• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Τhe Classic Blues Rock Band Live @ My Place

pericles είπε:
Καλησπερα στους φιλους και οχι μονον!!Επειδη τα μηνυματα για κρατησεις για το live του Σαββατου(15/11) στο my Place ειναι αρκετα παρακαλω οποιο απο τα μελη ενδιαφερεται για κρατηση τραπεζιου ας μου στειλει μηνυμα η να τηλεφωνησει κατευθειαν στο myplace στο τηλ:210 6519301!!Το μαγαζι δεν ειναι πολυ μεγαλο και φρονιμο θα ηταν οσοι ειναι να ερθετε και θελετε να κατσετε η κλειστε τραπεζι η ελατε πριν τις 22:00.Αρχιζουμε κατα τις 22:30!!
Εβαλα μεσον και βρηκα ενα σημειο να σταθω. True story!

Mεσα στα κολπα εισαι Δεκεμβριε !!Αυριο ελα να μου μιλησεις!!

Τα νεα απο την Μετεωρολογικη ειναι καλα ΑΥΡΙΟ δεν θα βρεχει!!Οποτε δεν κουβαλαμε γαλοτσες και τετοια !!Υπενθυμιση : Οσοι εχετε σκοπο να ερθετε μην αργησετε !! ;)

Μόλις γύρισα από τα αγόρια- έφυγα νωρίς και ακόμα παίζουν...

Λοιπόν, ο κινέζος ντράμερ που έχουν, ο Pe Tsi Lee είναι όλα τα λεφτά  ;D 8)

Ωραία ήταν, μαζεύτηκε και μπόλικο Noiz, μια χαρά έπαιξαν- μόνο που περιμέναμε Waterfall αλλά μας έστησε.

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Μόλις γύρισα από τα αγόρια- έφυγα νωρίς και ακόμα παίζουν...

Λοιπόν, ο κινέζος ντράμερ που έχουν, ο Pe Tsi Lee είναι όλα τα λεφτά  ;D 8)

Ωραία ήταν, μαζεύτηκε και μπόλικο Noiz, μια χαρά έπαιξαν- μόνο που περιμέναμε Waterfall αλλά μας έστησε.
Εγώ ακόμα εδώ είμαι, θα το κλείσω το πρόγραμμα. Θα μας διωξουν με το σκούπισμα. Λολ

Kαλημερα σε ολους  :)Εχτες το βραδυ καταλαβα ποια ειναι η σημασια των γνωριμιων που εχω κανει στο noiz!

Mε τιμησαν με την παρουσια τους οι φιλοι :Terry μετα συζυγου,Νεστορας επισης μετα συζυγου!!Cos _dr !!Aπλα το καλυτερο παιδι !!Remali Franc !!οπου γαμος και χαρα το remali πρωτο!!December:επαθα πλακα απο πρωτοτυπη εμφανιση ,εξυπναδα ευγενεια μιας ωραιας κοπελας που ειναι και drummer μελετημενη (απο vagelism) ;)

Επισης καποια στιγμη ο terry κραυγασε -Πιτσιλη παιξε καλα ηρθε ο yameth!_Δυστυχως ο admin δεν καθησε μεχρι το τελος και δεν μιλησαμε !!Ομως τον ευχαριστω ιδιατερα γιατι αφησε αλλη δουλεια για να ερθει στο live της μπαντας μου εστω και για λιγο!!Ο κοσμος καθησε μεχρι τις 3 το πρωι ( αφου 2 τελειωσαμε)ξαφνικα ηρθε μια μεγαλη παρεα 12 ατομων οποτε ξανανεβηκαμε για μιση ωριτσα ακομη!!

Μπορει να ηταν και αλλοι φιλοι απο το noiz αλλα δεν μου μιλησε κανενας αλλος !!

O Waterfall-k τελικα δεν ηρθε λογω ξαφνικου κωλλυματος !!Την επομενη φορα Κωστα!! ;)

Να ευχαριστησω τον Haris (Χαρη τον ξερουμε) για το set που μου δανεισε (Ludwig 1971)

Και το οποιο με εβγαλε ασπροπροσωπο!!

Περασαμε καλα (πιστευω και εσεις το ιδιο )!!Οσοι φιλοι δεν μπορεσαν να ερθουν θα γινουν και αλλες εμφανισεις συντομα και στο ιδιο μερος αλλα και αλλου!!Και παλι ευχαριστω τα παιδια απο το noiz που με τιμησαν!! :-* :-*

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καμια παρασκευη ή κυριακη αν κανονιστει θα μπορω κι εγω,  :-*

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Με εστησαν και σας εστησα...
eyeroll.gif
Αυτα τραβας οταν δεν εχεις δικο σου αμαξι. Μου ειπε ο Περικλης σχετικα, φαινεται οτι περασατε super. Αυτα ειναι.
okay.gif
Παντα τετοια, κι ελπιζω μια αλλη φορα να τα πουμε κι απο κοντα.

