- Πόντοι
- 1,158
Στην αρχή μου φάνηκε πλεονασμός, αλλά τελικά... άλλο γουστάρω και άλλο μου αρέσει ?Το θέμα είναι να το γουστάρεις και να σου αρέσει.
Στην αρχή μου φάνηκε πλεονασμός, αλλά τελικά... άλλο γουστάρω και άλλο μου αρέσει ?Το θέμα είναι να το γουστάρεις και να σου αρέσει.
Συμφωνώ.Η απλά να νομίζει ότι έχει το καλύτερο.
Κοίταξε να δεις αυτό είναι το μάρκετινγκ.Υπαρχουν άνθρωποι που τα λεφτά τους περισσεύουν όποτε θέλουν να τα ξοδέψουν και υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να τους προσφέρουν αυτήν την δυνατότητα.Ομως η ιδέα του ελιτισμού ανήκει στον χώρο του φαντασιακού.
Απο εκεί και πέρα έχουμε όλοι ξοδέψει λεφτά σε πολύ περισσότερο άχρηστα πράγματα οπότε δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία.Το θέμα είναι να το γουστάρεις και να σου αρέσει.
https://www.thomann.de/gr/fender_63_strat_acar_relic_ltd.htmΣτην αρχή μου φάνηκε πλεονασμός, αλλά τελικά... άλλο γουστάρω και άλλο μου αρέσει ?
Το ότι πληρώνεις τον μάστορα και όχι την γραμμή παραγωγήςΤι είναι αυτό που κάνει τα συγκεκριμένα όργανα τόσο ακριβα;
Καλό postΔεν έχει σημασία αν η χωριάτικη κάνει 50 ευρώ στη Μύκονο.
Όταν έπαιξα όμως την Fender custom Strat 50s ενός φίλου, είπα (από μέσα μου): καλά αυτό το όργανο το πλήρωσε 4 χιλιάρικα; Προφανώς και κατανοώ την διαφορά στην ποιότητα ανάμεσα στην κιθάρα μου και τη δική του, αλλά στην τιμή είναι χαοτική η διαφορά, ενώ στην αίσθηση ή τον ήχο, όχι. Γνώμη μου πάντα, και ίσως κάνω λάθος ή ίσως να διαφωνείτε.
Θέλω να πω ότι αν ήταν να σπαταλήσω 4 χιλιάρικα για να κάνω το γούστο μου, θα προτιμούσα να αισθάνομαι ότι είναι well-spent, όπως αισθάνθηκα με τα όργανα που ήδη έχω (και ακόμα το πιστεύω, ότι ήταν σούπερ επιλογές για τα λεφτά).
αλλά στην τιμή είναι χαοτική η διαφορά, ενώ στην αίσθηση ή τον ήχο, όχι
Θα σου πω ακριβώς τι εννοώ κυρ-φιουζιονάρα μου που λέει και ο ali barout ?Από εκεί και πέρα το "well-spent" το βλέπει καθένας διαφορετικά.
Υποπτεύομαι όμως, ότι η λογική σου πάνω σε αυτό σε κάνει να μην ανήκεις στην "αγορά-στόχο" του συγκεκριμένου τμήματος.
Τώρα για τα Fender Custom Shop όργανα, αν θες να πάρεις "επαγγελματική κιθάρα" (ότι κ αν σημαίνει αυτό, ελλείψει ακριβέστερου όρου), νομίζω ότι τα 4 χιλιάρικα αν είναι να πάνε αμιγώς στο όργανο, υπάρχουν πολύ ποιοτικότερες επιλογές εκεί έξω, αυτήν την αίσθηση έχω πάρει.
δεν είναι όλες, πολλές είναιδε νομιζω οτι θιγουμε το θεμα relic εδω και την καλαισθησια αυτα ειναι υποκιμενικα και δεν ειναι ολες οι CS relic
Αυτό.- Θέλω μια strat, δεν μου κάνουν τα specs αυτών που κυκλοφορούν σε μαζική παραγωγή.
- Θέλω οπωσδήποτε fender.
- Αυτός είναι ο λόγος να πάω σε custom shop όργανο.
Τώρα αν το λεγόμενο custom shop, φτιάχνει και κιθάρες που δεν έχει παραγγείλει κάποιος
Γιατί Fender είναι, όχι τίποτα κορόιδα...Για να συνεχίσω την απάντηση Νέκωνά μου, τέσσερα είδη ανθρώπων είναι η αγορά-στόχος του custom shop.
- Επαγγελματίες (που να μην έχουν οικονομικό πρόβλημα)
- "Ψείρες" όσον αφορά στα specs
- Συλλέκτες
- Ψώνια