- Πόντοι
- 2,148
δεν λεω αν βγαινεις...ή όχι, αυτό ειναι το έλασσονΚαλα ξερω οτι δεν θα βγω, το ονειρο μου λεω ?
λεω για την αυταπάτη περί ιντερνετ....
δεν λεω αν βγαινεις...ή όχι, αυτό ειναι το έλασσονΚαλα ξερω οτι δεν θα βγω, το ονειρο μου λεω ?
Εννοειίς ότι σου χρειάζεται και στη συνταξη ή ότι θα το κρατησω εγω ως συνταξιούχος;δεν λεω αν βγαινεις...ή όχι, αυτό ειναι το έλασσον
λεω για την αυταπάτη περί ιντερνετ....
Εννοειίς ότι σου χρειάζεται και στη συνταξη ή ότι θα το κρατησω εγω ως συνταξιούχος;
Το δευτερο ξεχνα το. Για το πρώτο μπορεί.
Αυτό ειναι το θέμα.Εγώ πάντως .... ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ αυτό, παρά να τρέχω σε δημόσιες υπηρεσίες, να στήνομαι στις ουρές,
Και ουτε προκειται ?Το μόνο θετικό είναι ότι (για την ώρα) δεν έχεις οικογένεια, τέκνα, κλπ να περιμένουν κάτι από σένα.
Και ουτε προκειται ?
Καλές οι διαφόρων ειδών κασσέτες, αλλά σάιτ τύπου youtube, spotify κ.τ.λ.. πλέον είναι εκ των ων ουκ άνευ...Ονειρεύομαι να βγω στην συνταξη , και να τα κοψω ΟΛΑ.
Σταθερα , κινητα....ιντερνετ, να αραξω στο σπιτι μου και να ασχολουμαι με τις βιντεοκασσετες και τις κασσετες ηχου μου ? και να καπνιζω μεχρι να το απαγορευσουν και στο σπιτι ?
Το ονειρο μου το εχω ξανα πει, σπιτι στο χωριο,. καμια επαφη με τον εξω κοσμο, υπογεια στουντιο για μουσικη φωτο και βιντεο, γυαλυσμα τα αμαξια μου, γυμναστικη , παρτυ με φιλους και ταινιες (μια καθε μερα από τους 3000 τίτλους μου). Καπου τοσο ειναι και οι τιτλοι στη μουσικη....δεν μου φτανουν δυο ζωες να τα δω και να τα ακουω.Και τέλος αλλά ουχί "τελευταίο".... βρε LK χωρίς ίντερνετ πόσοι θα δούνε τα άλμπουμ σου με τις φωτό σου; Εκτός εάν σκέφτεσαι να τα εκδόσεις.....
Έτσι "κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις".....Το ονειρο μου το εχω ξανα πει, σπιτι στο χωριο,. καμια επαφη με τον εξω κοσμο, υπογεια στουντιο για μουσικη φωτο και βιντεο, γυαλυσμα τα αμαξια μου, γυμναστικη , παρτυ με φιλους και ταινιες (μια καθε μερα από τους 3000 τίτλους μου). Καπου τοσο ειναι και οι τιτλοι στη μουσικη....δεν μου φτανουν δυο ζωες να τα δω και να τα ακουω.
Οχι. Μια bmw και μια corolla εχω. ?Υ.Γ. Στα αμάξια σου συμπεριλαμβάνεται και η Dodge...??
Το ονειρο μου το εχω ξανα πει, σπιτι στο χωριο,. καμια επαφη με τον εξω κοσμο, υπογεια στουντιο για μουσικη φωτο και βιντεο, γυαλυσμα τα αμαξια μου, γυμναστικη , παρτυ με φιλους και ταινιες (μια καθε μερα από τους 3000 τίτλους μου). Καπου τοσο ειναι και οι τιτλοι στη μουσικη....δεν μου φτανουν δυο ζωες να τα δω και να τα ακουω.
τελη κυκλοφορίας πως θα πληρώνεις?Οχι. Μια bmw και μια corolla εχω. ?
Αλλα στο ονειρο στο χωριο , θα εχω χωρο και θα παρω πολλα, εννοειται χωρις; πινακιδες, αλλωστε να τα βλεπω θελω οχι να τα κυκλοφορω. Ξερεις τι θυσαυρους βρηκα π.χ. με 3.000 ευρο triumph spitfire.
Θα κρατησω ένα με πινακιδες...την κορολλα (135,00 euro) . Αλλα δεν εχω καμια δουλεια στην πρωτευουσα.τελη κυκλοφορίας πως θα πληρώνεις?
θα κατεβαίνεις απο το χωρίο στην πρωτεύουσα με το γαιδούρι?
εκεί που έχει τράπεζαΘα κτρατησω ένα με πινακιδες...την κορολλα. Αλλα δεν εχω καμια δουλεια στην πρωτευουσα.
Αν θελω να παω καπου....λεωφορειο....μια χαρα
Δεν θα ειναι σε χωριο κοντα στη Θεσσαλονικη, αλλα κοντα στην Κοζανη.εκεί που έχει τράπεζα
λεωφορείο? λες και δεν έχεις μπει στον οασθ
Εγώ θα έπαιρνα μόνο ένα... Την είδα να ρολάρει στην Αλεξάνδρεια, 16-17 χρονών ήμουν και από τότε πήρα όρκο κάποτε να την αποκτήσω....1982 Alfa Romeo SpiderΑλλα στο ονειρο στο χωριο , θα εχω χωρο και θα παρω πολλα, εννοειται χωρις; πινακιδες, αλλωστε να τα βλεπω θελω οχι να τα κυκλοφορω. Ξερεις τι θυσαυρους βρηκα π.χ. με 3.000 ευρο triumph spitfire.
? Στράτο για το σαλόνι την θέλω, γιατί για τον δρόμο θα πρέπει να κάνω συνιδιοκτήτη τον Ηλία. έχει το συνεργείο αυτοκινήτων που πηγαίνω το Passat....Καλορίζικη Φώτη.
https://www.car.gr/23680817-alfa-romeo-spider
και μια του 80.
https://www.car.gr/1485850-alfa-romeo-spider
ξεφεύγουμεεεεε....