Superfunk είπε:Παντως και αυτο δεν ειναι ασχημο
http://www.youtube.com/watch?v=GFRcMYjut4o
και ειναι και το πρωτο single που ξεπερασε τα 2 εκατομμυρια πωλησεις στο UK
Superfunk είπε:Παντως και αυτο δεν ειναι ασχημο
http://www.youtube.com/watch?v=GFRcMYjut4o
και ειναι και το πρωτο single που ξεπερασε τα 2 εκατομμυρια πωλησεις στο UK
Oλα ειναι θεμα timing....οι beatles πχ σημερα θα περνουσαν απαρατηρητοι...φτανει ποια με την θεοποιηση.Altone είπε:Απ: Τελικά μόνο ο Lennon άξιζε στους Beatles;
Pop τραγουδάκια κατά κύριο λόγω έγραφαν και απλά βρέθηκαν την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο μέρος με τους κατάλληλους ανθρώπους (παραγωγοί, managers κτλ.).
...και ακριβως εδω ειναι που διαφωνω.LK είπε:Beatles ΔΕΝ ακούω (ούτε άκουγα ποτέ).
Αν μου κάθεται κάποιος πιο καλά από τους τέσσερις , είναι ο Starr (και σαν περσόνα).
Αναγνωρίζω όμως πως ΑΝ ΔΕΝ υπήρχαν αυτοί , σήμερα δεν θα μιλούσαμε (και στο παρόν forum) για κιθάρες, ντράμς και μπάσα, αλλά για μπουζούκια , ζουρνάδες και νταούλια ;D (δεν κακό, απλά είναι διαφορετικό).
Όπως αγαπάς.Altone είπε:...και ακριβως εδω ειναι που διαφωνω.
Πριν τους beatles υπηρχε μπολικο blues/rock n roll που αναπόφευκτα θα εξελισσόταν.
Δεν γνωρίζω πολλές λεπτομέρειες για τον Alexander Graham Bell. Από οτι ξέρω είναι αυτός που εφηύρε το τηλέφωνο.Οι Beatles απο την αλλη δεν εφηύραν το rock n roll. Το συνέχισαν και σιγουρα το επηρεασαν. Το αν αυτή η επιρροή ηταν για καλο ή κακο το κρινει ο καθενας αναλογα με τα γουστα του.LK είπε:Όπως αγαπάς.
Αλλά εμένα μου ακούγεται όμοιο με το , και να μην υπήρχε ο Alexander Graham Bell, πάλι θα είχαμε το Samsung Galaxy.
Μπορεί, αλλά και πάλι ΔΕΝ θα ήταν το ίδιο.
Φυσικά, στο μέτρο που αυτό αφορά π.χ. το αν θα αγοράσει κάποιο δίσκο κ.τ.λ., φυσικά.Altone είπε:Το αν αυτή η επιρροή ηταν για καλο ή κακο το κρινει ο καθενας αναλογα με τα γουστα του.
ένα σωστό ποστ γράφτηκε και πέρασε απαρατήρητο.kwstas79 είπε:Πιστεύω ειλικρινά πως οι ONE χωρίς τον Κωνσταντίνο δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Μας κούρασαν ακόμα και εμάς τους φανατικούς φανς που σκίζαμε τα t-shirts σε κάθε εμφάνισή τους.
πο πο φιλως εφτυχος που μας τω εβαλαις σε ιψιλι αναλισι κε ακουσαμαι τω εβρος τις παραγογης....Μπιτλις κε πρασινα αλωγα....ΟΝΕ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΑκούστε σε 1080p:
+1000.Αυτό είναι και το θέμα,να γράφεις εμπνευσμένη μουσική.Ο McCartney το κάνει αυτό εδώ και 50 χρόνια.Αν μη τι άλλο αυτό δείχνει μια μοναδική διάρκεια,που ελάχιστοι έδειξαν στο παρελθόν.Jazzjoker είπε:Πάντως και ανεξαρτήτως της κουβέντας, το τραγούδι του McCartney που ανέβασε ο Ray στο πρώτο ποστ, θεωρώ ότι είναι εγχειρίδιο οδηγιών για το πώς γράφεται η εμπνευσμένη ποπ. Και αυτό ανεξαρτήτως του αν μας αρέσει το κομμάτι ή όχι.
Αν είναι εφάμιλλο των τραγουδιών των Beatles ή ποιος απ' τους τέσσερις έγραφε καλύτερα, ουδόλως με απασχολεί.