Tenacious D - Σας αρέσουν?

• Thread starter Thread starter Q.O.T.S.A.
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 11K
μια απο τις καλυτερες ταινιες που επαιξε ηταν αυτη...

p.s.

τι ηχακλα εχει ο καριολης ο Chris Shiflett!

liakos είπε:
μια απο τις καλυτερες ταινιες που επαιξε ηταν αυτη...

High Fidelity φιλε Λιακο!!! εχεις απολυτο δικιο!!!!! σε παω ωρε!

harilatron είπε:
Τελικά .. σου αρέσουν?

(Ρε μη βρίζεις λέμε.)
Ρε θειε, ειπαμε οτι ναι, μ'αρεσουν! σε προηγουμενο ποστ εχω γραψει οτι εχω κολλησει με tenacious d!Και μια ερωτηση... αν γραψω μαματος δε θα καταλαβει κανεις τι εννοω???

Είναι στο χαβαλέ και το γουστάρουν! Απίστευτοι τυπάδες, παίζει να'ναι οι πιο ακομπλεξάριστοι!  ;D

εμενα δε μ΄αρεσουν ντιπ.

Ο χαβαλες τους στα εξτρα βιντεακια στο dvd ειναι ποιοτητα (ιδιαιτερα οταν γινονται πιεστικοι στον φαν τους),αλλα ποτε δεν ακουω cd με χαβαλεδες...αλλο το ενα αλλο το αλλο :)

Βασικα εχεις ενα πολυ βαρυ ονομα στο νικ σου. Δεν μπορεις να το νοθευεις με τετοια σκουπιδια.

deadendmind είπε:
Βασικα εχεις ενα πολυ βαρυ ονομα στο νικ σου. Δεν μπορεις να το νοθευεις με τετοια σκουπιδια.
Βρε συ... μην τα ισοπεδωνεις ολα! δεν μενεις ποτε σε ενα συγκροτημα κ δεν ειναι ολες οι στιγμες ιδιες!Οταν θελω να γελασω ακουω tenacious d! εξαλλου ο jack black εχει φωναρα! δεν ειναι σκουπιδια ουτε μουσικα...

χαλαρωσε :)

Φιλικα παντα

Oυτε να trollαρεις δεν μπορεις σε αυτον τον πλανητη. Αμεσως θα βρεθει καποιος να σε παρει στα σοβαρα.

Είναι πολύ καλή. Μετά το pick of destiny έγινα και εγώ fan. Απο τότε στο αμαξι Beelzeboss και master exploder βαράνε τακτικότατα.

Πίστεύω ότι ο Jack Black έχει πάρα πολύ όρεξη + μεράκι και αυτό μερικές φορές φτάνει.  ;)

lambrosgg είπε:
Είναι πολύ καλή. Μετά το pick of destiny έγινα και εγώ fan. Απο τότε στο αμαξι Beelzeboss και master exploder βαράνε τακτικότατα.

Πίστεύω ότι ο Jack Black έχει πάρα πολύ όρεξη + μεράκι και αυτό μερικές φορές φτάνει.  ;)
Eτσιιιιι ;)

Οι Tenacious D απλά τα σπάνε,είναι απίστευτοι,απίστευτοι και οι στίχοι και οι φάτσες!!! ;D

Ο Jack Black γενικά τα σπάει!!! ;) :)

RogerWaters15 είπε:
Οι Tenacious D απλά τα σπάνε,είναι απίστευτοι,απίστευτοι και οι στίχοι και οι φάτσες!!! ;D

Ο Jack Black γενικά τα σπάει!!! ;) :)
Respect! σωστος!

σε φασεις "χαλαροτητας" ειναι γαματοι, :P

ομως το Pick of destiny πολυ αμερικανια ρε γμτ :-\

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back