- Πόντοι
- 38
Πως παίζει αυτός ο τύπος βιολί στην άταστη κιθάρα? τι κρατάει στο δεξί του χέρι ρε παιδια???
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ντεκαπάζ και περμανάντ γρήγορα....... ;Dmakispoll είπε:sorry για το ασχετο αλλα το μαλλι του τα σπαει;D ;D ;D ;D
![]()
![]()
;D
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?products_id=2915&osCsid=a44aa7bstudio54GR είπε:Sorry για την δική μου ασχετοσύνη.... ebow είναι το sustainer????
Σε Sampler πρέπει να δίνει τον ήχο....
Ωχ ο ροτσα!!! ;D ;D ;D ;Dstudio54GR είπε:Ντεκαπάζ και περμανάντ γρήγορα....... ;D;D
;D
![]()
Κι εγώ μπρίζωσα κάποιον να ασχοληθεί.....ScullShot είπε:Τα σπάει ο τύπος έπαθα πλάκα τώραΘέλω να ασχοληθώ με τέτοια είδη
Το κλαίει το όργανο πάντως ;D
Όντος γιατι αυτά τα μικρο μόρια ειναι πολύ δυσκολο να τα παίξεις μονο με bends kai tremolostudio54GR είπε:Kαλό το Ebow, αλλά χρειάζεται και άταστος μάνικας.....
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dplusyear είπε:Offtopic...
Ωχ ο ροτσα!!! ;D ;D ;D ;D
...
Έχω την αίσθηση ότι αυτός ο ήχος βγαίνει απλά με ebow και reverb + delay + (ίσως) κάποιο exciter ή άλλο φίλτρο. Εννοείται ότι για να παίξεις αυτές τις νότες (με αυτό τον τρόπο), το άταστο μανίκι είναι σσχεδόν απαραίτητο.Δεν είναι βιολι νομιζω παιδια. Πρεπει να είναι Fiddle κ δεν πρεπει να είναι sampler είναι ετοιμος ήχος μαλλον απο καποιο Vst (εχει εναν ίδιο το sampletank 2.5).