the coolest band

• Thread starter Thread starter vs
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 14K
Οι πιο KOYΛ είναι οι κάτωθι:

1) Kool & The Gang:

kool_the_gang-get_down_on_it_s.jpg

2) Coolio:

coolio%20your%20daily%20doggy%20style%20weblog%20cool%20hip%20hop%20blog.jpg

3) Καίτη Κουλιά:

koulia1.jpg

και βέβαια οι

5) Kula Shaker:

kula.jpg

:lol:

Manitou-Deadlock 2006 heavy progressive φάση

Για ποιο evergrey δες Circus maximus-first chapter,

Για πιό χαλαρά δες O3(ozon) του Dominici πρώτου τραγουδιστή των Dream Theater, το πρώτο που έβγάλε είναι με ακουστικές κιθάρες και το φετινό με ηλεκτρικές,χαλαρά επίσης Riverside-Out of myself.

Δές όμως και το νέο συγκρότημα Slavior του zonder πρώην drummer των Fates warning, και ένα project από διάφορους(John Μuyng,Seasn reinfert...)Gordian Knot - Emergent. Αυτά τώρα έχεις υλικό να ακούσεις πιστέυω!

Ε, κι'αυτός εδώ ήταν cool...

Εδώ με τον Foley στην μπαντα, μπαίνει περιπου στο 5:45 (picollo bass)

την πιο κουλ μπαντα?
μετα κοροιδευουμε τους σκυλαδες!
Ποιος είδες να κάνει κάτι τέτοιο εδώ μεσα; 8O 8O 8O :roll: Η σοβαροφάνεια θα μας φάει τελικά μου φαίνεται.

Cake πάντως τα σπάνε όλα ΚΑΙ live!!! Μεγάλη groupάρα και το coolness τους χτυπάει κόκκινο :lol: :lol:

Οι πιο KOYΛ είναι οι κάτωθι:
1) Kool & The Gang:

kool_the_gang-get_down_on_it_s.jpg

2) Coolio:

coolio%20your%20daily%20doggy%20style%20weblog%20cool%20hip%20hop%20blog.jpg

3) Καίτη Κουλιά:

koulia1.jpg

και βέβαια οι

5) Kula Shaker:

kula.jpg

:lol:
Ηλία, εγώ που είμαι ΚΟΥΛός στην κιθάρα, να μπω στη λίστα σου? :lol: :lol: :lol:

Carpathian Forest. Έχω και φωτό μαζί τους ο τελειωμένος κάφρος.

BLACK 'N' ROLL MATHAFAKAZZZZZZZ

Carpathian Forest. Έχω και φωτό μαζί τους ο τελειωμένος κάφρος.BLACK 'N' ROLL MATHAFAKAZZZZZZZ

Αυτοί και δικαιωματικά τον κατέχουν τον τίτλο μιας και μένουν 2 βήματα από τον βόρειο πόλο (πως το λένε μωρε; Το bergen με τους bergenοβλαχους; )

Πότε θα δω φοτό;

Children Of Bodom.

Οσο για Conception που ειδα προηγουμενος να ψαχνει καποιος το Into Your Multitude, τοχω σε σπάνια (νομίζω) εκδοση που ειναι μεγεθος βινυλιου (περιλαμβανει ενα βινυλιο με ακυκλοφορητα tracks, καθως ανοιγες το βινυλιο πεταγεται μια μασκα!?, κ στη μια πλευρα ειναι κολλημενη μια χαρτινη θηκη που εχει μεσα το cd.. Αν ενδιαφερεσαι στειλε πμ

C ya!

CAKE?!?!?

δεν τους ειχα σκεφτει...αλλα συμφωνω απολυτα οτι σου δινουν την αισθηση οτι τραγουδαν ξαπλα σε μια αιωρα

αλλα ακομα πιστευω οτι οι FUN LOVIN CRIMINALS ειναι κουλ μπαντα...

ισως να εβαζα και τους BLUR αλλα νομιζω θα ετρωγα κραξιμο σχετικα με την αθλια εμφανιση τους στην αθηνα το 98.....

τεσπα...

Αλλα για κανενα λογο δεν νομιζω οτι εχει τιποτα να κανει με τους σκυλαδες... και αυτη αρκετα κουλ ειναι...

(btw δεν ξερω αν το εχω χασει αλλα η παραγωγη στο τραγουδι του βερτη-νομιζω- αυτο που λεει "μονο για σενα κανω....κλπ κλπ" ειναι πολυ ενδιαφερουσα με τα βιολια και τις βιολες)

- λετε να ανοιξουμε αλλο θεμα και να αναφερουμε ενδιαφερουσες παραγωγες απο το χωρο του ελαφρουλαϊκου(sic) σκυλαδικου???

Στις cool μπάντες που έχω δει live θα πρόσθετα και τους dEUS, λόγω του φοβερού τυπά που ακούει στο όνομα Tom Barman που τυχαίνει να είναι και frontman τους! :wink:

θυμαται κανεις το εκπληκτικο πρωτο λαιβ εν αθηναις που ειχαν κανει οι placebo στο rockwave?

μετα βεβαια....

Carpathian Forest. Έχω και φωτό μαζί τους ο τελειωμένος κάφρος.BLACK 'N' ROLL MATHAFAKAZZZZZZZ

Αυτοί και δικαιωματικά τον κατέχουν τον τίτλο μιας και μένουν 2 βήματα από τον βόρειο πόλο (πως το λένε μωρε; Το bergen με τους bergenοβλαχους; )

Πότε θα δω φοτό;
Κάποια στιγμή θα δεις................. ;)

Τι λέτε τόση ώρα ρε παιδιά... Η πιο cool μπάντα (της σύγχρονης ιστορίας βέβαια) είναι οι Girls Against Boys. Τους θυμάστε;

Trending...

Νέα θέματα

Back