Άσε, κι εγώ απελπίστηκα. Θα κάνω το μπαμπάκιασμα μόνο στα δικά μου θρεντ.otto## είπε:Εμένα μου άρεσε πολύ ο φρανκ γκαμπαλε και η δασκάλα από το δεύτερο.
ΥΓ. Μέτρησα πόσα "Μπα" έπρεπε να μοιράσει ο Ray σε αυτό το νήμα. Θα μπαμπακιαζε.
Θεούλης! Το'ψαχνα το τεμάχιο!RayDTutto είπε:Τέλος, όταν αυτοί πήγαιναν το Noiz ερχότανε (περίπου):
https://www.noiz.gr/index.php?topic=167680.130
Μακάρι να είχα κι εγώ κανα δυο alias να μοιράσω κι άλλα συμφωνώotto## είπε:Παιδιά ειναι εύκολη η κριτική σε πιτσιρίκια (εντάξει βγάλε Τσαπμαν και κάποιους άλλους) και να το παίζουμε "το ένα μου ξυνίζει και το άλλου μου βρομάει", αλλά ίσως θα έκανε τη ζωή μας πιο εύκολη και ευχάριστη αν λέγαμε και κάτι καλό που και που.
Το τελευταίο αν θυμάμαι καλά δεν είχε συμμετοχή και βούλιαξε. Πάντως αν γίνει κάτι, θα συμμετάσχω.noe13 είπε:ψηνεστε να κανουμε ενα καινουριο???
Αντι να τσακωνομαστε για μλκιες,να κανουμε κατι δημιουργικο!!!
Πότε ήταν αυτό; Δεν το θυμάμαιRayDTutto είπε:Το τελευταίο αν θυμάμαι καλά δεν είχε συμμετοχή και βούλιαξε.
shred?noe13 είπε:0.Κι εγώ
1.noe13
2.RayDTutto
σρεντ σε αργή κίνηση θα επιτρέπεται;BlackCrow81 είπε:shred?
Ο Τάκης ο Playloud τα είχε κάνει όλα. Εγώ μόνο βοηθητικό ρόλο είχα κυρίως στην αρχή μέχρι να βρει ο Τάκης πως γίνεται.X-minor είπε:Ray εσύ δεν είχες κάνει τα "κονέ" με μίξεις-tracks κτλ. μαζί με τον Τάκη τότε ή θυμάμαι λάθος; Δεν ανοίγεις εσύ ένα νέο θεματάκι και τώρα; Ίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιισως μαζευτούν μερικοί νοματαίοι.
κοιτα την υπογραφη μου!!! ;DBlackCrow81 είπε:shred?
Ο καθένας ο,τι γουστάρει. Απλώς να βρούμε κατάλληλο τρακ να κολλάνε όλα.BlackCrow81 είπε:shred?
Ρε συ, έχεις δει ταινία με τον Τσάκι Τσαν?nickel είπε:σρεντ σε αργή κίνηση θα επιτρέπεται;