O αυστηρότερος των κριτικών καταφθάνει. :D

Η μπάντα αποτελείται από 3 πολύ καλούς μουσικούς και μ' άρεσε και η ερμηνεία του μπασίστα-τραγουδιστή. Στο ρεπερτόριο της μπάντας υπήρχαν πολλά classics αλλά κι΄εκπλήξεις (When a blind man cries), αλλά μόλις άκουσα το Άει της ..., είπα άει ... ;D. Δεν είμαι πολύ fan του ελληνικού "ροκ" τύπου πυξ-λαξ των οποίων "ευτύχησα" ν' ακούσω ένα άσμα γι' αυτό και κάποια στιγμή και λόγω προκεχωρημένης ηλικίας έφυγα.

Ο ήχος ήταν καλός αν και η κιθάρα ήταν πολύ χαμηλά για τα δικά μου γούστα. Τα φωνητικά ακούγονταν καθαρά και όπως προείπα μ' άρεσε πολύ ο τραγουδιστής. Ο φίλος μου ο Περικλής είναι ένας ντράμερ με πολλά χιλιόμετρα και ήταν χθες απολαυστικός με τρομερό χτύπημα αλλά και πιάνο-φόρτε που προσωπικά μ'αρέσει ν' ακούω σ' ένα live. Λίγες πρόβες ακόμη (για τη σιγουριά των τελειωμάτων) και λίγο καλύτερες ενορχηστρώσεις (π.χ. εισαγωγή White room) και η μπάντα θα φυσάει.

@Nestoras: εισαι σε ολα ''μεσα''!!

α)Συμφωνω για τις προβες β) και στις ενορχηστρωσεις!!γ)Για την μπαντανα δεν εγραψες τιποτα ρε συ!! :D :D :D

Η αληθεια ειναι οτι δεν βοηθησε και ο ηχος (παιζαμε χωρις μονιτορ) και δεν ακουγα παρα ελαχιστα την κιθαρα -αντε  να καταλαβεις που τελειωνεις -στην μυρωδια βασιζομουνα!!

Θελουμε καμμια δεκαρια ωρες προβα ακομα !!Παντως παρα τα προβληματα που διαπιστωσες και εσυ καλα πηγαμε σε γενικες γραμμες!! ;)

εγω αυριο θα ποσταρω ενα βιντεακι μικρο και θα πω τις εντυπώσεις μου γιατι τωρα δεν μπορω να σοβαρευτώ, εχω πεθανει στα γελια μονος μου λογω αλλου topic και δεν ειμαι σε θεση... λολ

pericles είπε:
Για την μπαντανα δεν εγραψες τιποτα ρε συ!! :D :D :D
Μα ήτο προϋπόθεσις για τη παραμονή μας.  :P

Μπράβο ρε παιδιά. Πάντα τέτοια.

Δυστυχώς, λόγω αρμένικης βίζιτας (επισκεπτών), δεν μπόρεσα να εκμεταλλευτώ την εγγύητητα του μαγαζιού και τη νοιζοσυνέλευση. :-[ :-[

Να πω ότι επιφυλάσσομαι, δεν έχει νόημα.

Απλώς ελπίζω στην σύντομη επανάληψη.

Nestoras είπε:
O αυστηρότερος των κριτικών καταφθάνει. :D

Η μπάντα αποτελείται από 3 πολύ καλούς μουσικούς και μ' άρεσε και η ερμηνεία του μπασίστα-τραγουδιστή. Στο ρεπερτόριο της μπάντας υπήρχαν πολλά classics αλλά κι΄εκπλήξεις (When a blind man cries), αλλά μόλις άκουσα το Άει της ..., είπα άει ... ;D. Δεν είμαι πολύ fan του ελληνικού "ροκ" τύπου πυξ-λαξ των οποίων "ευτύχησα" ν' ακούσω ένα άσμα γι' αυτό και κάποια στιγμή και λόγω προκεχωρημένης ηλικίας έφυγα.

Ο ήχος ήταν καλός αν και η κιθάρα ήταν πολύ χαμηλά για τα δικά μου γούστα. Τα φωνητικά ακούγονταν καθαρά και όπως προείπα μ' άρεσε πολύ ο τραγουδιστής. Ο φίλος μου ο Περικλής είναι ένας ντράμερ με πολλά χιλιόμετρα και ήταν χθες απολαυστικός με τρομερό χτύπημα αλλά και πιάνο-φόρτε που προσωπικά μ'αρέσει ν' ακούω σ' ένα live. Λίγες πρόβες ακόμη (για τη σιγουριά των τελειωμάτων) και λίγο καλύτερες ενορχηστρώσεις (π.χ. εισαγωγή White room) και η μπάντα θα φυσάει.
Αν και δυστυχώς έπρεπε να φύγω πριν τελειώσετε, επαυξάνω και προσυπογράφω τα παραπάνω.Ο θείος Πέρι μονο αν ήταν μια σκάλα χαμηλότερα να προσθέσω, ίσως να άκουγε και τους μπροστά. Για τα αυτιά μου παίζατε λίγο... δυνατά για τον χώρο.

