Tele - Charvel Joe Duplantier Pro-Mod SD S2HH (EBENO)

Holystone

Μέλος
Πόντοι
48
Και εκει που λεω οτι βρηκα πού θα ξοδεψω τα λιγα λεφτα που μαζευω για κιθαρα tele εδω και καιρο.....

και ειχα βρει την καινουργια contemporary Squier με διπλους, μου σκαει ψαχνοντας για τελε αυτη:

s-l300.jpg

Charvel Joe Duplantier Pro-Mod SD S2HH

https://www.thomann.de/gr/charvel_joe_duplantier_pro_mod_sd_s2hh.htm#bewertung

Στα 479ε με:

1. Εβενο ταστιερα

2. Μανικι 12 με 16 compound radius Mahogany, with graphite reinforcement

3. Jumbo ταστα

4. Duncan designed μαγνητες

OMG!

Τωρα εχω θεμα!  ::)

Τις γνωμες σας please....

(Σημ. η Contemporary Tele εχει 100 ευρω λιγοτερα αλλα χωρις τα παραπανω)

https://www.thomann.de/gr/fender_sq_contemporary_tele_hh_pw.htm?ref=search_prv_7

Holystone είπε:
Τις γνωμες σας please....
Δεν είναι και τόσο τέλε  ;D :P

Αλλά Charvel = κιθαράρες

εδώ ένα δείγμα του τέλε ήχου του Duplantier & Gojira  ;D

αν κ τα μεταλλοκιθαρα γενικα μου αρεσουν, εχω θεμα με τη μεταλλοποιηση των τελε...απο τη charvel  θα ζηλευα μονο τον εβενο σε σχεση με την contemporary,η οποια ομως υπερτερει στο  look...επισης στη σαρβελ υπολογισε κ το κοστος αλλαγης μαγνητονε!!!

χτύπα το. και για τους μαγνητες λενε πως είναι μια χαρά. αν δεν είχα ήδη μια μεταλοτέλε, θα χτυπούσα αυτή.

δες και αυτό

Νομιζω οτι η τιμη ειναι unbeatable!

Και οσων αφορα στους μαγνητες, θα τους δωσω και μια και δυο ευκαιριες  ;D

Από την αλλη, αν επαιρνα την Squier Contemporary tele, χωρις εβενο, αλλα με maple, χωρις compound radius (αλλα με σταθερο 12αρι) η διαφορα στην τιμη θα καλυπτε κοντα για αλλο σετακι humbuckers..... :-\

AAAAAργκ!!! >:(

Contemporary απο μενα. Οι μαγνητες της θα εχουν λογικα (στα σιγουρα) καλυτερο ηχο απο τους φτηνιαρικους duncan designed. Επισης, ειναι πιο tele.

Μου αρεσει σαν κιθαρα και η αλλη. Οκ, να δωσω εξτρα παρά για να την παρω, αλλα να εχει χαλια στοκ μαγνητες?

bouzoukleri είπε:
Και δεν μου το βγάζει από το μυαλό κανείς πως άμα αναλάβει καλός μάστορας αυτή https://www.thomann.de/gr/harley_bentonhbt1500tbk_egitarre.htm  με μερικά ανταλλακτικούλια πχιότιτος θα κάνει γερές κόντρες.
Κάτι τέτοιο (αλλά με διπλούς)?

Τις τελειως Low budget θα τις αποριψω, απλα γιατι δεν θελω να ασχοληθω και με αυτη να την φτιαξω  :P

Αντε το πολυ να αλλαξω μαγνητες to my taste.

Για καποιο ανεξηγητο λογο, εκει που πεφτει πρωτα το ματι, εκει μαλλον καταλληγει.....

(Με τραβαει η squier.... για παντρεια, αλλα η ωραια κυρια με τον εβενο, θα βασανιζει τα βραδυα τις σκεψεις μου μετα...  ;D ;D ;D )

να ρωτήξω για τι το θέτε το όργανον?  :-[

Γιατί αν το μαονάκι (κυρίως) και ο έβενος παίζουν ρόλο για εσάς, το maple/poplar της contemporary είναι σε άλλο γήπεδο... Αν...

