Τεχνικός για (ηλεκτρικά) μουσικά όργανα στο Ρέθυμνο.

Η τελευταία που μου ίσιωσε (μια τελε που κατά τη μεταφορά με κούριερ στράβωσε μανίκι και τερμάτισε truss rod, λόγω ζέστης) κανονικά ήθελε πέταμα το μανίκι. Το δούλεψε για αρκετό καιρό με θερμότητα, το επανέφερε στο 99%, και έκανε και εγχείρηση στο truss rod, αλλάζοντας έναν αποστάτη που είχε φαγωθεί. Το μανικι είναι σαν καινούριο, και δεν έχει πάνω του κανένα σημάδι επισκευής. Όταν ο Μιχάλης λέει ότι μπορεί να το φτιάξει, οι έγνοιες σταματούν καθώς ξέρει 100% τι λέει και τι κάνει. Χαρακτηριστικό που δεν βρίσκεις σε τεχνικό εύκολα.

Σήμερα φεύγω Ηράκλειο κατά τις 5 παρά. Θα μπω απο λεωφόρο κνωσσού. Εκεί μου έβγαλε και το gps εντωμεταξύ. Νόμιζα θα είναι κάτι δύσκολο. Σκεφτόμουν να φορτώσω κάνα δυο κιθάρες ακόμα που θέλουν κατιτίς, αλλά ας δούμε πρώτα πώς θα πάει αυτό.

Επίσης, θα ήθελα να μάθω και γω αυτόν τον τεχνικό στα Χανιά. Στα επιπλέον, αγόρασα ένα κιτ κόλλησης και κάθομαι και βλέπω βίντεο για το πώς γίνεται το όλο πράγμα. Νομίζω θα φανεί χρήσιμο, διότι πέρα από τα ηλεκτρονικά, όλα τα άλλα τα κάνω στην κιθάρα μου ο ίδιος.

Σήμερα φεύγω Ηράκλειο κατά τις 5 παρά. Θα μπω απο λεωφόρο κνωσσού. Εκεί μου έβγαλε και το gps εντωμεταξύ. Νόμιζα θα είναι κάτι δύσκολο. Σκεφτόμουν να φορτώσω κάνα δυο κιθάρες ακόμα που θέλουν κατιτίς, αλλά ας δούμε πρώτα πώς θα πάει αυτό.

Επίσης, θα ήθελα να μάθω και γω αυτόν τον τεχνικό στα Χανιά. Στα επιπλέον, αγόρασα ένα κιτ κόλλησης και κάθομαι και βλέπω βίντεο για το πώς γίνεται το όλο πράγμα. Νομίζω θα φανεί χρήσιμο, διότι πέρα από τα ηλεκτρονικά, όλα τα άλλα τα κάνω στην κιθάρα μου ο ίδιος.

Θα μπεις από Κνωσού, και θα πας αριστερά προς λιμάνι. Θα συνεχίσεις κάτω από την γέφυρα για να βγεις στην αντιστάσεως. Προς λιμάνι δλδ.

Κράτα μαζί και τις λοιπές κιθάρες διότι μπορεί κάτι να είναι απλό και να στο φτιάξει σε 10 λεπτά (πχ τσεκ στο nut ή λείανση κοφτερών άκρων σε κάποια ταστα).

Καλό ειναι να μάθεις να κολλάς για να κάνεις τα βασικά μόνο σου (πχ μια αλλαγή διακόπτη ή μαγνητών).

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back