- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 3,578
Προς theoctapus:Superfunk είπε:Αυτο συνεβει για μια πολυ μικρη περιοδο (4-5 χρονια) στα πρωτα χρονια του πανκ,δεν νομιζω να υπαρχει καποιος στην εποχη μας που να το πιστευει.
Οπως βλέπεις εδω ο Johnny Rotten άφησε το στίγμα του (νεαντερταλικά) και αναφερόμαστε στο πανκ σήμερα σαν επιρροή... ο Malmsteen σε τι διαφέρει; Μήπως δεν επηρέασε χιλιάδες μουσικούς που και αυτοί με τη σειρά τους θα επηρεασουν εκατομμύρια άλλους;
Αν αυτό δεν είναι συμμετοχή στην ιστορία της μουσικής τι είναι;
Το ότι εσύ το υποτιμάς και εθελοτυφλείς είναι καθαρά υποκειμενικό και σεβαστό. Αλλά όχι αντικειμενικό.
Οπως στην μετεφηβεία έχουμε " νέες ριζοσπαστικές" ιδέες έτσι και οι αρχάριοι αφήνουν την φαντασία τους να τρέξει συνδυάζοντας ένα ΛΑ ματζόρε με το ΡΕ και γράφουν "δικές" τους μελωδίες επάνω τους.απο προσωπικη ...Μπειρα ;D θα σου πω οτι απο τη στιγμη που αρχισα να γραφω τραγουδια στο οργανο στο οποιο εχω περιορισμενη τεχνικη καταρτηση (κιθαρα) τα τραγουδια μου "απογειωθηκαν" σε σχεση με αυτα που εγραφα στο οργανο που εχω "σπουδασει" (πιανο) ,ισως λοιπον και η ΕΛΛΕΙΨΗ τεχνικης καταρτησης να σε βοηθαει πιο πολυ να κατακτησεις τη συνθετικη "ουσια" ενος τραγουδιου. (καπου ειχα διαβασει οτι το ιδιο κανει και ο Springsteen που προτιμα να γραφει στο ΠΙΑΝΟ και οχι στην κιθαρα και ας ειναι εξαιρετικος κιθαριστας)
Δεν ξέρεις πως όσο ζω μαθαίνω; Πως αν συνειδητοποιούσα το πόσα μπορεί να μάθει ο ανθρώπινος νους που ήδη είναι γνωστά στην επιστήμη, δεν θα τολμούσα να πω κουβέντα ή να γράψω;
Αλλά έτσι υπάρχει δημιουργία.
Ο άνθρωπος (μουσικός) εξελίσσεται σε βάθος χρόνου δημιουργώντας επιστήμη, για να έρθει η επόμενη γενιά να τα αμφισβητήσει μέσα στην ημιμάθεια της, να πάει 60% πίσω για να προσθέσει στην καλύτερη 1%, νομίζοντας πως είναι εξέλιξη ριζοσπαστική.
Ολοι τα κάναμε και όσοι δεν το έκαναν ακόμη θα το κάνουν.
Been there, done that, bought the T-shirt.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: