the coolest band

• Thread starter Thread starter vs
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 14K
Cool ε? Τοτε θα ελεγα S.O.D. κυριως για το 1 δευτερολεπτου τραγουδι τους dog on the tracks... :lol:

Cool ε? Τοτε θα ελεγα S.O.D. κυριως για το 1 δευτερολεπτου τραγουδι τους dog on the tracks... :lol:
εσένα σε πάω μόνο και μόνο γιατί ανέφερες τους SOD

Βασικα δεν ειναι σαφες τι εννοουμε λεγοντας cool.

Για μενα οτι ειναι συναισθηματικα φορισμενο(με μη αναλαφρο τροπο) δεν ειναι cool.

Με το παραπανω αξιωμα πχ ο cave δεν ειναι cool.

Αν εννοουμε οτι Nick is the Man,τοτε σιγουρα ειναι cool.

Red Hot Chilli Peppers...ειδικά με τις πράσινες μο'ι'κάνες του Kiedies τα παλιότερα χρόνια!Αλλά και μόνο τον Flea να κοιτάξεις αρκεί! :wink:

+1000. Η πρώτη μπάντα που μου ήρθε στο μυαλό όταν διάβασα τον τίτλο. Ο τύπος σου δίνει την εντύπωση ότι τραγουδάει πάνω σε.... αιώρα! :)

Δισκογραφικά βέβαια, γιατί live δεν τους έχω δει.

Οι coolest bands που εχω δει live είναι Stereo MCs και οι Μίκρο!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
εσένα σε πάω μόνο και μόνο γιατί ανέφερες τους SOD
αυτο ειναι αμοιβαιο :D

S.O.D. και ξερό ψωμι!

δεν ξερω τι εννοοιτε cool,αλλα εγω πηρα το τελευταιο dvd των Kamelot,και ειδα οτι τα ατομα ειναι πολυ cool πανω στην σκηνη και χερονται απιστευτα αυτο που κανουν,και την δοξα που τωρα εχουν.Οπως επισης ειναι πολυ cool και τα τραγουδια τους,και τωρα και σαν conception!Επισης θα ελεγα και τους Evergrey που τρελενομε επισης!!!:)

It don't get any cooler than THIS
Σαν άτομο ό Cave ήταν και είναι (από ένα live δηλαδή που τον έχω δει) πολύ cool. Σαν μουσική δε νομίζω ότι γράφει και τόσο cool μιας και είναι πολύ φορτισμένη συναισθηματικά.

Σαν cool άτομο πάντως' date=' εγώ θα προσέθετα στη λίστα και τον Mike Patton και σαν cool μουσική στιγμή του θα παρέθετα το Evidence με τους Faith No More.

Οι Eagles of Death Metal ειναι υπερcool!!!!!
+1000000

Οι τύποι είναι όντως απίστευτα cool άτομα και έχουν πολύ κέφι στη σκηνή και στη μουσική τους.

Να προσθέσω και τους Electric Six.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Conception,τι μπαντάρα!!!! Κατέβασα κάτι Bootleg video και έπαθα πλάκα. Και οι evergrey kαλοί είναι. Ακουσε Manitou θα σ'αρέσουν

manitou?Δεν τους ξερω,ειναι το ιδιο στυλ?καλα οι Conception ειναι ολα τα λεφτα!Αλλα δνε μπορω να βρω πουθενα original το Flow και το into your multitude,ή καπως ετσι,...:)

Ο Kahn ειναι απο τις αγαπημενες μου φωνες και το flow ειναι απλως δισκαρα!

Tα cd conception είναι σπάνια-για τα βινύλια δεν το συζητάμε-ψάξε στο ebay.de. Μanitou φινλανδοι πάρα πολύ καλοί. Κατέβασα ένα αλμπουμ τους και σκίζουν!

εγω πρωσοπικα φιλαρακι δεν καρουδευω κανεναν!Ουτε σκυλαδες ουτε νταπαντουπες!!Ο καθενας μπορει να ακουει την μουσικη που γουσταρει ελευθερα,γιατι για να την ακουει παει να πει οτι τον εκφραζει!

Ο Kahn απο τις καλυτερες νεες φωνες,και του αξιζει να παρει αυτον τον τιτλο και επισημα πλεον!!!!!:)

Tα cd conception είναι σπάνια-για τα βινύλια δεν το συζητάμε-ψάξε στο ebay.de. Μanitou φινλανδοι πάρα πολύ καλοί. Κατέβασα ένα αλμπουμ τους και σκίζουν!
πιο κατεβασες?για να κατεβασω και εγω το ιδιο που οπως λες αξιζει!

Trending...

Νέα θέματα

Back