Πάντα όμως μου άρεσε να τηρώ τις συμφωνίες μου και κατα συνέπεια τους νόμους, όπως και οι περισσότεροι τότε.
Και εμένα μου αρέσει να τηρώ τις συμφωνίες μου.
Ο Νόμος δεν ειναι δικη μου συμφωνία. Τον τηρώ, αλλά ΔΕΝ μου αρέσει. Διότι καμία φορά μπορεί να είναι παράλογος . Εντελώς.
Παράδειγμα , η ομοφυλοφιλία ήταν ποινικό αδίκημα
Στην Ελλάδα μέχρι το 1951,
Στην Αγγλία μέχρι το 1967
Στην Γαλλία μεχρι το 1982 και
στην Γερμανία μεχρι το 1994 .
Οσο για την ιδιωτικότητα μου σήμερα είναι τόσο αυστηρά ή χαλαρά φυλαγμένη όσο θέλω και επιτρέπω εγώ. Και ισχύει για όλους μας.
Νομίζω ότι σε αυτό απάντησα πιο πάνω (δεν ξέρω αν το διάβασες)
Όταν με ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ να έχω pos, αίρεται η ιδωτικότητα και του πελάτη μου και η ΙΕΡΗ υποχρέωση μου να τη διαφυλάξω.
Θα επιθυμούσες να γνωρίζει πέραν του Φυσικού Δικαστου, ο υπάλληλος του taxis (και αντε αυτό το ανεχεσαι (not) ) και ο υπάλληλος μιας Τραπεζας ότι ο Yameth έδωσε στον LK 700 ευρω και για ποιον λόγο; Πες ότι κατηγορειται κάποιος για ένα "ατιμωτικό" αδικημα (κατηγορειται ΔΕΝ σημαινει ότι το διέπραξε) .
Για το επιτρεπτό της επεξεργασίας δεδομένων, από τα οποία μπορεί να συναχθεί ότι ένα φυσικό πρόσωπο συνδέεται με ποινική δίωξη ή καταδίκη, απαιτείται άδεια της Αρχής. Η πληρωμή δικηγόρου που δραστηριοποιείται στον τομέα του ποινικού δικαίου φανερώνει την εν δυνάμει σύνδεση του εντολέα με ποινική δίωξη ή καταδίκη και άρα το σχετικό προσωπικό δεδομένο καθίσταται ευαίσθητο.
Παλαιότερα ο κόσμος ήταν πιο προφυλαγμένος γιατί μιλούσε δημόσια λιγότερο.
Αλλά πολλοί ήταν ωρολογιακές βόμβες. Ηταν λιγομίλητοι και άρα σοβαροί... μέχρι να ανοίξουν το στόμα τους!
Δυστυχώς η ενηλικίωση δεν φέρνει πάντα ωριμότητα και αν το'χει κάποιος μπορεί να γίνει σούργελο σε χρόνο dt με τα εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης. Κάτι που δεν γινόταν παλιά.
Συμφωνω 1000%