Φιλε μου δεν κουραζουν τα μεγαλα μηνυματα, τα μικρα κι ανουσια κουραζουν (εχω γραψει σε αυτην την σελιδα τετοια).
1ον. Θεωρω οτι Πληροφοριες με την εκταση 1 παραγραφου (οπως αυτες που δινεις) ειναι συνηθως εξ' ορισμου μεροληπτικες. Μεροληπτικο δεν ειναι απο ολη την πορεια ζωης και προσφορας του Νικολα Ασιμου να εστιαζεις στην καταγωγη και το επαγγελμα των γονιων? Ελλιπες (και αρα μεροληπτικο για τον αμαθη) δεν ειναι να μιλας για τον Ασιμο σε εκταση μιας παραγραφου ?
2ον.Και παρακαλω να μην θεωρησουμε εδω οτι τα "επισημα" sites αποτελουν εξ' ορισμου πηγη καλης ποιοτητας πληροφοριων !!! Μη γελασω!!! (οχι για σενα, για τα site αυτα). π.χ. ->
Οτι οι ΓενιαΤουΧαους ειναι hardcore σχημα ειναι ανηκουστο! Εκτος απο το οτι ειναι η ζωη μου και δεν τους εχω απλα ακουσει αλλα τους εχω ΖΗΣΕΙ, τους γνωριζω και προσωπικα(περιπου...μεγαλη ιστορια). Καταρχας τοτε δεν υπηρχε hardcore μουσικη στην Ελλαδα. Αν ρωτησεις ειτε τους ιδιους ειτε καποιον συνειδητοποιημενο οπαδο τους ισως μπει το hardcore(το μετεπειτα γνωστο χαρντκορ,επαναλαμβανω δεν υπηρχε τετοιο πραγμα στην Ελλαδα του '80) σε καποια φραση, σαν ΕΝΑ απο τα στοιχεια της μουσικης τους, το να χαρακτηριζεις ομως το συγκροτημα αυτο hardcore ειναι το λιγοτερο αστοχο.Θα το καταλαβεις και μονος σου αν συγκρινεις τη μουσικη, θεματολογια και αυτοεκφραση τους με την μουσικη/κινημα που ονομαζεται "hardcore". Βεβαια εσυ ισως (οπως και το παραδεχεσαι αλλωστε) να αντλεις πληροφοριες απο τα "επισημα" sites χωρις καν να εχεις ακουσει τα εν λογω συγκροτηματα (αληθεια τα εχεις ακουσει ολα ? ? ?), αλλα φερεις απολυτη ευθυνη απο την στιγμη που αναπαραγεις αυτες τις πληροφοριες, ακομα περισσοτερο οταν αυτο γινεται ακριτα.
3ον. Οσον αφορα αυτο που λες, οτι δηλαδη αυτο που θες κυριως να δωσεις ειναι ημερομηνια ιδρυσης, μελη κλπ :
Αληθεια (και επειδη εχω παρει απ'την πρωτη στιγμη τους ΓενιαΤουΧαους σαν παραδειγμα, οχι οτι δεν ισχυουν αυτα που λεω και αλλου στο blog), το ξερεις οτι αυτη ειναι η συνθεση των ΓενιαΤουΧαους για ενα πολυ συγκεκριμενο χρονικο διαστημα; Και παλι μισες πληροφοριες δηλαδη, αφου αγνοεις σημαντικους ανθρωπους που εχουν περασει απο το γκρουπ και εχουν συνεισφερει σε αυτο!
4ον.Παλι καλα που δινεις και τα λινκς δηλαδη και διευκρινιζεις την πηγη των πληροφοριων. Εδω να πω ναι, εισαι συνεπης !
5ον. <<Αλλωστε το μπλογκ ονομαζεται "ενα blοg αφιερωμενο στο ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ροκ".>>
Ετσι λες; αλλα δεν νομιζω !!!
Γιατι εγω βλεπω οτι το site ονομαζεται (τα κεφαλαια δικα μου) "ROCK-ELLINIKO.blogspot.com" ,
το mail "
[email protected]" , ακομα και στο noiz το ονομα σου ειναι "Rock-ELLINIKO" !!!
Τα συγκροτηματα δηλαδη με ελληνικοΚΑΙξενο στιχο (π.χ. Λευκη Συμφωνια, αν δε με απατα η μνημη μου) ειναι μιγαδες...
Νομιζω εγινα αρκετα σαφης...