Παρεμπιπτόντως, ωραία η LTD.

darshan είπε:
να ρωτήξω για τι το θέτε το όργανον?  :-[
;D

Πηγαινω για:

1. 400ε γυρω τιμη με σωμα tele

2. Πιο modern  χαρακτηριστικα για hard rock

3. Τουλαχιστον 12ιντσο μανικι (η charvel σε αυτη την τιμη εχει compound 12-16! )

4. HH μαγνητες

5. Jumbo frets

Απλα στην τιμη κοντα στην squier (με κατι παραπανω απο 100 ευρω η charvel) εχει οπως γραφω το compound radius μανικι, και με εβενο, και με jumbo ταστα. Πληρει αρκετα τις προυποθεσεις για hardrockoΚίθαρο

Ωραια η ltd, και με XJ frets αλλα μου χτυπαει λιγο ασχημα το maple neck σε μαυρο σωμα. To αναποδο προτιμω...  :P

::)

Holystone είπε:
Ωραια η ltd, και με XJ frets αλλα μου χτυπαει λιγο ασχημα το maple neck σε μαυρο σωμα. To αναποδο προτιμω...  :P
  Μόλις μου "κατέστρεψες" τον μύθο μου περί David Gilmour.... :( ;D 
  Πάνε για την charvel, εάν δεν την πάρεις σε βλέπω να το μετανιώνεις.... ::)

Θυμηθηκα μια παρασταση με Τσιβιλικα που απατησει/ δεν απατησει την γυναικα του, παλι δυστυχισμενος ειναι  ;D

Δειτε στο 00:41:00  ;D (να ευθυμισουμε λιγο, πολυ γελιο παρασταση, απο τις καλυτερες  ;D )

Οποτε και εγω οποια και να διαλεξω, φοβαμαι θα γλυκοκοιταξω μετα την άλλη  :P

Holystone είπε:
Οποτε και εγω οποια και να διαλεξω, φοβαμαι θα γλυκοκοιταξω μετα την άλλη  :P
  Μια Tele χρειάζεται... Δύο είναι πλεονασμός! ::)

cigaret13 είπε:
  Μια Tele χρειάζεται... Δύο είναι πλεονασμός! ::)
2 Tele;

Αυτο δεν θα ηταν πλεονασμος!

ΣΚΑΝΔΑΛΟ θα ηταν!!!  ;D

(δεν μας παιρνει  ;D )

Holystone είπε:
;D

Πηγαινω για:

1. 400ε γυρω τιμη με σωμα tele

2. Πιο modern  χαρακτηριστικα για hard rock

3. Τουλαχιστον 12ιντσο μανικι (η charvel σε αυτη την τιμη εχει compound 12-16! )

4. HH μαγνητες

5. Jumbo frets

Απλα στην τιμη κοντα στην squier (με κατι παραπανω απο 100 ευρω η charvel) εχει οπως γραφω το compound radius μανικι, και με εβενο, και με jumbo ταστα. Πληρει αρκετα τις προυποθεσεις για hardrockoΚίθαρο

Εμένα με κάλυψες πλήρως....  Η Charvel θα σε ικανοποιήσει νομίζω μια χαρά

Νιωθω σαν τον Παναγιωτακη!!!!

Super Viral μικρος!!!

(με στοιχιωνει οποτε βρισκομαι σε αδιεξοδο!!! Τον βλεπω μπροστα μου καθε φορα να μου λεει:

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΝΑ ΠΡΩΤΟΔΙΑΛΕΞΩ!!! ;D )

Τελος παντων μαγκες....

Θα λειτουργησω εν βρασμω, και ευχομαι να μου βγει σε καλο....  ::)

Thanx

:'( :'(

Γιατι;;;;

:'( :'(

Ξεχασα οτι υπηρχε και αυτη

Squier Jim Root

https://static1.squarespace.com/static/595a240ae6f2e180dc8317d0/595b0bdabebafb281983146d/59b9d397f5e2311cbf296272/1505350556746/squier+jim+root+tele+colours.png?format=1000w[/img]

https://www.thomann.de/gr/fender_sq_jim_root_telecaster_fw_eb.htm

με

1. εβενο (sorry, λεει ο Θωμας, Indian Laurel λεει η fender...)

2. jumbo frets

3. στα 453ευρω

4. 12ιντσο...

5. πιο πολυ μοιαζει σε Tele...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back