Telecaster & Pickups

Mesimeriaris

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Γεια σας !Καλως σας βρισκω στο forum.

Ειναι καιρο που ψηνομαι να παρω μια Tele και η στιγμη αυτη εφτασε.

Επειδη εχω διαπιστωσει πως στο forum παιζουν αρκετοι tele fanatics, πιστευω πως θα παρω ενδιαφερουσες απαντησεις στα παρακατω:

1.Τι tele θα παιρνατε με 1000+ euro;(Ennoeitai 2 single coil,οχι humbuckers,oxi κατι versions 3 pickups(Δεν θα πρεπε να υπαρχουν κιθαρες με 3 pickups :D )

2.Ti low output \pickups θα βαζατε σε αυτη;

Ρίξε μια ματιά εδώ, επίσης

εδώ και εδώ και εδώ και γενικώς ψάξε στο NOIZ για Rockinger ;)

Παρεπιπτόντως, ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ;)

εγω θα περιμενα λιγακι να ερθει στην Ευρωπη αυτη

http://www.fender.com/products/search.php?partno=0141502389

(κανει 599 ευρω)

νομιζω οτι ειναι η καλυτερη τελε που βγαζει η Fender πλεον ....(τα εχει ΟΛΑ & ΣΥΜΦΕΡΕΙ :wink: )

δεν θα της εκανα βεβαια καμμια μετατροπη. :wink:

αν δεν ειχα ηδη 5 :oops: θα την αγοραζα..(καλα τωρα σιγα μη ΔΕΝ την αγορασω :lol: )

ΜΕΤΑ θα εδινα αλλα 599 και θα αγοραζα αυτη

http://www.fender.com/products/search.php?partno=0141100372

& παπαλα απο κιθαρες για ολη σου τη ζωη... :lol:

Για την baja απο τον thomann mou ειπαν να περιμενω κατι μηνες.Aληθεια περα απο τους μαγνητες τι το ιδιατερο παιζει με αυτη;

Οσο για την strat δεν θα μπορουσα ποτε να παρω μια.Πρεπει να ειμαι ο πιο μεγαλος εχθρος τους στον πλανητη.Οσο ευελικτες και αν ειναι,οσο ωραιο ηχο (και απιστευτα ευκρινη μεσαια) εχουν καποιες απο αυτες μου φαινονται πανασχημες,και εχουν middle pickup(μπλιαχ :P )

Οσο για την strat δεν θα μπορουσα ποτε να παρω μια.Πρεπει να ειμαι ο πιο μεγαλος εχθρος τους στον πλανητη.Οσο ευελικτες και αν ειναι' date='οσο ωραιο ηχο (και απιστευτα ευκρινη μεσαια) εχουν καποιες απο αυτες μου φαινονται πανασχημες,και εχουν middle pickup(μπλιαχ :P )[/quote']
Δικός μου είσαι εσύ. Stay around, μαζευόμαστε... :D :D :D :D :wink:

Είσαι αναίσχυντος ψεύτης και το ξέρεις :lol: :lol: :lol:

(Δεν θα πρεπε να υπαρχουν κιθαρες με 3 pickups :D )
Καλώς τόν!!! Τι να κεράσω? :lol:

Χτύπα μια rockinger και θα μας θυμηθείς!

Και αν δίνεις και μέχρι 750-800 ευρώ και έχεις κάποιον έμπιστο να σου τη συναρμολογίσει μπορείς να επιλέξεις τα parts και να τη κάνεις όπως σου αρέσει! Βάλε και ένα σετάκι haussel και άσε τι baja για του χρόνου που θα θέλεις και δεύτερη tele :wink: :lol:

Εγώ πάλι παίζω πολύ συχνά με τον μεσαίο μαγνήτη αν και δεν έχω strat αλλά πριν με φάτε η επόμενη κιθάρα μου δε θα έχει :P

ΜΕΤΑ θα εδινα αλλα 599 και θα αγοραζα αυτηhttp://www.fender.com/products/search.php?partno=0141100372

Στα specs γράφει ότι έχει 12" radius (κατι που έχει και η Eric Johnson απο ότι προσεξα)

Δεν είναι λίγο συνήθιστο, θα έλεγε κανείς ότι μια classic strat θα έπρεπε να έχει 7.25 radius ?

Συνήθως η Ibanez σκάνε με τέτοια radius ...

Οι κλασσικες στρατ οντως εχουν 7,25,ομως αυτη ειναι custom shop designed & οι μαγκες της εχουν κανει την συνηθισμενη αυτη μετατροπη (δηλ.το πλαναρισμα της ταστιερας σε πιο μεγαλο radius που κανουν πολλοι κατοχοι Fender οταν ερθει η ωρα για refret,για να εχουν χαμηλοτερο action χωρις τριξιματα)

Καλη ιδεα κατα τη γνωμη μου.. :wink:

12αρι radius εχουν συνηθως οι Gibson ,οι Ibanez ειναι μεταξυ 16 & 20..

ΜΕΤΑ θα εδινα αλλα 599 και θα αγοραζα αυτη
http://www.fender.com/products/search.php?partno=0141100372

Vintage strat με 2-point tremolo???
smilie_loco.gif

Δεν το ειδες καλα..

Ειναι vintage 2 point tremolo με steel block & ελαφρα vintage saddles.

Ουσιαστικα κανουν το "κολπο" που οσοι "ξερουν απο vintage strat tremolo" (κατα το "ξερεις απο βεσπα?" :lol: ) κανουν εδω και χρονια δηλ. στηριζουν το τρεμολο μονο στις 2 εξωτερικες βιδες & απλα εχουν τις εσωτερικες για διακοσμηση η τις αφαιρουν τελειως... :wink: αυτο δινει σημαντικη βελτιωση στο tuning stability αν χρησιμοποιεις "βαρβαρα" το τρεμολο.. :wink:

Επίσης στα κλειδιά λέει: Fender®/Ping® Vintage Style Tuning Machines.

Τι ειν'τούτο???:lol:

(sorry for the off topic 2-pickup-lovers :lol: :lol: )

Eιναι τα κλειδια που φοραει και η Rockinger σου..δηλ. Kluson copies made in Korea απο την Ping (οι αμερικανικες Fender φορανε τα ιδια κλειδια εμφανισιακα αλλα ειναι φταιγμενα απο την GOTOH στην Ιαπωνια & ειναι λιγο ακριβοτερα..)

H Ping φτιαχνει τα κλειδια για ολες τις μη-αμερικανικες Fender της Fender corp. (οχι της Fender Japan τα οποια ειναι Gotoh) & για τη σειρα HIGHWAY επισης..

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back