Εγώ ακόμα εδώ είμαι, θα το κλείσω το πρόγραμμα. Θα μας διωξουν με το σκούπισμα. ΛολTerry RoscoeBeck5 είπε:Μόλις γύρισα από τα αγόρια- έφυγα νωρίς και ακόμα παίζουν...
Λοιπόν, ο κινέζος ντράμερ που έχουν, ο Pe Tsi Lee είναι όλα τα λεφτά ;D 8)
Ωραία ήταν, μαζεύτηκε και μπόλικο Noiz, μια χαρά έπαιξαν- μόνο που περιμέναμε Waterfall αλλά μας έστησε.
Με εστησαν και σας εστησα...Terry RoscoeBeck5 είπε:Ωραία ήταν, μαζεύτηκε και μπόλικο Noiz, μια χαρά έπαιξαν- μόνο που περιμέναμε Waterfall αλλά μας έστησε.
Μα ήτο προϋπόθεσις για τη παραμονή μας.pericles είπε:Για την μπαντανα δεν εγραψες τιποτα ρε συ!!![]()
![]()
![]()
Αν και δυστυχώς έπρεπε να φύγω πριν τελειώσετε, επαυξάνω και προσυπογράφω τα παραπάνω.Ο θείος Πέρι μονο αν ήταν μια σκάλα χαμηλότερα να προσθέσω, ίσως να άκουγε και τους μπροστά. Για τα αυτιά μου παίζατε λίγο... δυνατά για τον χώρο.Nestoras είπε:O αυστηρότερος των κριτικών καταφθάνει.
Η μπάντα αποτελείται από 3 πολύ καλούς μουσικούς και μ' άρεσε και η ερμηνεία του μπασίστα-τραγουδιστή. Στο ρεπερτόριο της μπάντας υπήρχαν πολλά classics αλλά κι΄εκπλήξεις (When a blind man cries), αλλά μόλις άκουσα το Άει της ..., είπα άει ... ;D. Δεν είμαι πολύ fan του ελληνικού "ροκ" τύπου πυξ-λαξ των οποίων "ευτύχησα" ν' ακούσω ένα άσμα γι' αυτό και κάποια στιγμή και λόγω προκεχωρημένης ηλικίας έφυγα.
Ο ήχος ήταν καλός αν και η κιθάρα ήταν πολύ χαμηλά για τα δικά μου γούστα. Τα φωνητικά ακούγονταν καθαρά και όπως προείπα μ' άρεσε πολύ ο τραγουδιστής. Ο φίλος μου ο Περικλής είναι ένας ντράμερ με πολλά χιλιόμετρα και ήταν χθες απολαυστικός με τρομερό χτύπημα αλλά και πιάνο-φόρτε που προσωπικά μ'αρέσει ν' ακούω σ' ένα live. Λίγες πρόβες ακόμη (για τη σιγουριά των τελειωμάτων) και λίγο καλύτερες ενορχηστρώσεις (π.χ. εισαγωγή White room) και η μπάντα θα φυσάει.
Mπορεί και "Όναρ".RemaliFrank είπε:Ο Sir εμαθα ζηλεψε και θα βαλει στο ρεπερτοριο Πυξ Λαξ![]()