• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Τελωνείο από Thomann?

CrazyToroo

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Geia sas

8elw na parw mia ibanez GRG170DX-BKN kai lew na thn parw apo to thomann alla skeftomai an exei telwneio kai gia auto anoiksa auto to 8ema gia na mou pei kapoios pou kserei

Καλωσήρθες.

Όχι από καταστήματα στην Ε.Ε. δεν πληρώνεις τελωνείο.

Γράφε με Ελληνικούς χαρακτήρες :)

οκ σε ευχαριστς παρα πολυ αλλα τωρα ειμαι σε αλλο διλημα να παρω απο το thomann ή απο το dolphinmusic? ??? ??? ???

Αυτο θα πρεπει να το αποφασισεις μονος σου...ακολουθωντας μια ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ τεχνικη στην οποια ομως μπορει να σε βοηθησει η μαμα σου

Ρωτα την λοιπον:

"Μαμα οταν θελεις να αγορασεις μακαρονια ΜΙΣΚΟ νο.6 και ο μπακαλης στη μια γωνια τα πουλαει 1 ευρω το πακετο ενω ο αλλος μπακαλης της αλλης γωνιας τα πουλαει 0.89 ευρω,απο ΠΟΙΟΝ αγοραζεις?" ;D

Οποτε μολις παω να το παρω απο το ταχυδρομειο δεν θα μου ζητησουν επιπλεον λεφτα?  :-\

συγγνωμη που σας σπαω τα νευρα κιολας αλλα δεν ειμαι και σιγουρος

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δεν θα την πάρεις απο ταχυδρομείο, μια ωραία πρωία εκεί που θα πίνεις τον καφέ σου

θα χτυπήσει το θυροτηλέφωνο και θα στην φέρουν. Μετά θα μπείς για να ρωτήσεις

γιατί τρίζει και θα σου πούμε να αλλάξεις τις χορδές που φοράει απο το εργοστάσιο

και να διαβάσεις το άρθρο του superfunk για το setup http://www.noiz.gr/index.php?action=articles;sa=view;article=39 :)

Και ποτε θα ειναι η ωρα για την ερωτηση δεν εχω πιστωτικη. Μπορω να πληρωσω με εμβασμα η αντικαταβολη? Ποια prepaid να βγαλω? :P

Νομιζω οτι καλυφθηκε ο ανθρωπος. Καλες αγορες!

Superfunk είπε:
Αυτο θα πρεπει να το αποφασισεις μονος σου...ακολουθωντας μια ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ τεχνικη στην οποια ομως μπορει να σε βοηθησει η μαμα σου

Ρωτα την λοιπον:

"Μαμα οταν θελεις να αγορασεις μακαρονια ΜΙΣΚΟ νο.6 και ο μπακαλης στη μια γωνια τα πουλαει 1 ευρω το πακετο ενω ο αλλος μπακαλης της αλλης γωνιας τα πουλαει 0.89 ευρω,απο ΠΟΙΟΝ αγοραζεις?" ;D
Καλού - κακού κοίτα και την ημερομηνία λήξης.....

you'll never know my friend!!!!  ;D

Superfunk είπε:
όπως φαίνεται απο την καταναλωτική μας συνείδηση και τις τιμες των μακαρονιων οι πιο πολλές Ελληνιδες μαμάδες απαντάνε το α  ;)

καλωσήρθες CrazyToroo ;)

skantzos είπε:
όπως φαίνεται απο την καταναλωτική μας συνείδηση και τις τιμες των μακαρονιων οι πιο πολλές Ελληνιδες μαμάδες απαντάνε το α  ;)

καλωσήρθες CrazyToroo ;)
εννοείται πως απαντάνε το α.... για να τα έχει πιο ακριβά σημαίνει ότι είναι καλύτερης ποιότητας... ενώ ο "φθηνός" μπακάλης φέρνει b-stock!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back