- Λύσεις
- 2
- Πόντοι
- 1,123
Ο διαχειριστής του φόρουμ, έκανε (πριν χρόνια) μία επιλογή: επέτρεψε τη συμμετοχή ερασιτεχνών και χομπιστών της μουσικής. Αυτοί λοιπόν, έχουν δουλειές. Εσύ π.χ. είσαι... αυτό που είσαι, εγώ είμαι κάτι άλλο, κάποιος άλλος είναι γραφίστας και κάποιος ξέρει από νομικά, κάποιος από marketing, και πολλά άλλα. Δεν μας ενδιαφέρει πόσο καλός μουσικός είναι ο καθένας, ούτε εσύ, ούτε εγώ, ούτε το παιδί που (κάκιστα) φέρνεις στη συζήτηση.cos_dr είπε:Τι να πω, στη μουσική ο γιος μου πρέπει να παίζει καλύτερα από εσένα και είναι 8 χρόνων.
Δεν ρώτησε κανείς τη γνώμη σου για οτιδήποτε απ' όλα αυτά και βέβαια (όπως κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις) το "Computer Tech" είναι απλά ένας ευφημισμός όπως το "Sir" ή το "Master Of Ceremonies" που είχαν άλλα μέλη. Είμαι computer tech, πέρα από τα όνειρά σου, αλλά δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Δεν ασχολείται κανείς εδώ μέσα να αποδείξει την αξία του σε κανέναν άλλο. Υπάρχουν εδώ μέσα μουσικοί που είναι πολύ καλύτεροι από εσένα (από εμένα, ούτε συζήτηση βέβαια), αλλά σε διαβεβαιώνω ότι δεν υπάρχει (απ' όσο ξέρουμε) κάποιος με βαθύτερες γνώσεις πληροφορικής από εμένα. Εκεί που εσύ καυχιέσαι ότι ο φίλος σου είναι υπάλληλος στον "μεγαλύτερο πάροχο", εγώ στελεχώνω ομάδες που αξιολογούν διευθυντές marketing και διευθυντικού προσωπικού.
Η επιμονή σου σε έναν ακήρυχτο ανταγωνισμό έχει πάψει να είναι χαριτωμένη. Άμα θέλεις να κάνεις poll κάνε, άλλά θα αγνοηθεί διότι - και μάλλον αυτό σε ενοχλεί - δεν έχεις διευθυντικά δικαιώματα εδώ μέσα.
Όλοι ξέρουν σε τι είμαι καλύτερος από εσένα: έχω μέτρο. Και στον καυγά, και στην προφορική αντιπαράθεση, και στον έπαινο και στις μαλακίες. Εσύ αγαπητέ μου δεν έχεις.
Παλεύεις με την αθυροστομία και το νταηλίκι να κάνεις εντύπωση, σε ποιους.... σε μουσικούς, έλεος δηλαδή. Κοίτα να φύγεις - έτσι και αλλιώς κάποια στιγμή θα το παρακάνεις και θα σε διώξουν - αν θέλεις τη γνώμη μου, και πήγαινε γράψου σε κανά οπαδικό με πρωτείνες και καράφλες. Ή, κάτσε αν θέλεις, αλλά σταμάτα να ζητάς από οποιονδήποτε να σου αποδείξει οτιδήποτε.
Όλοι βλέπουν ξεκάθαρα ότι θα μπορούσαν να είναι στη θέση μου. Με στοχοποιείς διότι έχεις απορριφθεί (πάλι λόγω έλλειψης μέτρου στη συμπεριφορά) και νομίζεις ότι με ενδιαφέρει αν ξέρεις να γράφεις μουσική.
Άντε κοιμήσου τώρα, αύριο έχουμε δουλειές, ακόμη και εμείς οι ατάλαντοι.