Μπράβο παίδες!

Παραλοιπόμενα:

Το τσεμπέρι (μα έτσι τη δένουν τη μπαντάνα ρε φίλος; ) θα το ξέχναγα σπίτι την επόμενη φορά. ;) Εκτός κι αν βοηθάει στον ιδρώτα οπότε πάω πάσο.

Εντύπωση μου έκανε το φως του αναλόγιου που λειτουργούσε σαν προβολέας στον τραγουδιστή ο οποίος σε σημεία, δημιουργούσε... "ατμόσφαιρα" σβήνοντας το. :D

@Yameth :Aγαπητε admin,ευχαριστω για την παρουσια σας!! ;D

Οι παρατηρησεις σας θα ληφθουν σοβαρα υπ'οψην!! ;)

Οσον αφορα το ''τσεμπερι'' ηταν απαιτηση των Κυριων Νεστορα & Τερρυ !!Βασει του ΑΒΑΤΑΡ λεγανε οτι ειμαι υποχρεωμενος να το φορεσω ε τι να εκανα υπεκυψα !!! ;D ;D ;D

Ωραιο ρεπερτοριο ,ωραια φωνη ,

ωραιος κιθαριστας  και ο ντραμερ ...τα εσπασε !!!

Respect στΟν Μπαντανα .

Η κθαρα δεν ακουγοταν οσο επρεπε

και τα τυμπανα στην αρχη παραακουγοταν .

Φτυχως που ο ντραμερ γκρουβαρε . ;D

Ξαναrespect στον Μπαντανα .

Γενικα ηταν ωραια και περασα ωραια .

Ο Sir εμαθα ζηλεψε και θα βαλει στο ρεπερτοριο Πυξ Λαξ  :D

Η μπαντανα ειναι trademark .

Μην ακους κανενα . :P

E μετα απο την προχθεσινη επιτυχια( ηταν;;) λεω να την ξανακαθιερωσω!! ;)

Επισης και μια διαπιστωση Συναυλια ,gigg η οπως αλλοιως θελετε να το πειτε χωρις REMALI

ΔΕΝ γινεται!!!!!!! ;D ;D

RemaliFrank είπε:
Ο Sir εμαθα ζηλεψε και θα βαλει στο ρεπερτοριο Πυξ Λαξ   :D
Mπορεί και "Όναρ". :D

ενα εξαιρετικό τρίο με πλουσιο ρεπερτόριο διασκευών που αποδώσατε πολυ ωραία και πολύ ωραια τα δικά σας κομμάτια.

Πολυ καλη η απόδοση, εξαιρετικός ο lead singer, εξαιρετικος ο Περικλης και ο κιθαριστας φυσικα.

Πολυ ωραια βραδιά που κρατησε το ενδιαφέρον και το κεφι μεχρι το τέλος.

Εχω τυγχάνω fan των ελληνικων διασκευών τις οποιες για εμενα τις αποδώσατε άψογα.

Περικλη, μιας και ειχαμε βρεθει παλαιοτερα σε πρόβες σε αλλο σχήμα, χαρηκα ιδιαίτερα που σε θαυμασα  και επι σκηνής!!!

Στο μαγαζι ηταν και λιγο στριμωχτα τα πραγματα και για το σχημα και για τον κοσμο οποτε οι οποιες ηχητικες ασταθμήσεις (δεν πρεπει να υπαρχει αυτη η λέξη αλλα φτιαχνουμε και λεξεις ... ετσι με τον τζαμπουκά.χαχαχα)

ηταν λογικες αλλα τις αντιστάθμησε το performance σας.

Περασαμε παρα πολυ καλα!!!

Καλη συνεχεια!!!

(Υ.Γ, Εχω τραβηξει ενα βιντεακι αλλα λογω της θεσης μου παραμορφωνει πολυ ο ηχος γι αυτο δεν το ανεβαζω)

Δεν πειραζει Κωστα την ''ομορφια'' μου να μην επηρεαζει μονο! ;D ;D ;D ;D

Εμεις τα ειπαμε κι'απο κοντα αλλα σε ευχαριστω πολυ για την παρουσια σου και το αστειρευτο κεφι σου!!Παντα τετοια!! ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back