- Πόντοι
- 38
για στειλε pm..χαχα..ειμαι περιεργος
Από τις φωτό φαίνεται μια χαρά. :wink:ναι αλλαξα και το nut.ολα μου τα εκανε ενας φιλος εδω στην κερκυρα που εμενε αθηνα καποια χρονια και ειχε "εκπαιδευτει" για μεγαλη περιοδο απο τον τζιμη στην τρικουπη...τωρα δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο αυτο αλλα μου εκανε πολυ καλη δουλεια.ενταξει το μπαλωμα που εκανε εκει μπροστα στην γεφυρα φαινεται λιγο αλλα δεν με ενδιεφερε να μην φαινεται και καθολου και του το ειπα απο την αρχη αυτο. :wink:
Mην κάνεις τον κόπο, ο ήχος θα είναι ο ίδιος αφού τα ξύλα δεν παίζουν μεγάλο ρόλο στον ήχο....δες το τοπικ του superfunk για το τεστ.ακομα ακουσα οτι οι μαγνητες αυτοι ακουγονται πολυ καλυτερα με alder..αν βαλω καποια στιγμη και ενα καλο μανικι warmoth θα μπορω να το πω με σιγουρια.γιατι αυτο που εχει τωρα η squier ειναι πολυ χαλια.λεπτο πολυ με μικρα ταστα κτλ..
Mην κάνεις τον κόπο' date=' ο ήχος θα είναι ο ίδιος αφού τα ξύλα δεν παίζουν μεγάλο ρόλο στον ήχο....δες το τοπικ του superfunk για το τεστ.[/quote']
Καλά βαλτός είσαι ρε συ janclod???
Εδώ έχουν ΜΗΝΕΣ που "τσακώνονται" για το αν τα ξύλα παίζουν ρόλο ή όχι στον ήχο της κιθάρας και εσύ του λες να διαβάσει την άποψη του Superfunk??
Λάδι στη φωτιά ρίχνεις... :lol: :lol:
¶ρα το post απευθύνεται σε ... άλλον, σωστά?? :lol::lol: :lol: :lol: ξερει τι λεει ο janclod :lol: :lol: :wink: