Teenage Engineering OP-XY: ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙΣ... ☹️

Βρίσκεσαι στον μοναδικό ίσως εν Ελλάδι χώρο που αρκετοί ξέρουν τί είναι επένδυση σε gear.

Εγώ στην πραγματικότητα απλά στάθηκα τυχερός, δεν ασχολούμαι με το να βγάλω χρήματα απ' τη φάση, απλά κοιτάζω να μην μπαίνω μέσα μπούνια, γιατί εύκολα αυτό το χόμπι μπορεί να γίνει μη βιώσιμο.

(Φυσικά αν βρίσκονταν άλλα δύο RY30 στις αγγελίες σήμερα με 50€ θα τα αγόραζα και μπορεί να κράταγα το ένα, αν και μάλλόν όχι 🤣 🤣 🤣 🤣 )
ενα θα σου πω!!!!! Το ξερω.-!
και να ξερεις, δε το λεω καθολου για να "κολακεψω" το site, σιγα να μην το εχει αναγκη!
ειναι, το μοναδικο Ελληνικο site που μπαινω! απλα!
οσο για το τελευταιο κομματι του ποστ, σου, καποιον γνωστο μου θυμιζεις εσυ!!!!!
το ονομα του αρχιζει απο TH!!!!!
νομιζω με τα deals μας, καταλαβαινω οτι εχεις ιστορια πισω σου κι εσυ, ειμαστε σε καλο δρομο!!!!!
KEEP IT UP!!!!!

Ο κολλητός μου είχε κάποτε το OP1 και το είχα σκαλίσει 5-6 φορές. 'Εχω αποφασίσει, ως άσχετος με τα συνθια, ότι αν κερδίσω κανα λαχείο και έχω λεφτά για πέταμα θα πάρω ένα για να παίζω wub wub και διαστημικά pads στην τουαλέτα, οπότε χαίρομαι που δε το έχει φάει η μαρμάγκα και βγαίνουν καινούρια μοντέλα ακόμα. One of these days (λογικά).
Λοιπον Οντις, εισαι και ομοθρησκος κι αυτο μετραει παραπανω οπως καταλαβαινεις!!!!!
1ον, δεν υπαρχουν ασχετοι με τα συνθια. Ολοι ειμαστε σχετικοι, απλα ισως καποιοι δεν το εχουν καταλαβει ακομα!
2ον, παρε στιλο και μολυβι και γραψε!!!!!
δε ξερω ποσο διατεθειμενος εισαι για ενα οΡ1, συντομα θα κυκλοφορησει OP1 FIELD ομως, νεοτερη εκδοση του OP1, σε εξαιρετικη κατασταση, οπτικα & λειτουργικα! για να μη βγουμε οφφ τοπικ,
ραντεβου στα αγγελιάδικα!!!!!

Αυτό και ένα καλό macbook pro ή ένα Montage M και ένα laptop του χιλιάρικου με windows?

τα λεφτά είναι πολλά, αλλά δεν είναι όλα ρόδινα

Το εργαλείο θέλει δουλειά. :LOL:

Trending...

Νέα θέματα

Back