liakos είπε:μια απο τις καλυτερες ταινιες που επαιξε ηταν αυτη...
Σωπα ρε!Ο Grohl ειναι ο διαβολακος??manos_m είπε:Τρίτος στην παρέα είναι σχεδόν πάντα ο Dave Grohl των Foo Fighters που παίζει πάντα τον διάβολο είτε στα βίντεο είτε στην ταινία!!!
Τελικά .. σου αρέσουν?Q.O.T.S.A. είπε:Oι πιο γαματες σκατοφατσες ever!!!!
Ρε θειε, ειπαμε οτι ναι, μ'αρεσουν! σε προηγουμενο ποστ εχω γραψει οτι εχω κολλησει με tenacious d!Και μια ερωτηση... αν γραψω μαματος δε θα καταλαβει κανεις τι εννοω???harilatron είπε:Τελικά .. σου αρέσουν?
(Ρε μη βρίζεις λέμε.)
Ok... Δεκτες κ οι αρνητικες γνωμες! :-*deadendmind είπε:Mπλου +1. Βλακεντιοι.
Βρε συ... μην τα ισοπεδωνεις ολα! δεν μενεις ποτε σε ενα συγκροτημα κ δεν ειναι ολες οι στιγμες ιδιες!Οταν θελω να γελασω ακουω tenacious d! εξαλλου ο jack black εχει φωναρα! δεν ειναι σκουπιδια ουτε μουσικα...deadendmind είπε:Βασικα εχεις ενα πολυ βαρυ ονομα στο νικ σου. Δεν μπορεις να το νοθευεις με τετοια σκουπιδια.
Eτσιιιιιlambrosgg είπε:Είναι πολύ καλή. Μετά το pick of destiny έγινα και εγώ fan. Απο τότε στο αμαξι Beelzeboss και master exploder βαράνε τακτικότατα.
Πίστεύω ότι ο Jack Black έχει πάρα πολύ όρεξη + μεράκι και αυτό μερικές φορές φτάνει.![]()
Respect! σωστος!RogerWaters15 είπε:Οι Tenacious D απλά τα σπάνε,είναι απίστευτοι,απίστευτοι και οι στίχοι και οι φάτσες!!! ;D
Ο Jack Black γενικά τα σπάει!!!![]()
![]()