Tabs στο internet

ikon

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Ξέρετε κάποιο site με tabs? πριν αρχίσετε να με βρίζετε να σας πω οτι δεν ψάχνω αυτοσχέδιες ταμπλατούρες αλλα του στυλ cherry lane για συγκεκριμένα τραγούδια και οχι albums. Όχι δωρεάν φυσικά... μπήκα στο site της cherry lane αλλα δεν έβγαλα άκρη...να φανταστείτε στο search που έβαλα "hendrix" μου έβγαλε ότι δεν υπάρχει τίποτα... 8O αν ξέρετε κάποια εταιρία που να πουλά online "σωστές" ταμπλατούρες κάντε τον κόπο να μου πείτε. Ευχαριστώ.

Τι βλάξ που είμαι... υπάρχουν links στις επιλογές του noiz.... :oops:

ευχαριστώ yameth.

Τσέκαρε και το www.powertabs.net

Κατεβάζεις τον PowerTab Editor και tabs απο το site και τα διαβάζεις σαν να είναι απο βιβλίο(νότες και tabs).Επιπλέον έχει δυνατότητα αναπαραγωγής με midi το κομμάτι για να παίζεις μαζί :D

λοιπον.....ενα ειναι το ΑΠΟΛΥΤΟ μονοπατι για tabs,pdf,power tabs,guitar pro μαζι με τα cd's τους.....

...................................DC++...........................................

Που σημαινει direct connect :)

Συνδεεσαι σε αυτα τα δυο hubs πατωντας quick connect και γραφοντας:

1) guitarpicker.no-ip.org:4413

2) musicianscorner.no-ip.info

και συνδεεσαι σε αυτα τα δυο καναλια που οι χρηστες τουσ εχουν τα ΑΠΑΝΤΑ απο jazz,blues,fusion μεχρι metal,classical και οτι σου κατεβει στον εγκεφαλο... καλη αναζητηση λοιπον.... 8) 8) 8) 8)

Τσέκαρε και το www.powertabs.net
Κατεβάζεις τον PowerTab Editor και tabs απο το site και τα διαβάζεις σαν να είναι απο βιβλίο(νότες και tabs).Επιπλέον έχει δυνατότητα αναπαραγωγής με midi το κομμάτι για να παίζεις μαζί :D
+1 :D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back