότητα της δημιουργίας είναι πολύ πιο απρόβλεπτη και οικουμενική από όσο υπαγορεύει μια παραδοσιακή, ακαδημαϊκή θέαση των πραγμάτων.Θα περίμενε κανείς ότι ώριμοι άνθρωποι της μουσικής θα έχουν ιεραρχήσει τα πράγματα στη ζωή τους με ένα πιο καλλιεργημένο και αξιακό τρόπο. Πρώτα τις δημιουργικές ασχολίες όπως η μουσική τέχνη, μετά το διάβασμα των άλλων, με διάθεση αξιολόγησης των συγγραφέων (όχι να κατουράνε στο μυαλό μας) και τελευταίο το κάψιμο και οι ανούσιες ασχολίες στις οποίες όσο καλύτερος γίνεσαι τόσο βλακεύεις παραπάνω όπως τα βιντεοπαιχνίδια. Ειλικρινά αυτό θα περίμενα από τον μεσόκοπο Άρχοντα των Συνθεσάιζερς, τι να πω
Το έσωσες με αυτόν τον ελιγμό αλλιώς θα είχα χάσει πάσα ιδέασυγκρινουμε δηλαδη τα σημερινα παιχνιδια με τη ΣΗΜΕΡΙΝΗ μουσικη, ειδικα τη σημερινη ποπ, και οχι με αριστουργηματα του απωτερου παρελθοντος οταν η μουσικη βρισκοταν στην πρωτη γραμμη του πολιτιστικου output, τοτε ειναι αστειο και μονο να το συζηταμε.