- Πόντοι
- 2,148
στα τύμπανα είσαι πολύ καλός.
Στα άλλα έχουμε πρόβλημα.... :laugh:
?dimsonic είπε:στα τύμπανα είσαι πολύ καλός.
Άντε να βρεθούμε Κύριε Δημήτρη, να σου κάνω μερικά μαθήματα πως "μπλέκουμε" τις ρυθμικές σε ένα κομμάτι..... :laugh: 8) :angel:dimsonic είπε:ε ναι...
κιθάρες είναι αυτές..?![]()
Ναι βρε πλάκα κάνω, καφέ, μπύρες, ουίσκι, τσάι, χαμομήλι...ότι θες... ;D ;D ;Ddimsonic είπε:με κιθάρες θα βρεθούμε? εγώ νόμιζα θα πίναμε καφέ... ;D
κανε στον εαυτό σου μια χάρη γιατι είσαι εκει που είσαι και μόνος, όπως λες.cigaret13 είπε:"ενδιαφέρει" η φωνή, δεδομένου ότι ξέρω τις δυνατότητες μου... :-[
Γράφω στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού μου με ένα παλιό φθηνό Philips μικρόφωνο (αγορασμένο πριν 25-30 χρόνια περίπου από supermarket) περασμένο από τον fender mustang i μόνδελιγκ ενισχυτή αντί κάρτα ήχου..... :O0
και παρα ταύτα κάνεις αλχημίες για να την "φέρεις στα ίσια"...
Για να την "φέρω" εκεί που ήθελα στο συγκεκριμένο κομμάτι χρησιμοποίησα όσο de esser μ'έπαιρνε (γιατί παρα είχε σσσσσ), κάμποσο κομπρέσορα, λίγο delay, λίγο saturation, βάθος με 11% wet-dry mix και 22ms predelay και το EQ που παραθέτω στην φωτό. Τελικά (πέρα απ'το μικρόφωνο) την ζημιά την έκαναν το βάθος και το "περίεργο" eq.....
Φώτη όχι, εγώ δεν έχω φωνή (Ρώτα και τον κοινό μας γνωστό απ' τα μέρη σου. Ακόμα γελάει ο μ@#*κας με κάτι που του είχα στείλει! :laugh: ).cigaret13 είπε:Χάρη, φωνή δεν έχω!
Πόσες φορές να κάναμε αυτήν την κουβέντα ρε Γιωργάρα....! Εγώ στις "θέσεις" μου, εσύ να με "τσιγκλάς" και να μου δίνεις θάρρος..., αλλά το ρεζουμέ και το αποτέλεσμα είναι ένα....: Δεν τό'χω και δεν αλλάζω γνώμη περί αυτού! Τώρα γιατί τραγουδάω και ζητάω γνώμες και συμβουλές για την φωνή μου; Προσπαθώ να φτιάξω ομελέτα με κλούβια αυγά.... :gvour είπε:Μην το φοβασαι παντως,μια χαρα τραγουδας και επαρκεστατος εισαι για τα δικα σου,εκτος αν εχεις στο μυαλο τιποτα τρελες ερμηνειες. ;D
Δωστου και μη μασας,αυτο νομιζω σε τραβαει πισω πιο πολυ απο ολα.
Και να σκεφτείς, Κώστα, εμένα μου φαίνεται πολύ μπροστά η φωνή και στα δύο άσματα..... :cos_dr είπε:την φωνή στη μίξη λίγο πιο μπροστά, έμενα μου αρέσει η ερμηνεία, είναι γκράντς, δεν ξέρω μήπως είσαι μακριά από το μικρόφωνο? "Φάτο" λίγο που λέμε.
Όχι, θέλει λίγο μπροστά.cigaret13 είπε:Και να σκεφτείς, Κώστα, εμένα μου φαίνεται πολύ μπροστά η φωνή και στα δύο άσματα..... :![]()
OK εσυ ξες καλυτερα και σε καταλαβαινω γιατι στην ιδια φαση ειμαι διαρκως,δεν ειναι της παρουσης.cigaret13 είπε:το ρεζουμέ και το αποτέλεσμα είναι ένα....: Δεν τό'χω και δεν αλλάζω γνώμη περί αυτού! Τώρα γιατί τραγουδάω και ζητάω γνώμες και συμβουλές για την φωνή μου; Προσπαθώ να φτιάξω ομελέτα με κλούβια αυγά.... ::-[ :-X
Δεν ξέρω για το γούστο στους άντρες, πάντως είναι πολύ καλή στη μουσική, ψάχτο και θα δείς.cigaret13 είπε:Καλά την Ευγενία, εάν κρίνουμε από το γούστο της στους άνδρες, δεν πρέπει να την παίρνουμε και πολύ στα σοβαρά....Όσο για τον σάκο, τον έχω για πλάκα..... 8) Για την φωνή δεν ξέρω! :-X
Edit: Ρε Cos τα πήρες όλα κι έφυγες στο soundcloud μου...;![]()